c:geo
Publikováno 02 srpen 2018 - 10:07
#1543 Guest_chrobak.truhlik_*
Publikováno 06 srpen 2018 - 9:33
Ahoj, jde v c:geo nějak nahrát do logu více obrázků, než jeden? Vím že jde uploadnout další na webu ale často vidím log třeba s 50 obrázky, prý to má jít i z c:geo? Díky
Ani já to nevím. Také by mě to zajímalo.
Jinak, je zajímavé pozorovat jak ortodoxní c:geo hejteri mají vždy potřebu dávat na cokoliv ohledně c:geo palec dolů...
Publikováno 12 srpen 2018 - 21:53
Tady o tom píšou http://www.cgeo.org/...picture-storage
HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx
SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°
Publikováno 25 srpen 2018 - 13:56
Zdravim vas,mam na Vas zkusene dotaz a soucasne bych rad pozadal o pomoc ohledne propojeni c:geo s uctem na geocaching.com.Bohuzel pri nainstalovani na jiny telefon se nelze spojit s uctem.Prihlasovaci udaje spravne a neustale se objevuje stejna odpoved ( Prihlaseni se nezdarilo,neznama chyba ) Procital jsem zpet forum k teto aplikaci ale odpoved jsem nenasel.A pokud tu je,jsem slepy a opmlouvam se.Nemate prosim nekdo nejaky napad ?? Diky a vsem fajn vikend !!
Publikováno 25 srpen 2018 - 16:29
Bude to asi zmenou url pri prihlasovani (/login->/signin), tato zmena sa prejavi len u novych prihlaseni, "stare", ktore su zapamatane v cookies sa daju isty cas pouzivat a program normalne funguje.
Vyriesi to az novy update...
Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive
Publikováno 25 srpen 2018 - 20:40
Bude to asi zmenou url pri prihlasovani (/login->/signin), tato zmena sa prejavi len u novych prihlaseni, "stare", ktore su zapamatane v cookies sa daju isty cas pouzivat a program normalne funguje.
Vyriesi to az novy update...
Dekuju ti za odpoved,sice nepotesila ale alespon vim na cem jsem.
Publikováno 26 srpen 2018 - 6:09
Publikováno 26 srpen 2018 - 6:44
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 30 září 2018 - 8:42
Zdravím, přesně nevím co se stalo, ale mám problém v telefonu c:geo ,, Přihlašování se nezdařilo´´ nevím co s tím odinstaloval jsem a nainstaloval a stejný problém je pravda že jsem měnil heslo na geocachingu. Změnil jsem heslo zpět, ale nepomohlo to poradí mi co dělat, aby to zase bylo v pořádku? děkuji....
Publikováno 05 listopad 2018 - 23:18
Hezký večer přeji. Dle návodu jsem instalovala na PC do prohlížeče (Mozilla) rozšíření Send2cgeo umožňující odeslání keše do mobilu (Android), úspěšně registrovala prostřednictvím vygenerovaného PINu prohlížeč i zařízení... V mapě i v listingu keší na PC skutečně přibylo tlačítko "send to c:geo" a po jeho použití se zobrazí "Success!". Podle pokynů by měl import keší do spuštěného c:geo v mobilu proběhnout v seznamech uložených keší přes "Select Menu → Import → Import from send2cgeo". Aplikaci běžně používám, verzi bych měla mít aktuální (2018.10.13.), v menu uložených seznamů (ani jinde) však volbu Import nemám. Pro jistotu jsem znovu provedla v c:geo autorizaci vůči svému účtu na geocaching.com, ale žádná změna. Netuším, v čem je zakopaný pes. Díky za případnou radu.
Publikováno 05 listopad 2018 - 23:30
Publikováno 06 listopad 2018 - 0:16
Publikováno 23 listopad 2018 - 13:19
Jsem začátečnice a prosím o radu. Jak zadám finální souřadnice do Androidu když používám aplikaci c:geo. Pokud zadám hledat podle souřadnic ukáže mi to nejbližší keše k zadaným souřadnicím, ale nevede mne to k finálním souřadnicím. GPS se mi pokazila tak si myslím, že by to chytrý telefon Lenovo měl umět. Děkuji
Publikováno 23 listopad 2018 - 13:30
Jedna možnost je změnit (přepsat) na webu gc.com výchozí souřadnice mysterky na vyluštěné souřadnice finálky. Pokud se takto upravená keš nahraje do c:geo, pak už tě to vede na vyluštěné souřadnice. Pokud už keš v paměti c:geo byla předtím, stačí ji aktualizovat.
Publikováno 23 listopad 2018 - 13:51
Vyplň souřadnice, zmáčkni fajfku a ikonku kompasu.
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 23 listopad 2018 - 14:17
Publikováno 23 listopad 2018 - 14:09
Základní obrazovku keše odšoupni gestem doprava, objeví se ti volba přidat souřadnice. Jak prosté milý Watsone .
Publikováno 23 listopad 2018 - 23:28
C:geo pomalu reaguje kdyz mas malo vykonej telefon a moc ulozenych kesi.
Stačí keše rozdělit do víc seznamů.
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů