c:geo
Publikováno 05 květen 2011 - 7:37
Publikováno 05 květen 2011 - 7:41
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 05 květen 2011 - 9:54
Publikováno 05 květen 2011 - 10:08
BellaUH napsal/a:
Teď jsem aktualizoval aplikaci a šlape to.
Jak jsi aktualizoval aplikaci? Na marketu byla poslední 2.13
Publikováno 05 květen 2011 - 10:21
Galileo297 napsal/a:
BellaUH napsal/a:
Teď jsem aktualizoval aplikaci a šlape to.
Jak jsi aktualizoval aplikaci? Na marketu byla poslední 2.13
Jak asi? Jako vždy, přes market. Nevím jakou jsem měl předchozí verzi, ale teď tam je 2.13.1
Publikováno 05 květen 2011 - 10:21
Publikováno 05 květen 2011 - 10:29
hallstone napsal/a:
opravdu, na marketu se dá aktualizovat a teď šlape zas perfektně
Tak jsem to aktualizoval a už to nepadá, ale za to to nemůže stáhnout celi listing , ale to bude asy tim, že na tom autor ještě asy pracuje , takže vyjde nejspiš ještě jedna aktualizace.
Publikováno 05 květen 2011 - 11:12
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 05 květen 2011 - 13:05
Publikováno 05 květen 2011 - 16:33
Publikováno 05 květen 2011 - 16:54
Publikováno 06 květen 2011 - 6:01
Publikováno 06 květen 2011 - 6:38
Publikováno 06 květen 2011 - 6:52
MAO napsal/a:
Stačí dát refresh kešky a jede to v pohodě, já teda ani refresh dělat nemusel ale jak píše carnero If you have 2.13.2 and you can't see some parts of cache details, try to hit "refresh" button to force c:geo to load them again. c:geo has small cache to avoid exceeding data traffic and load on GC.com side that is (maybe) showing you partial details downloaded by previous version. tak by to mělo pomoci ;-)
tak jsem skusil ten refrech ,no moc to nepomohlo.Nactlo se treba uz popis a napoveda a jeden log,ale na jinne kešce to nepomohlo. Tak nevim co se děje,jestli maj bordel na gc.com nebo je přetížený?
Kéž by tofungovalo tak jak před aktualizací:| HTC vildfire c:geo 2.13.2
Publikováno 06 květen 2011 - 7:23
Galileo297 napsal/a:
tak jsem skusil ten refrech ,no moc to nepomohlo.Nactlo se treba uz popis a napoveda a jeden log,ale na jinne kešce to nepomohlo. Tak nevim co se děje,jestli maj bordel na gc.com nebo je přetížený?
Kéž by tofungovalo tak jak před aktualizací:| HTC vildfire c:geo 2.13.2
Hele, clovece, dej autorovi cas. Ma svou praci,a na c:geo dela ve svym volnym case - viz jeho web. Navic, je c:geo ZADARMO.
Kazda zmena na gc.com znamena, ze vsechny NEOFICIALNI klienti prestanou fungovat - navic o poruseni ToU nemluve.
Pokad chces mit vzdy moznost fungovat - je tu ofic. placena aplikace Groundspeaku. Pokud nechces platit za ofic. aplikaci, musis pouzit tu NEOFICIALNI a vzdycky po zmenach na gc.com cekat. Deje se to i s GCzII pro WM a dalsimi.
A mas i treti moznost - byt PM a vyuzivat PQ, a vzdy budes mit aktualni data - a klidne je pouzit v c:geo.
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Publikováno 06 květen 2011 - 7:28
Publikováno 06 květen 2011 - 7:43
Galileo297 napsal/a:
Samozřejmě , že vim , že má vlastní práci a toto dělá ve vlastním čase. Tato aplikace se mi moc líbý a klidně bych si ji i koupil. Co se týká andriod marketu , tak jsem na tom už jednou uvažoval , ale nemám placení přes internet nebo co to potřebuje.
OT:
Abych rekl pravdu - nechapu moc logiku Androidiho telefon bez datovyho tarifu. Navic, dneska prece stoji (dle operatora) od 75-asi 200 za mesic.. To prece neni tak moc. A ver mi, ze geocaching s daty na mobilu je jednodussi: najdes lehce kese v okoli, zalogujes, muzes logovat/prohlizet ukoly TB/GC .... no, je to na kazdyho uvazeni.
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Publikováno 06 květen 2011 - 7:51
Publikováno 06 květen 2011 - 8:15
Publikováno 06 květen 2011 - 8:38
Galileo297 napsal/a:
Já mám datový tarif od Vodafona , ale myslel jsem stim placením v marketu přes internet.Když vše fungovalo OK tak jsem dělal spostu věci přes mobyl.Logoval jsem hledal kešky c:geo , psal jsem TB/GC prostě vše co se týká geocachingu. Proste mám rád tuto hru.
Ty aplikace z marketu se nedaji asy nijak jinak získat než nějak placením kartou přes net?
Ted ti nerozumim. Market - vsechny aplikace, jak placeny, tak i neplaceny. Je na tobe, kterou pouzijes.
Navic, market ma i webovou verzi - https://market.android.com/ ... tam si aplikaci vyberes, a sama ti prijde do tel (pokud jsi v tel market aktivoval). Ale to jsme silne OT - kdyztak mam v kontaktech majl ci icq.
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů