Jé, díky. Jsem se přepnul do češtiny pro tvorbu listingu a zpátky na angličtinu už jsem to neměnil. Byl jsem zvyklej, že mi to c:geo pak hodilo zpátky na angličtinu, což už teď nedělá. Už to zase šlape jak má.
c:geo
Publikováno 01 April 2016 - 8:20
Pro verze http://www.cgeo.org/pro.html
Jasně, aplikace je nelegální, krade data a tak, vím, ale ty nové fíčury prostě nikdo jiný nenabízí.
Publikováno 01 April 2016 - 8:24
Publikováno 01 April 2016 - 8:25
Tyhle určitě ne...Pro verze http://www.cgeo.org/pro.html
Jasně, aplikace je nelegální, krade data a tak, vím, ale ty nové fíčury prostě nikdo jiný nenabízí.
Btw - "Find caches without leaving the house. Just tap a button in c:geo and it will do the rest!" - to už někteří dávno používají.
Publikováno 01 April 2016 - 8:27
Ano, treba souradnice finalek vsech kesi apod. Hlavne si otevri ten odkaz na konci ;-)
Že by podstata věci nebyla zřejmá i bez otevření odkazu...?!?
Publikováno 01 April 2016 - 8:34
Publikováno 01 April 2016 - 9:04
Ano, treba souradnice finalek vsech kesi apod. Hlavne si otevri ten odkaz na konci ;-)
Tak zrovna tohle by asi při spojení s nějakou databází finálek nemusel bejt zas tak velkej problém...
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 18 April 2016 - 19:45
Tak jsem taky začal sem tam používat c:geo, ale trápí mě, že se mi zobrazují odlovené keše (samozřejmě mám nastaveno je nezobrazovat). A to jak kdy, tipuji že na 50% je vše v pohodě, jinak se zobrazí i ty odlovené. Musím pak třeba přizoomnout a odlovené zmizí. Nevěděli by jste prosím, co s tím?
Jsi Jihočech(ška)? Přidej se na výlety za Earthkeškama...
Publikováno 25 May 2016 - 18:45
Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 25 May 2016 - 18:46
Publikováno 25 May 2016 - 20:02
Nedají. Jen si v nich můžeš otevřít WP jako v externí aplikaci. Jenže dřív se v nich ukázal balonek s pozicí a ten držel, teď jen okýnko se souřadnicemi, které po kliknutí na mapu zmizí a nemáš nic.
Podle mě je lepší použít offline OSM mapy, které už jsou na dobré úrovni a dají se v nich použít různá témata podle potřeby.
Publikováno 25 May 2016 - 20:07
Nedají. Jen si v nich můžeš otevřít WP jako v externí aplikaci. Jenže dřív se v nich ukázal balonek s pozicí a ten držel, teď jen okýnko se souřadnicemi, které po kliknutí na mapu zmizí a nemáš nic.
Podle mě je lepší použít offline OSM mapy, které už jsou na dobré úrovni a dají se v nich použít různá témata podle potřeby.
Čili není radno aktualizovat na poslední verzi 4.4.1?
Dobře vědět...Já mám ještě starou verzi 4.1.1 a tam balonek drží na pozici, jak píšeš.
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 25 May 2016 - 20:12
Mám poslední verzi, takže jestli ti to chodí, tak raději neaktualizuj. Nic zásadního se neměnilo, tak asi o nic nepřijdeš.
Tento příspěvek byl upraven od Stranger42: 25 May 2016 - 20:12
Publikováno 12 July 2016 - 22:03
snažil jsem se do C:geo nahrát osm mapy z této stránky - http://osm.paws.cz/ jestli jsem dobře pochopil popis, tak verze mapy czech_republic_gccz.map obsahuje též turistické a cyklo trasy. Stáhnul jsem, mapy se mi zobrazují v C:geo, ale turistické ani cyklo trasy tam nevidím.... pro porovnání jsem stáhnul i mapu czech_republic.map, a na první pohled bych řekl, že je totožná s verzí gccz.... Dělám něco špatně??
díky
Tento příspěvek byl upraven od PaTTrick: 12 July 2016 - 22:04
Publikováno 12 July 2016 - 22:22
Mapové téma jsi z té stránky také stáhl a použil?
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 14 July 2016 - 6:43
Musíš si k té mapě stáhnout i to téma s turistickými mapami: http://osm.paws.cz/osmarender_gccz.zip
Téma taky musíš aktivovat, nebo spíš aplikaci říct, kde ho má hledat: Nastavení/Mapa/Složka se styly map. Pak už jen v menu mapy vybereš Styl mapy osmander_gccz.xml a zobrazí se ti vrstva s turistickými mapami.
Publikováno 28 July 2016 - 21:51
Stažení obrázků: Když si uložím keš pro offline prohlížení, stáhnou se některé obrázky. Např. u keše je 20 obrázků a stáhnou se 4. Přitom jsou docela náhodné (nejsou to poslední čtyři). Ví někdo jak se to dá ovlivnit? Např. stáhnout posledních 10 obrázků nebo stáhnout všechny?
Díky za nápad!
Publikováno 28 July 2016 - 22:53
Máš na mysli obrázky z listingu, anebo obrázky z logů? U logů je nutné si stahování obrázků nastavit (Nastavenní > Offline zdroje > Ukládat obrázky), ale nedoporučuji to. Jinak, přímo obrázky z listingu jsem nikdy neřešil. Ve valné většině stejně nejsou v terénu potřeba.
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů