Ano, GgDrake, omyl.
Doplním, že používám pouze spojení přes wi-fi (MTP se mi nikdy rozchodit nepodařilo).
Znamená to, že GgDrake se mi z nějakého důvodu začal pokoušet o připojení přes MTP? Klikám na tlačítko "Připojit" jako obvykle, což doposud vždy iniciovalo připojení přes wi-fi.
Dívám se do nastavení GgDrake ve Správci pluginů, tam nic zvláštního není, a v samotném dialogu GdDrake také ne.
Ještě dodám, že po kliknutí na "Připojit" v aDrake hned zezelená kontrolka spojení s GgDrake, jen GgDrake sám je další čtvrthodiny ve stavu:
A jak jsem psal v úvodním příspěvku, pak to skončí chybou, nicméně wi-fi spojení navázáno je a dál lze přenášet data tam i zpět jako obvykle. Divné...
EDIT: no a asi to můžeme uzavřít, restart počítače to napravil a ke spojení teď dochází ihned jako dřív. No jo, klasika - nejdřív restartovat stroj a pak ověřit, jestli chyba přetrvává. Omlouvám se za zbytečné plašení...
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 02 září 2021 - 17:50
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat