Tak já mám v tom nastavení "pokaždé se zeptat" a mě se otvírají odkazy v Opeře bez ptaní. Tak nevím jak to funguje, ale já jsem spokojen.
Sony and Android 10 (u androidu 9 to bylo stejné)
Publikováno 14 February 2020 - 12:15
Tak já mám v tom nastavení "pokaždé se zeptat" a mě se otvírají odkazy v Opeře bez ptaní. Tak nevím jak to funguje, ale já jsem spokojen.
Sony and Android 10 (u androidu 9 to bylo stejné)
Publikováno 14 February 2020 - 17:26
XIAOMI MI A1, Android 9, jen ne C:GEO ale a.Drake - volba "Otevřít v prohlížeči" dá vybrat Chrome a a.Drake.
Publikováno 14 February 2020 - 22:12
Nikdo s Xiaomi Redmi note 8 PRO ?
Jsem to stále já.
Publikováno 14 February 2020 - 22:21
To jsem samozřejmě zkoušel jako to první. Nefunguje. Proto jsem zdůrazňoval Android 9 a Xiaomi.
Publikováno 17 February 2020 - 23:36
@Pivní Pupek - myslím, že to nesouvisí s Xiaomi, ale je to všeobecně Android chování. Měl jsem Samsung a jednou jsem si omylem (jsem si toho vědom) odkliknul Vždy otvírat v C:geo a už jsem se toho nezbavil. Proto když mi Ježíšek ted o Vánoce nadělil Xiaomi Redmi Note 8t, tak jedna z prvních věcí bylo, že jsem odkliknul Vzdy otevírat v prohlížeči (chvíli jsem měl volbu "vždy se ptát" a při každém kliknutí to nabízelo volbu, ale bál jsem se, že si to zase jednou omylem odkliknu na Vždy v C:geo) ... takže ted mi to funguje tak, že at kliknu na odkaz GC kodu v c:geo nebo v prohlížeči, vždy se otevře listing keše v Prohlížeči...
Na starém telefonu jsem se naučil s tím fungovat, když jsem potřeboval otevřít listing v prohlížeči, tak jsem si ho nejprve "odkliknul" tak, aby se automaticky otevřel v c:geo (což jsem nechtěl, ale neuměl jsem se toho zbavit), tím se mi keš objevila jako poslední prohlížená na webu gc.com v mém profilu a tady jsem dal "pravý klik myší", aby se odkaz otevřel v nové kartě a tímto pokynem se opravdu otevřel v prohlížeči a nikoliv v c:geo... bylo to dost pomalejší a náročnější, ale fungovalo to
Publikováno 18 February 2020 - 10:56
@Pivní Pupek - myslím, že to nesouvisí s Xiaomi, ale je to všeobecně Android chování. Měl jsem Samsung a jednou jsem si omylem (jsem si toho vědom) odkliknul Vždy otvírat v C:geo a už jsem se toho nezbavil. Proto když mi Ježíšek ted o Vánoce nadělil Xiaomi Redmi Note 8t, tak jedna z prvních věcí bylo, že jsem odkliknul Vzdy otevírat v prohlížeči (chvíli jsem měl volbu "vždy se ptát" a při každém kliknutí to nabízelo volbu, ale bál jsem se, že si to zase jednou omylem odkliknu na Vždy v C:geo) ... takže ted mi to funguje tak, že at kliknu na odkaz GC kodu v c:geo nebo v prohlížeči, vždy se otevře listing keše v Prohlížeči...
Na starém telefonu jsem se naučil s tím fungovat, když jsem potřeboval otevřít listing v prohlížeči, tak jsem si ho nejprve "odkliknul" tak, aby se automaticky otevřel v c:geo (což jsem nechtěl, ale neuměl jsem se toho zbavit), tím se mi keš objevila jako poslední prohlížená na webu gc.com v mém profilu a tady jsem dal "pravý klik myší", aby se odkaz otevřel v nové kartě a tímto pokynem se opravdu otevřel v prohlížeči a nikoliv v c:geo... bylo to dost pomalejší a náročnější, ale fungovalo to
nastavení -- aplikace -- c:geo -- otevírat jako výchozí apliakci -- otevřít podporováné odkazy v... -- vždy se dotázat
Tento příspěvek byl upraven od Turysta10: 18 February 2020 - 10:56
Publikováno 11 August 2020 - 21:54
Hledala jsem, jestli se tu neprobírá potíž, která mne aktuálně "trápí" - nefukčnost odesílání keší do c:geo z Chromu - a ono ne. Asi je to problém jenom na mém přijímači, napadlo mne...
Nakonec jsem dohledala na fb oznámení z 5.srpna, že: Our browser script send2cgeo seems to fail on recent Chrome versions a další dodatek na: https://www.cgeo.org/faq#97: It seems Google has enforced a restriction which disallows cookie not originated by the same website you are currently viewing. This means, that the registration information for send2cgeo can no longer be stored reliably which makes send2cgeo fail to keep your registration. We are looking into this problem right now. As a workaround please use send2cgeo with Greasemonkey and Firefox.
Tak to sem pro info kopíruji, kdyby si někdo lámal hlavu stejně jako já...
Publikováno 17 August 2020 - 15:59
Publikováno 17 August 2020 - 16:03
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 17 August 2020 - 16:03
Publikováno 17 August 2020 - 16:10
Publikováno 17 August 2020 - 16:30
Publikováno 22 August 2020 - 18:37
...nefukčnost odesílání keší do c:geo z Chromu
Komu to nefunguje v Chrome, nechť provede následující:
Na svém profilu vidíte novou položku (viz. screen), kde klikněte na Nastavení (v rámečku) a v následném dialogu zapněte přepínač. Tím se bude sent to c:geo zobrazovat ve vyskakovacím okně. Zkoušel jsem to, funguje, jen to okno při odeslání kešky jen tak rychle problikne vlevo nahoře. Není to jak jsem byl zvyklý, že mi chvíli "svítilo" že je odesláno. Ale buďme rádi i za tuto opravu.
Edit: zapomněl jsem na ten obrázek
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 22 August 2020 - 18:38
Publikováno 22 August 2020 - 23:57
Díky za návod, už dlouho mi to nefunguje. Nicméně tu novou položku tam nemám...
CWG na výměnu:
https://cwg.gcm.cz/users/offers/Kas.
Publikováno 23 August 2020 - 10:45
Bohužel ani já v profilu Mirkem zmíněnou položku nemám :-(...
Publikováno 23 August 2020 - 11:36
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 23 August 2020 - 11:41
Publikováno 23 August 2020 - 16:53
Ano jsem tam. Registered, plugin send to c:geo poslední verze 0.50 zapnutá a nic tam nemám...
Ještě se zeptám. To nefunguje jenom v Chromu, nebo i v ostatních prohlížečích?
Tento příspěvek byl upraven od Kas.: 23 August 2020 - 17:04
CWG na výměnu:
https://cwg.gcm.cz/users/offers/Kas.
Publikováno 26 August 2020 - 15:01
Aktuální plugin "send to c:geo" je 0.51 a v Chromu mi funguje. Děkuji za rady. Pokud se nepletu, tak plugin byl z prohlížečů určen pro Chrome a Firefox ....
Tento příspěvek byl upraven od Rumis.uh: 26 August 2020 - 15:02
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů