Převzal jsem část jeho popisů, přepsal je do svých bookmarků. Jenže jak přibývají T5 keše zjistil jsem, že pro jednoho člověka to je nadlidská práce.
Požádal jsem proto Gorda o spolupráci. Nejprve jsme to řešili společnýmy zápisy v Geogetu a následným přepisem do bookmarků jenže kvůli neustálým změnám na GC a neustálé nutnosti to předělávat nakonec tato možnost padla.
Gord na to konto naprogramoval jednoduchý projekt na webu do kterého přispívá několik T5kařů, kteří mi s tím pomáhali ještě na GC.com v bookmarcích.. Celý projekt by ale neměl smysl, kdybychom tyto data měli jen pro svoje potřeby.Postrádalo by to Zubříkovu myšlenku. Přes bookmarky to už bohužel kloudně sdílet nejde, a tak informace nabízím tímto stylem.
Projekt už nějakou dobu běží a nyní je na čase dát přístup k těmto popisům v podstatě všem, kteří by o ně měli zájem. V systému nejsou žádné souřadnice ani nápovědy pro luštění spíš jen poznámky, podle kterých případný lovec získá představu o tom, na co se má připravit a jak je odlov náročný.
Tak pro zájemce odkaz: https://t5.patrac.cz/
Tento příspěvek byl upraven od Pátrač: 03 květen 2022 - 19:45