Dík, to už proběhlo...hned po klasickém restartu systému.
c:geo
Publikováno 14 říjen 2017 - 20:51
Používám mobil LG D280n (cca 3 roky starý), Android 4.4.2. Dosud jsem podobný problém neměl (a samozřejmě jsem přišel o všechny uložené keše ). Za možnou pomoc velký dík.
Ty si nezálohuješ data???
HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx
SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°
Publikováno 14 říjen 2017 - 21:30
Publikováno 15 říjen 2017 - 8:06
Samozřejmě, že zálohuju data, kontaktky apod. Dokonce občas udělám i zálohu přes c:geo, ale po reinstalaci už nebyla ani jedna z těch starých záloh dostupná (asi rozdílné verze) . Se stáhnutím keší (pokud se mi c:geo rozběhne) není problém, ten je spíše s tím, že jsem tam měl řadu vyluštěných mysterek, které si už doma (v papírové podobě) nearchivuji. No co se dá dělat - budu luštit znovu.
Publikováno 15 říjen 2017 - 8:15
Když si ukládáš vyluštěnou finálku, stačí dole na stránce souřadnic kliknout na podslední volbu - Nastavit jako souřadnice keše v c:geo a na webu. Tím se finálka uloži i na web GS a je dostupná navždy odkudkoliv. Nemusíš nic luštit znovu a po stáhnutí keše máš i finálku.
Pokud máš ještě někde starou zálohu cgeo.sqlite, nakopíruj to do složky cgeo/backup a měla by jít obnovit. Neslyšel jsem, že by verze apky měla vliv na databázi.
Publikováno 15 říjen 2017 - 8:47
Dobrý den, prosím o radu. Kešky lovím asi rok a dneska jsem chtěla poprvé zkusit wherigo. Mám RedmiNote4, tedy Androida. Stáhla jsem si WhereYouGo, nastavila. Na c:geo jsem si našla wherigo keš, dala stáhnout, probliklo připojování, přihlášení, začalo stahování objevila se chyba, cartridge se nestáhla. Dívala jsem se do obchod Play, kdosi tam 6.10.2017 psal, že nelze stáhnout cartridge, hlásí chybu.
Nevím, jestli je chyba v mém postupu, nebo někde jinde...
Díky za rady.
Nejsem si jistá, jestli postupuju správně,
Publikováno 15 říjen 2017 - 9:33
Dobrý den, prosím o radu. Kešky lovím asi rok a dneska jsem chtěla poprvé zkusit wherigo. Mám RedmiNote4, tedy Androida. Stáhla jsem si WhereYouGo, nastavila. Na c:geo jsem si našla wherigo keš, dala stáhnout, probliklo připojování, přihlášení, začalo stahování objevila se chyba, cartridge se nestáhla. Dívala jsem se do obchod Play, kdosi tam 6.10.2017 psal, že nelze stáhnout cartridge, hlásí chybu.
Nevím, jestli je chyba v mém postupu, nebo někde jinde...
Díky za rady.
Nejsem si jistá, jestli postupuju správně,
Mně to funguje přesně tak, jak jsi popsala. Pakliže jsi registrovaná i na webu http://www.wherigo.com/, nevím kde by mohl být problém.
HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx
SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°
Publikováno 15 říjen 2017 - 9:47
Mně to funguje přesně tak, jak jsi popsala. Pakliže jsi registrovaná i na webu http://www.wherigo.com/, nevím kde by mohl být problém.
Jsem na wherigo pod stejným nickem jako na c:geo, právě. Přesto mi to pořád hází chybu.
Wherigo.com vidí na můj profil na geocaching.com - datum přihlášení, PM apod. věci. Přitom se to vždycky sekne na stahování. No nic. Jdeme na krabičky . Díky.
Publikováno 15 říjen 2017 - 9:49
Stáhni si cartridge v počítači a pak přenes do mobilu. Některé prohlížeče v mobilu komprimují data a můžou cartridge poškodit a ta pak nejde načíst.
Publikováno 15 říjen 2017 - 10:14
Publikováno 15 říjen 2017 - 19:09
Díky za rady. Jinou keš jsem zkoušela, dopadlo to bohužel stejně. A stáhnout cartridge do pc a pak přenést do mobilu, to asi bohužel neumím. Ale díky moc za snahu pomoci. Cením si toho.
Publikováno 15 říjen 2017 - 19:13
Nedalo mi to, zkusila jsem to na manželově mobilu - sony - a tam jsem cartridge stáhla. Takže přece jen se dílo podařilo. Díky moc za rady, ještě jednou.
Publikováno 22 listopad 2017 - 19:21
Používáte někdo mapy.cz na navigaci bodu z c:gea? Dám příklad: Otevřu keš v seznamu, dám navigovat, další externí aplikace, vyberu mapy.cz a tam se mi zobrazí bod kde ťuknu na navigaci do toho bodu.
Jenže problém je, že to sice naviguje, ale neposouvá se mi šipka, ani se mi automaticky nepříblíží mapa, ani se neotáčí ve směru jízdy. Takže musím stále rolovat a rolovat.
Když spustím mapy.cz normálně, tak vše funguje. Obě apky mám aktuální.
Tento příspěvek byl upraven od Kas.: 22 listopad 2017 - 19:22
CWG na výměnu:
https://cwg.gcm.cz/users/offers/Kas.
Publikováno 13 březen 2018 - 11:30
#1515 Guest_chrobak.truhlik_*
Publikováno 14 březen 2018 - 10:13
Kesky v prave horni casti mapy se nenacitaji.
Ruzne zoomy nepomuzou, restart aplikace take ne.
Publikováno 14 březen 2018 - 10:29
U mne vše v pořádku, načítání aktivní mapy i uložených keší na mapě probíhá jak má. Problém tedy bude asi jen u tebe. Čím je však způsoben, to si netroufám odhadnout.
Publikováno 14 březen 2018 - 13:39
Málo paměti ?
To nemyslim, mam LG G6, 4GB ram, v interni volno asi 10GB, tak netusim.
Jedna se o live-aktivni mapu.
Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 14 březen 2018 - 13:41
Publikováno 14 březen 2018 - 15:09
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů