Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#1421 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2016 - 10:12

Bingo. Také si neumím představit v téhle republice plné naprosto nesmyslných FUP tahat data nějak masivně online. V 99% si maximálně tak aktualizuji keš, když ji nemůžu dlouho najít, zda nejsou nějaké čerstvé logy vysvětlující situaci. Hlavní modus operandi c:geo je přes PQ s kterými funguje perfektně.

Ale i kdybych pomocí c:geo vraždil v groundspeaku koťátka, je to mezi mnou a GS, nějak nechápu, kde bere Haluma tady odvahu kázat a moralizovat. A chtěl bych vidět, jak sám dodržuje všechna ToU, ToS a EULA ke všem produktům, které má v počítači, nebo webům, které navštěuje :)

Trochu jsi přestřelil, ne? HaLuMa tady docela pěkně vysvětlil problematiku, nevšiml jsem si, že by tu někde v tom příspěvku kázal a moralizoval. Většina věcí se dá používat legálně i nelegálně...

Já jsem léta kdysi používal skrýšotlač - kdysi zobrazil listingy pod sebe a dovolil je vytisknout v řadě - úspora papírů... Taky je z tohoto pohledu robot, i když jen dovolil zobrazit několik listingů pod sebe.

Neříkám, že se mi líbí současná omezení, ale prostě je to tak...

• 1

#1422 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2016 - 10:25

A já se ptám, co je ti do toho? Dělám to proto že mi to vyhovuje. Dělám to proto, že nic lepšího, ani srovnatelně dobrého, není. Dělám to proto, že chci. Na svoje svědomí a svoji zodpovědnost. A dokonce nejsem takový pokrytec, abych o sobě tvrdil, že se chovám vždy podle pravidel (každý, kdo to tvrdí, lže). Pokud si v GS myslí, že jim kazím hru, ať mi klidně zablokují účet, a klidně mě můžeš třeba nahásit, pokud ti to vyplaví endorfiny. Ale už laskavě nech toho trapného a pokryteckého kázání.

Používám c:geo. Doporučuji c:geo. Je to skvělá aplikace. Se stim smiř.

Dochazi argumenty (resp. ty pouzite pseudoargumenty jsou k nicemu), nastupuje arogance. Do toho se zatahovat nenecham.

• 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1423 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2016 - 10:28

Já jsem aroganci zatím viděl jen na straně kazatelů, co jiného je pokrytecké kázání, než arogance?

• -12

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#1424 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2016 - 11:04

Tak jeste jednou a naposled. Nikdo te nenapada, nikdo netvrdi, ze c:geo je aplikace k nicemu. Padla tu otazka, co je na ni spatneho. Na tuto otazku jsme (hlavne Haluma) odpovedeli a ty mas porad potrebu jeji pouziti obhajovat a dokazovat nam, ze nemame pravdu. Ovsem nedokazujes to vyvracenim naseho jedineho argumentu (c:geo porusuje ToU), ale zduvodnujes, proc aplikaci pouzivas. Dalsi tvuj padny argument je, ze jsme pokrytci. Tak nejak nevim v cem se chovame pokrytecky.

A k poslednimu prispevku, i kdybys mel pravdu, tak pokrytectvi a arogance nejsou synonyma.

• 4

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1425 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2016 - 11:13

Co je pro někoho špatné, je pro jiného dobré. To je jako bych se cpal do vlákna o a:drake nebo geogetu a moralizoval tam, že jsou špatné, například proto, že nejsou opensource (bezpečnostní rizika aj.). Ano, c:geo umožňuje porušovat ToU. Což ovšem neznamená, že nutně porušuje. A i kdyby, tak platí citace z videa linkovaného v mém podpisu (doporučuji, staré road movie s tehdy ještě sci-fi gps):

"Claire couldn' t care less."

Tento příspěvek byl upraven od Kub4: 31 říjen 2016 - 11:14

• 0

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#1426 quellen

quellen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2016 - 7:56

O c:geu už se píše i v zahraničí: App der Woche: Geocaching klappt dank c:geo auch ohne GPS-Gerät

• 0

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo

#1427 quellen

quellen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2016 - 21:38

Inspirace pro autora?  B)

(via FB)

cut.png

• 0

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo

#1428 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2016 - 23:47

Na nové keše a eventy jsou tu notifikace a když v nich, při procházení emailu na telefonu, ťuknu na odkaz na listing, vždy mi vyskočí nabídka, jestli listing otevřít v prohlížeči, anebo v c:geo. :)
Co by na tom mělo být automatického?
  • 1

#1429 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 127 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2016 - 10:50

Nedaří se mi v cgeu přihlásit, pracuje tak nějak jen trochu online. Když stáhnu keše, tvrdí mi to, že jsou neznámého typu, nemůžu logovat... Bude to asi nějakym nastavením, ale nevim jakym, netuší někdo?

• 0

#1430 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2016 - 13:22

Nastavení - Služby - Geocaching.com: co tam máš? U Aktivovat bys měl mít zatržené okénko. Kdyby ne, aktivuj c:geo, pokud ano, znovu aktivuj. Pak dej vědět.

Edit: Můžeš zkusit i Nastavení - Systém - Odstranit osamocené soubory

Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 14 listopad 2016 - 13:28

• 0

#1431 jeef

jeef

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2016 - 14:04

Ahoj,

neporadíte mi prosím, kde stáhnout mapu UAE / SAE prostě arabské emiráty pro C:geo, tedy ve formátu Mapsforge?

Hledal jsem na http://download.maps....org/maps/asia/, kde je gcc_states, které by je mělo obsahovat. Ale c:geo mi zobrazuje jen pobřeží a popisky měst. Žádné ulice, žádné POI, přitom mapa na OSM je. Zkoušel jsem i jiné styly map než ty od paws, ale ani to nepomohlo.

Nebo dělám něco špatně?

Díky za odpovědi.

• 0

#1432 Jazzlinka

Jazzlinka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 348 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2016 - 15:05

Já v Emirátech bez problémů používal http://download.open..._peninsular.zip
  • 0

#1433 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 891 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2016 - 22:00

Ahoj,

neporadíte mi prosím, kde stáhnout mapu UAE / SAE prostě arabské emiráty pro C:geo, tedy ve formátu Mapsforge?

Hledal jsem na http://download.maps....org/maps/asia/, kde je gcc_states, které by je mělo obsahovat. Ale c:geo mi zobrazuje jen pobřeží a popisky měst. Žádné ulice, žádné POI, přitom mapa na OSM je. Zkoušel jsem i jiné styly map než ty od paws, ale ani to nepomohlo.

Když si přečteš co je na GeoWiki, tak o tebou používaném serveru je tam následující poznámka:

Server Mapsforge, mapy z celého světa. Neobsahují vrstevnice. Malé soubory - vhodné pro zařízení s omezenou pamětí.

To jsi na tom s pamětí tak špatně že nemůžeš použít některé z kvalitnějších mapp ?

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 27 prosinec 2016 - 22:00

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#1434 jeef

jeef

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2016 - 13:23

Já v Emirátech bez problémů používal http://download.open..._peninsular.zip

Díky moc, fakt to funguje.

To jsi na tom s pamětí tak špatně že nemůžeš použít některé z kvalitnějších mapp ?

Nejsem, místa dost, ale zatím mi Mapsforge stačilo (na ČR a sousedy používám mapy od paws). Navíc o jiných mapách jsem nevěděl a Google nabízel jen Mapsforge. A pak mraky jiných formátů. Ale třeba jsem se jen špatně ptal.

• 0

#1435 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 891 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2016 - 16:43

Nejsem, místa dost, ale zatím mi Mapsforge stačilo (na ČR a sousedy používám mapy od paws). Navíc o jiných mapách jsem nevěděl a Google nabízel jen Mapsforge. A pak mraky jiných formátů. Ale třeba jsem se jen špatně ptal.

A že ses nezeptal GeoWiki
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#1436 jeef

jeef

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2016 - 17:09

Pravda, už jsem tam našel plno věcí, tohle mě nenapadlo. To je moje chyba.

• 1

#1437 tr.ma

tr.ma

Martina

• Members
  • PipPipPip
  • 179 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2017 - 14:54

Dnes mne zarazil na c.geo zvláštní úkaz, při aktualizaci již uložené keše, chtěla jsem se podívat kdo na ní byl naposledy, se objevují nesmyslné data logů  např. 7.12.2017 nebo 1.10.2018 ?????

Zkusila jsem si aktualizovat i keš kterou jsem nalezla včera, logovala jsem přes pc a v c.geo mi to ukazuje datum logu 1.10.2018???

Na vebu je samozřejmě vše správně jak má být. 

Screenshot_20170123-145601.jpg?ver=0

Tento příspěvek byl upraven od tr.ma: 23 leden 2017 - 15:17

• 0

#1438 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2017 - 18:51

U mě vše v pořádku. Zkus: Nastavení>Systém>Odstranění osamocených souborů
  • 0

#1439 tr.ma

tr.ma

Martina

• Members
  • PipPipPip
  • 179 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2017 - 19:16

U mě vše v pořádku. Zkus: Nastavení>Systém>Odstranění osamocených souborů

To jsem vše udělala, jakmile dám aktualizova keš naskočí tam nesmyslné datumy

• 0

#1440 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2017 - 19:29

Zkontroluj na webu ve svém nastavení/předvolby formát datumu. Neměly by tam být mezery, nějak to před časem blblo. Já mám 23.01.2017 a všechno v pořádku, i tu tvoji včera ulovenou keš.

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama