Tak ono je dobré číst celé vlákno a nereagovat na poslední jeden dva posty. Ono potom předhazovat ostatním, že nerozumí psanému slovu, je pak totiž trochu chucpe.
Otázka Ondro91, na kterou jsem reagoval, je hned nad mým postem, tedy proč může vadit GS, že někdo používá přes neschválené aplikace prémiové funkce…
A dovolil jsem si vyjádřit názor, že uživatelů, kteří cgeo používají včetně premiovych funkci a neplatí a nezačnou platit Premium, je hodně.
Nic víc, nic míň..
What...? )
Proč nereagovat na poslední jeden či dva posty, když charakteristickým rysem internetových diskuzí je to, že se rozvíjejí a objevují se tam nové myšlenky a odbočky, vedoucí k novým spojením souvislostí? Úplně běžně se přece reaguje jen na některé příspěvky a i ty jsi reagoval jen na jeden směr příspěvků, nikoli na původní dotaz.
Nemyslím si, že bych reagovala na něco, co v diskuzi nebylo. Jen jsem si nebyla jistá, jak si vyložit tvoje "bude jich pár..." - koho? Které sorty uživatelů?
Ale tohle neporozumění z mojí strany je v podstatě nerelevantní, vzhledem k tomu, že jsem reagovala na diskuzi o tom, jak c:geo využívají primárně BM členové, aby mohli obejít omezení na gc.com, Škoda, že jsem to zbytečně zmínila a dala záminku to použít proti mně a ještě nechat tímhle směrem stáhnout další(ho). Viz rukavice s kopřivama.
Takže zpátky na začátek. Tobě se taky zdá, že ve svém komentu #36 tvrdím, že "žádní BM uživatelé cgea neexistují"? Jako fakt?
A nebylo by bývalo lepší - byť chápu určité důvody - už si polívčičku nepřihřívat a tyhle podprahovky nechat být, protože ty do slušné internetové diskuze opravdu nepatří?
P.S.
Mě c:geo právěže naučilo spoustě věcí rozumět a jen díky němu jsem došla k tomu, že si to PM chci koupit. Kdo nebude chtít nic platit, nebude nic platit s c:geem ani bez něj. Najde si jiné cesty, třeba kamaráda, finálkařské weby a pod. Kdo chce hrát, zahrát si naplno, rozšiřovat si "záběr" a věnovat se geocachingu víc než jen při procházkách s kočárkem, PM si koupí. S c:geem jako bez něj, to je fuk. Náklady na PM jsou mizivé procento v celkových ročních nákladech na geocaching, pokud ho člověk hraje víc, kupuje si nějakou výbavu a po keších jezdí aspoň trochu cíleně.Takže ten argument o trvalém obcházení PM vidím jako úplně mimo.
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 02 říjen 2023 - 20:22