C:geo jde i na win8?
Publikováno 06 říjen 2015 - 16:15
Nejde, je to androidí aplikace.
EDIT: leda přes nějaký emulátor, ale kdo ví, jak by to bylo s funkčností.
Tento příspěvek byl upraven od Stranger42: 06 říjen 2015 - 16:17
Publikováno 06 říjen 2015 - 18:35
Tady jsou jiné apky na winphone c:geo je opravdu jen pro google
http://mobilenet.cz/...eocaching-11001
Publikováno 13 listopad 2015 - 13:07
zdravim, chci se zeptat, v mobilu mam c:geo (cz). Bezvadna vecicka, skvele se s ni pracuje.
Dnes jsem chtela zadat cilove suradnice, omylem do jeste neulozene kese a namisto informace, ze neni offline ulozena, zmizel mi komplet cely seznam mych kesi. Pritom v telefonu musej nekde porad byt, protoze tam nemam misto na dalsi data... Nevite nekdo, prosim, jak se k nim zase dostat?
Publikováno 13 listopad 2015 - 13:33
Soubory ke keším mám uložené v interním úložišti v adresáři .cgeo. (\storage\emulated\0\.cgeo) Máš tam něco takového? Nepřesunul se adresář někam jinam?
Publikováno 13 listopad 2015 - 16:21
noo, z toho .cgeo mi to vyskocilo, ale po prenastaveni stejnak nefunguje
Publikováno 28 listopad 2015 - 16:23
Zdravim. Mam dotaz, hodne jezdim lovit do nemecka. Tudiz ukladam kesky pro offline. Jen kdyz otevru obrazky (spoiler) jsou tam jen ikonky preskrtnute krizkem. Nevite co s tim? Dekuji
Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 29 listopad 2015 - 14:00
sloučeno s threadem již k tomuto účelu založeným
Publikováno 28 listopad 2015 - 17:16
Zdravim. Mam dotaz, hodne jezdim lovit do nemecka. Tudiz ukladam kesky pro offline. Jen kdyz otevru obrazky (spoiler) jsou tam jen ikonky preskrtnute krizkem. Nevite co s tim? Dekuji
hoj. Ja kdyz si nahraju kese z geogetu pomoci gpx souboru do cgea tak pak jeste v telefonu dam aktualizovat vsechny kese v seznamu a pak tam ty obrazky mam ulozeny
Publikováno 28 listopad 2015 - 17:27
Publikováno 28 listopad 2015 - 18:45
Ted jsem zkousel aktualizovat a proste jak jsem bez internetu tak tam obrazky nejsou
no to pochopitelně musíš aktualizovat, když jsi na internetu
Publikováno 28 listopad 2015 - 19:07
Publikováno 29 listopad 2015 - 0:13
Mrkni se do nastavení. Myslím že tam je někde možnost nastavit ukládání listingů bez obrázků, nebo s obrázky. Zabere to ale víc paměti.
Jsem to stále já.
Publikováno 25 leden 2016 - 12:33
Co to? Včera jsem po delší době zapnul c:geo a ono mi už nepřepíná web do angličtiny.
Publikováno 26 leden 2016 - 17:48
Máš pravdu, mě taky ne. Ale zase v c:geu nemám po přihlášení počet keší (dole v hlavním menu).
CWG na výměnu:
https://cwg.gcm.cz/users/offers/Kas.
Publikováno 26 leden 2016 - 19:58
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 31 leden 2016 - 11:47
Čert vem počet keší. Včera mi to nechtělo odeslat log. Nakonec jsem ho zkopíroval a zalogoval přes Operu mini.
Publikováno 31 leden 2016 - 11:52
Tak ono to je zas nějaké celé pochruté. Já blbec jsem si to aktualizoval a... Načítání na aktivní mapě je pomalé a vidím jen šedé otazníčky, ukládání je pomalé, neuloží to atributy a velikost. V terénu pak náhodně v seznamu keší zmizí ikonky a místo nich mám zase šedé otazníčky, ale jen u nějakých. A nějakých počet nalezených keší, já tam mám nulu...
Publikováno 31 leden 2016 - 13:15
Tak ono to je zas nějaké celé pochruté. Já blbec jsem si to aktualizoval a... Načítání na aktivní mapě je pomalé a vidím jen šedé otazníčky, ukládání je pomalé, neuloží to atributy a velikost. V terénu pak náhodně v seznamu keší zmizí ikonky a místo nich mám zase šedé otazníčky, ale jen u nějakých. A nějakých počet nalezených keší, já tam mám nulu...
Publikováno 31 leden 2016 - 18:44
Když si změníš na geocaching.com výchozí jazyk na angličtinu, tak ti ti bude ukazovat počty nálezů i ukládat atributy. Když tam je čeština, tak to dělá chyby.
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů