Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#1101 hanluz

hanluz

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 18 August 2014 - 13:27

Děkuji jdu to zkusit.
  • 1

#1102 hanluz

hanluz

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 18 August 2014 - 13:30

ono to funguje,jen ty to neumíš. Na hlavní obrazovce v cgeu máš ikonu pod kterou je napsáno cíl.Tam nadatluješ souradnice a nechas se na ne navigovat. Druha moznost je primo v menu te keše dat obrazovku doprava a ukaze se ti Pridat bod trasy,tam zase nadatluješ souradnice,uložíš a nechas se na ně navigovat.

Právě do toho cílu mi to nejde napsat. Když to tam výpišu nic se nestane. Zkusim tu druhou možnost. Dekuji
  • 0

#1103 hanluz

hanluz

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 18 August 2014 - 13:53

Co mam vyplnit do kolonky: vzdálenost a od teto polohy?
  • 0

#1104 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 18 August 2014 - 14:21

Začíná mi připadat, že lidé mají strach používat mozek. Teď si to neber nijak osobně, ale není dne, aby se někde neobjevil dotaz na již několikrát zodpovězené dotazy. Nefunguje vyhledávání Google? Nebo snad je tak složité zamyslet se nad tím a přijít na to sám? Nechci být zlý, avšak na podobný dotaz jsem včera odpovídal ve vedlejším vláknu: http://www.geocachin...-cgeo/?p=478962 Příště zkus chvilku hledat ;)

• 2

#1105 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2411 příspěvků(y)

Publikováno 18 August 2014 - 15:04

Slučuji toto vlákno s již k tomuto účelu založeným threadem.

• 0

#1106 MiRaKLZ

MiRaKLZ

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2014 - 10:58

Ahoj, mám, zřejmě začátečnický, dotaz: dá se v c:geo nastavit, aby se mapa zobrazovala bez kešek?

Resp. situace je taková: chystám se na výlet, najdu si na mapě cílové město, stáhnu si místní kešky pro offline použití. Jenže právě najít to cílové město mám zhusta problém, když mi naskáčou dřív kešky než názvy měst a pohybuju se vlastně po "slepé mapě", s občasným zábleskem nějakého vodítka.
Určitě to má nějaké snadné řešení, ale nemůžu na to přijít, ani se mi nedaří vygůglit.

Díky zuzka

• 0

#1107 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2746 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2014 - 11:02

Teď jsem vyzkoušel fintu: vytvoříš si nový prázdný seznam, přepneš se na něj a dáš zobrazit mapu :)

• 0

#1108 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2014 - 11:06

Řešení je jednodušší: po spuštění aktivní mapy kliknout na Menu a Zakázat aktivní mapu :-)

• 0

#1109 MiRaKLZ

MiRaKLZ

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2014 - 11:59

Paráda, díky moc!
já jsem tu mapu deaktivovat zkoušela, ale jak ukazuje uložené kešky, myslela jsem, že to není ono :)
ještě jednou díky!

• 0

#1110 Provenator

Provenator

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2014 - 20:33

Tak uz doslo i na Cgeo,dnesni aktualizace je tak dojebana ze vic zkurvit to uz neslo. Misto nejakeho vylepseni co se ovladani tyka to zmrsili tak ze se musi ovladat obema rukama. Proc to uzivateli zneprijemnujete?

• 0

#1111 masi.uh

masi.uh

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2014 - 10:09

Vždyť to tam sami píší - protože takhle "fungují" ostatní moderní aplikace. Ach jo...

• 1

#1112 Provenator

Provenator

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 28 August 2014 - 10:40

Vždyť to tam sami píší - protože takhle "fungují" ostatní moderní aplikace. Ach jo...

Nekdo jim napiste.Tohle uz dal nejde.

• 0

#1113 Beetovy

Beetovy

Beetovy

• Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2014 - 2:01

Se desim. Zatim jsem neaktualizoval.
  • 0

#1114 Provenator

Provenator

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2014 - 7:29

Pokud už někdo aktualizoval tak mam k dispozici predchozi verzi bez toho "vylepšení"

• 0

#1115 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2014 - 9:16

Se desim. Zatim jsem neaktualizoval.

No já tu hysterii kolem změny moc nechápu. Tlačítko menu se přestěhovalo doprava nahoru, což mně jako pravákovi vůbec nevadí. Jen se mi nelíbí styl rozbalovacího seznamu složek v uložených keších. Aktuální screenshoty jsou na Play.

• 0

#1116 Provenator

Provenator

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2014 - 9:42

Vadi mi pri vyhledavani kesek pres tlacitko HLEDAT ze kdyz das vyhledat a je neco spatne(mas zaskrtute hledat vlastni a nalezene)a potrebujes tento parametr zmenit tak z toho musis vyskocit,jit do menu,tam to zmenit a zase zpatky do HLEDAT a tam musis znova napsat GC nebo parametr vyhledavani. Proc si to aspon nepamatuje? Je to otravne a nelogicke. Komu to vadi ma moznost to zmenit. Napsal jsem vyvojari a je ochoten spolupracovat. Jo a jeste ty vyskakovaci okna,proc jsou cerne kdyz mam nastaveny svetly vzhle?

No já tu hysterii kolem změny moc nechápu. Tlačítko menu se přestěhovalo doprava nahoru, což mně jako pravákovi vůbec nevadí. Jen se mi nelíbí styl rozbalovacího seznamu složek v uložených keších. Aktuální screenshoty jsou na Play.

Aha,pisu levou.

• 0

#1117 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2014 - 9:48

Tak to mám štěstí, že mám všechno naopak :)  Jsem pravák, vzhled černý a hledání nepoužívám. Ale koukal jsem, že ve světlém tématu má ten seznam složek tučné nadpisy, v tmavém to neudělali a je to tak nepřehledné.

• 1

#1118 Provenator

Provenator

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2014 - 9:51

Tak to mám štěstí, že mám všechno naopak :)  Jsem pravák, vzhled černý a hledání nepoužívám. Ale koukal jsem, že ve světlém tématu má ten seznam složek tučné nadpisy, v tmavém to neudělali a je to tak nepřehledné.

Jo to je presne ono,ty vyskakovaci okna udelali cerne bez tucneho pisma a neda se to kloudne precist.

• 0

#1119 sambar439

sambar439

Hulvát a vesnickej primitiv ;)

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2014 - 10:16

Tak to mám stejně, proto mi nebylo jasné, proč tu  (ale třeba i na FB) ostatní tak naříkají - mě to připadá good, problém s tím nemám... Hledání používám, ale tam mě taky nic moc nestresuje  ;)  Takže za mě - po aktualizaci pohoda. :) 

• 0

#1120 Provenator

Provenator

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2014 - 10:22

Tak to mám stejně, proto mi nebylo jasné, proč tu  (ale třeba i na FB) ostatní tak naříkají - mě to připadá good, problém s tím nemám... Hledání používám, ale tam mě taky nic moc nestresuje  ;)  Takže za mě - po aktualizaci pohoda. :)

Uvital bych aby bylo nastaveni dostupne z modu hledani,takhle je to na mrtvici.

• 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama