… BM nemůže logovat PM keše ...
Že by konečně tuto chybu opravili ?
Publikováno 02 prosinec 2023 - 19:35
… BM nemůže logovat PM keše ...
Publikováno 03 prosinec 2023 - 12:12
Jak se ta nemožnost projevuje?
Já jen, že když jsem si jako PM dneska otevřel logovací stránku z přímého odkazu, tak mne to nechalo napsat log, ale nešel odeslat. (vyskočila tam v rámečku chyba). Až když jsem to logovací stránku otevřel z listingu, tak to šlo.
Nepředvyplní se název keše a nickname.
Tento příspěvek byl upraven od ubuster: 03 prosinec 2023 - 17:32
HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx
SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°
Publikováno 04 prosinec 2023 - 8:14
Zkoušel, neobejde.
Nekoukal někdo, zda je změna v pravidlech? Jestli si to dobře pamatuju, bylo někde zdůvodněno, proč BM může logovat PMO keš. Kdyby to změnili v pravidlech, je to jasné. Jinak to může být bug.
Nebo, jestli se to neřeší na fóru (tam já nechodím).
Příp. napsat dotaz...
Tento příspěvek byl upraven od zmijovkar: 04 prosinec 2023 - 8:15
Publikováno 04 prosinec 2023 - 8:59
Zkoušel, neobejde.
Nekoukal někdo, zda je změna v pravidlech? Jestli si to dobře pamatuju, bylo někde zdůvodněno, proč BM může logovat PMO keš. Kdyby to změnili v pravidlech, je to jasné. Jinak to může být bug.
Nebo, jestli se to neřeší na fóru (tam já nechodím).
Příp. napsat dotaz...
Koukal - odpověděli, že to je known bug.
Geocaching HQ is aware of this, and characterized it as a "bug.
https://forums.geoca...premium-member/
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 06 prosinec 2023 - 20:46
Tak jsem si to logování PM keše z pozice BM vyzkoušel. Je fakt, že přímým zadáním URL (a tedy ani z Project-gc) to nejde, ale jde to z aplikace která využívá API, to samozřejmě není cGeo ! Zkusil jsem to z aDrake a keš jsem bez problémů zalogoval, BM uživatel pak mohl log zrušit (editaci jsem nezkoušel).
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 06 prosinec 2023 - 20:46
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 19 prosinec 2023 - 13:22
This bug has been fixed.
HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx
SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů