momentálně se snažím kombinovat a zkoušet ,stáhla jsem i locus free,kde hw kompas je ale celé je to nějaké pošahané,smažu asi všechno a znova nainstaluju jen c geo,ještě tam mám na zkoušku kompas geo waypoint...ale tomu moc nerozumím....
c:geo
Publikováno 27 květen 2014 - 8:43
Obávám se, že chyba nebude v c:geo, ale v tabletu. Jaký je to typ ?
Publikováno 27 květen 2014 - 10:37
O hardwarovém kompasu ve specifikacích ani slovo (takže spíš ne) a bez toho zázraky čekat nemůžeš. GPS údajně funguje slušně. Tablet je ale nabízen pro navigování v autě a to je o dost rychlejší než chůze. Kompas se pak emuluje porovnáváním souřadnic získaných z GPS.
Zkus se při zapnutém kompasu podívat do menu jestli tam máš přepínání kompas/GPS a uvidíš.
Publikováno 02 červen 2014 - 13:17
Prosím, poradí mi někdo? Lze u c:geo pracovat v terénu i bez dat? Nemám neomezená data a navigace dost žere. Mám na mysli, zda lze někde na wifi něco stáhnout a pak hledat podle toho?
Děkuji za odpověď, jsem keš-amatér.
Publikováno 02 červen 2014 - 13:34
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 02 červen 2014 - 13:51
Vyhledej moje příspěvky v tomhle vláknu, několikrát jsem to tady popisoval (a nejen já).
Něco jsem napsal i tady do blogu : http://www.geocachin...-a-jak-keškuju/
A možná by bylo líp napřed chvíli gůglit a až pak se ptát.
Publikováno 12 červen 2014 - 14:16
Hoj
Sice se to netýká přímo c:gea, ale jen jeho doplňku, ale snad nevadí, že se ptám tady
Chrome v poslední době začal blokovat rozšíření, které nejsou přímo z obchodu chrome. Takže moje milované rozšíření sent2cgeo přestalo fungovat. Otázka tedy zní... Lze nějak upravit ono rozšíření aby se tvářilo jak z chrome obchodu, nebo nějak oblbnout samotný prohlížeč?
Většinou stahuji samotné keše těsně před lovem, takže vytvářet každou chvíli PQ s pár keškama, nebo stahovat gpx do telefonu pro mě není zrovna pohodlné
Předem díky za odpovědi
Publikováno 12 červen 2014 - 19:22
Hoj
Sice se to netýká přímo c:gea, ale jen jeho doplňku, ale snad nevadí, že se ptám tady
Chrome v poslední době začal blokovat rozšíření, které nejsou přímo z obchodu chrome. Takže moje milované rozšíření sent2cgeo přestalo fungovat. Otázka tedy zní... Lze nějak upravit ono rozšíření aby se tvářilo jak z chrome obchodu, nebo nějak oblbnout samotný prohlížeč?
Většinou stahuji samotné keše těsně před lovem, takže vytvářet každou chvíli PQ s pár keškama, nebo stahovat gpx do telefonu pro mě není zrovna pohodlné
Předem díky za odpovědi
Ahoj, jde to - zaškrtni v okně s doplňky "režim pro vývojáře", nebo něco takového :-)
Publikováno 12 červen 2014 - 19:23
Ahoj,
Mám takovou otázku, pokud tu už byla tak se moc omlouvám - a pokud je řešení mého problému triviální, tak se omlouvám ještě víc :-)
Jde o tohle - mohu si v C:geo nějakým způsobem nastavit, aby po zamknutí obrazovky udržoval GPS signál - a nehledal tak při každém odemknutí znovu družice?
Předem moc děkuji za reakce
Publikováno 12 červen 2014 - 19:32
Publikováno 12 červen 2014 - 20:02
Publikováno 12 červen 2014 - 20:37
Děkuji za reakce,
Tak to závidím... u mě (pokud jsem v lese) je to někdy i na minutu... :-( S tou baterkou bych se i smířil, nechci to mít zaplé permanentně, jen prostě v té fází "Podívám se tamhle za ten strom *schovávám mobil* nic tu není *vytahuji mobil*"...
Nevěděl by prosím někdo o něčem, co by to zvládlo? Již jsem hledal na google play, ale marně..
Publikováno 12 červen 2014 - 20:46
Třeba a:Drake drží GPS zapnutou pořád (pokud se to v nastavení nezakáže). Samozřejmě to má negativní vliv na baterku, ale to je prostě něco za něco.
Ale pozor, a:Drake funguje úplně jinak než c:geo a jelikož je plně legální, bez PM je stahování keší on-line značně omezené.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 12 červen 2014 - 20:52
Namátkou https://play.google....webmajstr.gpson
Nevěděl by prosím někdo o něčem, co by to zvládlo? Již jsem hledal na google play, ale marně..
nebo
https://play.google.....keepmygpsalive
ale já je nezkoušel.
Publikováno 12 červen 2014 - 20:54
Moc děkuji, hned zítra vyzkouším v terénu :-) ... za hledací neschopnost si flákám facku.
Publikováno 26 červen 2014 - 12:36
Mám takový obecný dotaz. Rozhodl jsem se používat jen C:geo, import kešek z geocaching.com přes greasy monkey už mi funguje, ale ještě bych chtěl mít možnost upravit si nějaký jeden (v nouzi víc) gpx souborů tak, aby v nich byly souřadnice finálek. Postupoval jsem tak, že jsem kešky vyexportoval a pak v texťáku postupně odmazával listingy, logy, hinty atd až jsem se dostal na skoro holou kostru xml, ale pak jsem se nějak zasekl. Třeba nevím, jak nastavit bound apod. Je nějaký elegantní způsob, jak si zadat souřadnice do gpx souboru a pak je nahrát do mobilu a naimportovat a mít tak seznam vyluštěných mysterek?
Publikováno 26 červen 2014 - 12:50
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů