Ahojky kamarádi, .dnes jsme vytvořili novou labku a nechali ji otestovat. K našemu udivení bylo, že bez přiblížení k jednotlivým stage už svítila možnost odpovědět a to i ze vzdálenosti 350km. Můžete někdo poradit co je špatně?
Lab cache
Publikováno 21 červen 2022 - 20:26
Neni spravne nastavena vzdalenost, pri ktere se muze otazka zobrazit.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 21 červen 2022 - 22:37
takhle to ale v testovacím režimu fungovalo, na dálku
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 22 červen 2022 - 7:39
Ahojky kamarádi, .dnes jsme vytvořili novou labku a nechali ji otestovat. K našemu udivení bylo, že bez přiblížení k jednotlivým stage už svítila možnost odpovědět a to i ze vzdálenosti 350km. Můžete někdo poradit co je špatně?
Když dáš "test", tak vlastně jen otestuješ odpovědi a můžeš sedět doma u stolu. Lepší je někoho požádat o otestování. Dej labky jako "private" a vidí je jen ten, komu necháš načíst QR kód.
Publikováno 22 červen 2022 - 12:15
Vzdálenost je nastavena správně.
Pokud jsi už jednou se zařízením byl v dostupné vzdálenosti, už si apka pamatuje a odpověď můžeš klidně zadat až doma.
Publikováno 22 červen 2022 - 14:09
takhle to ale v testovacím režimu fungovalo, na dálku
Přesně tak, takhle funguje testovací režim - vzdálenostní pravidlo není upltňováno.
Plný test lze provést jen pomocí private režimu a QR kódu pro testera.
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 22 červen 2022 - 15:35
Tak už to funguje, jen jí zatím nevidíme ve statistice založených keší. Všem díky za radu.
Publikováno 24 červen 2022 - 14:12
Tak už to funguje, jen jí zatím nevidíme ve statistice založených keší. Všem díky za radu.
Uvidíš jí v okamžiku zveřejnění. Takže teď už by tam být měly.
Publikováno 19 říjen 2022 - 16:38
Ahoj,
využiji tohoto tématu k dotazu ohledně labek, resp. aplikace AdventureLab.
Nedávno jsem rozdělal dvoje poměrně roztahané labky. U jedné série jsem obešel 2 stage a u druhé série jen jednu, u které jsem se zrovna vyskytnul a teď tyto nedokončené série nevidím v apce, prostě zmizely jakoby byly dokončené. Netušíte, kde je chyba? Někde v nastavení?
Díky moc za radu.
Publikováno 19 říjen 2022 - 16:47
Ahoj,
využiji tohoto tématu k dotazu ohledně labek, resp. aplikace AdventureLab.
Nedávno jsem rozdělal dvoje poměrně roztahané labky. U jedné série jsem obešel 2 stage a u druhé série jen jednu, u které jsem se zrovna vyskytnul a teď tyto nedokončené série nevidím v apce, prostě zmizely jakoby byly dokončené. Netušíte, kde je chyba? Někde v nastavení?
Díky moc za radu.
Ahoj, problém asi bude, jak předpokládáš, v nastavení, resp. filtru. Tam je několik možností pro "Stav dokončení", jedna z nich je "Rozehrané", takže si zkontroluj, jestli tam máš "fajfku", stejně jako u "Nezahájené".
Publikováno 20 říjen 2022 - 8:20
Ahoj,
moc díky za radu. Po postrčení jsem to v apce důkladně prohledal a našel jsem.
Teď už to je v pořádku, takže ještě jednou díky!
Publikováno 22 říjen 2022 - 17:27
Ahoj kamarádi. Opět máme dotaz. Založili jsme již celkem 5 labek. Všechny se ukazují jako založené správně, ale poslední dvě se nezapočítaly do celkového počtu v součtu založených všech keší. Nemáte někdo zkušenost s tímto problémkem?
Publikováno 22 říjen 2022 - 18:54
Pokud máš stejný nick na GC.com jako tady, tak v tvém profilu vidím založených LABek 20 a ne 5. Takže máš 5 sérií po 5 LABkách nebo jak je to?
Publikováno 23 říjen 2022 - 5:22
Ahoj kamarádi. Opět máme dotaz. Založili jsme již celkem 5 labek. Všechny se ukazují jako založené správně, ale poslední dvě se nezapočítaly do celkového počtu v součtu založených všech keší. Nemáte někdo zkušenost s tímto problémkem?
Mám také totálně rozhozené počty založených labek (resp. keší). Psal jsem do centrály a dostal tuto odpověď:
At this time the total hide count on the geocaching.com profile does not update until a new geocache you own is published on geocaching.com. This is a known issue, and our Adventure Lab team is looking into a solution. We are unable to manually correct the total hide count on your profile.
Řešením by tak mělo být založit standardní keš. Brzy se to chystám ověřit.
Publikováno 23 říjen 2022 - 9:43
Na profilu jich je už 25, ale součet nesedí. Děkuji za odpovědi.
Publikováno 23 říjen 2022 - 19:29
To je dáno tím, že míchají dvě nesouvisející hry dohromady... Waymarky ze statistik už před dlouhým časem vyloučili a teď tam cpou něco podobného....
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 02 květen 2023 - 11:23
Ahoj. Prosím nevíte jak dostat do Geogetu tuto LAB keš "Der Rosengarten in Dresden"?? Germany, autor DATO1
V seznamu nikde není, ale já jsem ji našel a v mobilu se objevuje a mám ji i zalogovanou v profilu.
Plugin v Geogetu tuto labku nezobrazí.
Díky
Publikováno 02 květen 2023 - 16:49
Ahoj, dandu1, uvedenou labku jsem ti na labgpx.cz právě přidal. My na tomto našem webu zpřístupňujeme labkeše už vlastně jen v ČR, SR a příhraničí. Jsme schopni toto udělat i na vyžádání, ale zahraniční série jsme kvůli zátěži na serverový a lidský čas a výkon začali omezovat. Aby si každý uživatel přišel na své, je na příslušné záložce na webu (nikoliv v pluginu) možnost stáhnout GPX labky kdekoliv na světě. Viz FAQ a popis této funkce u nás.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů