Už jste vytrávili všechny ty ryby, řízky a kachny? Tak hybaj na keše!
Novinky:
- Zjednodušení kódu na sledování schránky
- Oprava chyby při používání GC.API s non-ASCII znaky ve vašem jméně
Publikováno 27 December 2021 - 14:49
Už jste vytrávili všechny ty ryby, řízky a kachny? Tak hybaj na keše!
Novinky:
Publikováno 27 December 2021 - 16:00
zrovna jsem si tu náhodou založil čistý datadir a koukám, že se jeden skript nezařadil správně.
asi to bude tím, že fixczechia.ggp.ini je v UTF8
https://ctrlv.cz/sho.../12/27/2g4y.png
Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 27 December 2021 - 16:03
Publikováno 09 February 2022 - 16:53
Kosmetická nepřesnost. Když jsem našel novinku, zalogoval a pak načetl nálezy do GG, píše mi to Přidaných 0, aktualizováno 1. Je to ale v pořádku, keš se načte, bez listingu a následně ji mohu aktualizovat. GG je aktuální, nějak se mi nedaří přečíst verzi, ale aktuální je.
Publikováno 12 February 2022 - 9:35
Pokud jsem BM, dokáže Geoget stáhnout všechny mé nalezené cache, i ty PMO?
Respektive, pokud to nedokáži já u svých cache jako BM, mohl by to dokázat u mých cache ten, kdo má PM?
Tento příspěvek byl upraven od jidis: 12 February 2022 - 9:36
Publikováno 12 February 2022 - 10:34
O nálezu na PMO keši budeš vědět jen GC kód. Na stáhnutí podorbností o keši (jako jméno, druh, souřadnice, atd.) musíš mít PM. Stačí si pak třeba vyfiltrovat seznam keší bez souřadnic, a poprosit kamaráda, ať ti k nim pošle GPX.
Publikováno 12 February 2022 - 11:06
Nějak mi to nefunguje. Chci stáhnou všechny mnou nalezené cache. Zkouším to přes volbu Databáze > Import > Stáhnout kešky
Nastavím tam :
Režim - zatrhnuto Vyhledat kolem nějakého místa
Oblast - zatrhnuto Libovolné umístění
Volby - zatrhnuto Pouze vyhledat
Vlastnosti keše - nezatrhnuto nic
Uživatelské vztahy - nic
Možnosti vyhledání - Nalezeno uživatelem: shaman3
Dělám asi něco špatně, když mi to najde jen cca 470 keší místo 4356.
Tento příspěvek byl upraven od jidis: 12 February 2022 - 11:10
Publikováno 12 February 2022 - 13:19
Publikováno 13 February 2022 - 4:55
Nalezl jsem pouze "Stáhnout vaše logy", ale díky za popostrčení, už jsem z mých logů vyfiltroval nálezy a sedí to.
Publikováno 13 February 2022 - 8:12
To je ale právě ono. Stáhne a označí to všechny nálezy, v rozporu s názvem včetně keší, jen pro BM jen základní údaje, pokud už ji v GG nemáš staženou. Aktualizovat vaše logy stahuje jen poslední, aby to netrvalo tak dlouho. Takže pokud to chceš i s listingy, nakonec stejně potřebuješ od někoho GPX, nebo si to stahovat po třech denně. Nebo to mít bez listingů.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 13 February 2022 - 8:12
Publikováno 13 February 2022 - 8:38
V souladu s nazvem to stahuje vsechny logy, nikoli jen nalezove logy - neni to zase tak davno, co Haluma ten nazev zmenil z nalezu na logy, aby byl vystiznejsi, podle meho spravne. Pokud keska v databazi neni, stahne take zakladni informace o kesi - podle me bez ohledu na BM ci PM - to proto, aby bylo k jake kesce ty logy priradit.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 February 2022 - 12:18
Nepotřebuji listing, souřadnice, nic, potřebuji jako BM jen vytvořit GPX soubor s cachemi, které jsem nalezl včetně s nalezenými PMO cachemi. To se mi v GG podařilo vytvořit si myslím. Díky.
Tento příspěvek byl upraven od jidis: 13 February 2022 - 12:19
Publikováno 13 February 2022 - 12:23
Nepotrebujes souradnice, ale vytvaris GPX, kde jsou souradnice zakladni informaci. Neodporujes si?
Ale to jen na okraj. Pokud jsi spokojen a mas problem vyreseny, netreba to dal pitvat.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 13 February 2022 - 12:23
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 February 2022 - 12:34
Jo zní to nelogicky, mohl bych to sice osvětlit, ale dostali bychom se na téma, které je tu TABU a obdržel bych zase mínusová hodnocení příspěvků od některých netolerantních jedinců, a BANána od moderátora.
Nepřišel jsem na jinou možnost, jak výsledku dosáhnout, než přes GeoGet. Leda zaplatit GS a to nikdy neudělám, nebudu podporovat komerci. Proto děkuji za to, že GeoGet vůbec existuje.
Tento příspěvek byl upraven od jidis: 13 February 2022 - 12:38
Publikováno 25 February 2022 - 10:04
Já bych měl jednu technickou připomínku - když se mi ztratí disk s datadirem a GeoGet spouštím tímto příkazem "C:\Program Files (x86)\GeoGet\geoget.exe" -d=g:\GeoGet (nemám tedy disk G:), tak od GeoGetu nejprve dostanu hlášku error1.gif, pak se objeví prázdné okno GeoGetu a to, když se pokusím zavřít, tak dostanu hlášku error2.gif a po jejím odkliknutí jsem zase v prázdném okně GeoGetu a nezbývá mi nic jiného než to okno sestřelit přes CTRL ALT DEL, neboť ta hláška se objevuje pořád dokola a GeoGet nejde řádným způsobem ukončit.
Publikováno 28 February 2022 - 16:59
Dobře, přidám tam test na zapisovatelnost do datového adresáře. Když selže, GG vypíše chybu a ukončí se.
Publikováno 04 March 2022 - 15:57
Po dlouhé době jsem nechal zobrazit seznam keší v Keškomapě. Následně Geoget začal zobrazovat tuto poruchu přístupu. Po kliknutí na OK se okno zobrazí znovu, budu to asi muset sestřelit jako proces.
Keškomapa funguje.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 04 March 2022 - 18:19
škoda, že neukážeš tu chybu pod tím...
JInak keškomapa není moje dílo, nevím jak to otevíráš, asi nějakým pluginem, co to zboří.
Publikováno 07 March 2022 - 16:34
Databáze -> Import → Stáhnout kešky - Stát "Syria"
Publikováno 07 March 2022 - 17:46
Všechny kešky v Sýrii mají v záhlaví: "This cache has been locked, but it is available for viewing." Ale ručně po jedné ze stránky GS je stáhnout lze. Importem do GeoGetu všechny naráz přímo podle státu nelze.
Publikováno 07 March 2022 - 18:49
Zajímavé. Takže se chovají při výběru jako archived, ale to nejsou.
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 Apr 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 Jan 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 Jul 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 May 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →