Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#1481 munzik

munzik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2017 - 7:50

Gord : fajne, co budu vědět a používám, tak doplním .... něco hned, zbytek po dovolené :-)

• 0

#1482 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2017 - 8:16

Pokud budes mit pocit, ze tam nejaka vlastnost chybi, dopln ji do seznamu vlastnosti a vypln pro c:geo.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1483 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2017 - 10:40

je mi jedno, jakým způsobem si c:geo sosá data a věčné kecy některých rádoby strážců zákona a odpůrců c: geo mi lezou krkem ( kdyby měl groudspeak s c:geo až takový problém, tak by si našel cestičku, jak apku zablokovat...

Nejsi spravedlivy. Je mi jedno, co pouzivas. Nijak te nesoudim, ani nebezim nikoho udat!

Dokonce ja sam svatecnim lovcum cgeo klidne doporucim, protoze vsechno ostatni by pro ne byl zbytecny kanon na vrabce. Nicmene i kdyz to doporucim, tak na ferovku vysvetluji, jak je to s legalnosti a zpusobem ziskavani dat. Ze to prinasi sve vyhody, ale i nevyhody! To je spatne? To se nesmi? Tady se smi poukazovat jen na svetle stranky, ale na ty stinne ne?

A proto mne hned radis do kategorie "radoby strazci zakona" a "odpurci"? Trochu divne, ze?

Do cele teto diskuze jsem vstoupil puvodne jen a jen proto, ze tu byla recena lziva informace, ze kdyz se zmeni web, tak maji problem vsechny geocachingove programy. Neni to pravda, a to jsem tu i rekl. Problem ma jen CGeo, a je to daň za to, ze obchazi pravidla. Nechapu, proc by se to tu nesmelo napsat?

Ve výsledku kvůli dvěma příspěvkům, které někomu nevoní (a zcela zbytečně), napíšete sami dalších patnáct...

• 4

#1484 munzik

munzik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2017 - 13:11

HaLuMa:

samozřejmě, že může každý napsat jak plusy, tak mínusy, ale bylo by fajn se držet toho, co každého kačera zajímá - jeho funkční stránky...

jasně, souhlasím, že programy fungující přes API nemají důvod při změně webu přestat fungovat a toto bude problém právě c:geo

ale jinak dle mého laického názoru, pokud c:geo funguje na principu, že data, která si pod mým loginem z webu stáhne a zobrazí jinak, by nemuselo nikoho urážet. V telefonu si také můžete upravit zobrazení a nepoužívat originální... ( jak jsem psal, kdyby s tím měli na gc.com problém, tak by to dávno zatípli, protože samozřejmě musí poznat, že se data nezobrazují v IE nebo jiném prohlížeči...)

dost se pohybuji po republice , takže mi na rychlé on-line zjištění keší kolem sebe c:geo vyhovuje úplně dokonale... Ale je fakt, že oficiální appka je jak designově, tak funkčně dost podobná... možná by bylo fajn ji zadat také do té porovnávací tabulky...

• 0

#1485 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2017 - 15:14

Tak ji tam pridej. O te oficialni aplikaci vim jeste min nez o c:geo.

Alespon s toho muze byt zajimava stranka pro autory, kdyz nebudou vedet do ceho pichnout, tak tam najdou moznosti na rozsireni ... :-)

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1486 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2017 - 7:23

Send2cgeo zase jede. Aktualizujte si skript (pokud se neaktualizoval sám) na verzi 0.40.

• 1

#1487 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2017 - 17:54

Dobrá zpráva. Diky
  • 0

#1488 Stachovi

Stachovi

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2017 - 12:56

Jako Externí aplikaci si v nabídce Navigace v c:geo mohu vybrat různé aplikace. Osobně mi vyhovují Mapy.cz. Nicméně pod odkazem Externí aplikace mám vybrané Google mapy a nejsem schopen přijít na to, jak volbu změnit. Netušíte náhodou? Nastavení jsem prolezl už x-krát a nic.

• 0

#1489 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2017 - 13:31

To si musíš nastavit v telefonu. Někdy dříve jsi nastavil Google mapy jako výchozí. Takže nastavení v mobilu/Aplikace, tam najdi Google mapy a vymaž výchozí akce. Pak ti c:geo (ale i jiné aplikace!) nabídne všechny dostupné externí aplikace. Když zadáš mapy.cz spouštět vždy, budou se ti spouštět jen ony bez té nabídky ostatních aplikací. 

• 0

#1490 majkaz

majkaz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2017 - 13:50

To si musíš nastavit v telefonu. Někdy dříve jsi nastavil Google mapy jako výchozí. Takže nastavení v mobilu/Aplikace, tam najdi Google mapy a vymaž výchozí akce. Pak ti c:geo (ale i jiné aplikace!) nabídne všechny dostupné externí aplikace. Když zadáš mapy.cz spouštět vždy, budou se ti spouštět jen ony bez té nabídky ostatních aplikací. 

Osobně doporučuji bez "tvrdého" nastavení výchozí aplikace používat tohle - nastaví se jako výchozí, ale přitom na chvilku probliknou všechny aplikace, které lze spustit. Osobně mám nastaveno jen velmi malé zpoždění, takže se mi spustí po 2s výchozí aplikace, ale mám pořád možnost spustit něco jiného.

• 0

#1491 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 127 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2017 - 0:17

Zlobí ještě někomu v cgeu zobrazování datumů nebo jsem v tom sám? Blbne mi to od rána.
  • 0

#1492 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2017 - 3:44

Datumu kde?
  • 0

#1493 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 127 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2017 - 7:28

Datumy logů nebo třeba konání eventu

• 0

#1494 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2017 - 8:16

U mě v pořádku. Zkus si odstranit osamocené soubory v Nastavení/Systém

• 0

#1495 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2017 - 19:04

Já mám datumy furt stejný. Zrovna dneska jsem si stahoval další seedcorpivo a datum normální.
  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°

#1496 Kas.

Kas.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2017 - 17:18

Ví někdo jestli už logování funguje normálně? Myslím ten problém jak to posílalo více logů. Díky.

• 0

#1497 Guest_chrobak.truhlik_*

Guest_chrobak.truhlik_*
  • Guests

Publikováno 10 říjen 2017 - 10:53

Ví někdo jestli už logování funguje normálně? Myslím ten problém jak to posílalo více logů. Díky.

Blblo to asi tak 2 dni. Ale už je to dávno a teraz to funguje ok.

• 1

#1498 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2017 - 10:59

Coz je fuk, kdyz nekteri uzivatele neaktualizovali c:geo, a klidne s tim obtezovali i mesic pote...

• 4

#1499 Rumis.uh

Rumis.uh

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2017 - 15:36

Od instalace poslední verze (10.10.2017) mi c:geo neustále padá, resp. se ani nespustí. Ihned po pokusu o spuštění se objeví "populární" hláška Androidu - "Bohužel, c:geo se zastavil". Po deinstalaci a nové instalaci se c:geo rozběhne, po nastavení parametrů a stažení keší přes "Aktivní mapu" je funkční, ale po 10-15 minutách se situace opakuje, program padne ...c:geo se zastavil .... Má někdo podobnou zkušenost nebo (ještě raději) radu, jak pomoci?

Používám mobil LG D280n (cca 3 roky starý), Android 4.4.2. Dosud jsem podobný problém neměl (a samozřejmě jsem přišel o všechny uložené keše :( ). Za možnou pomoc velký dík.

• 0

#1500 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2017 - 16:07

Udělej v: Nastavení/Systém/Smazat osamocené soubory
Je to nejčastější příčina potíží
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma