Mám v databázi i jiné objekty než kešky a používám jiné prefixy než GC a když si to seřadím podle toho GC kódu, tak mám výsledek viz obrázek. Proč dvě TA jsou mezi ZP a VP a nejsou mezi ostatními TA? Proč na konci jsou VP2609 seřazený sestupně podle písmenek za tím číslem 2609? A proč ZP není až na konci, když je to seřazeno vzestupně?
Jak funguje řazení podle "GC" kódu?
Publikováno 29 April 2023 - 14:34
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 03 May 2023 - 15:48
No, protože to ted není uplně dobře udělané...
On se totiž pokusí z toho ID odhodit první dva znaky, a ze zbytku se pokusí zjistit číselné pořadové číslo keše. Což se ne u všech řetězců povede. Tam, kde se to povede, se to pak řadí podle toho získaného čísla. A kde se to nepovede, tak se to řadí abecedně. Proto ten zmatek.
Zrovna to upravuji tak, aby se ten převod na pořadové číslo dělalo jen u bodů typu GC, a zbytek bude prostě abecedně.
Publikováno 03 May 2023 - 22:51
Publikováno 04 May 2023 - 10:47
Doteď se to tak neřadilo?
Publikováno 04 May 2023 - 21:21
Publikováno 05 May 2023 - 18:31
Aaaaa, už vím proč! Taková trapná chyba v úvaze... v další verzi to už bude řadit správně.
Publikováno 07 May 2023 - 17:11
Každopádně děkuji za úpravu.
Publikováno 09 May 2023 - 1:07
Já jsem si teď všiml u seřazení podle jména:
Je to nejspíš podle češtiny, jen mě to trošku zmátlo - člověk jede očima, A, B, C, D... H, C, ...
Ale není to zas tak podstatné, jen je potřeba si uvědomit, že věci začínající C je třeba hledat na dvou místech.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 10 May 2023 - 9:17
české windows ti všechno všude řadí česky.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů