Chci se zeptat, jestli jde smazat bod nakresleného polygonu přímo v mapě nějakým kliknutím na daný bod. Zkoušel jsem to, ale nenašel jsem žádný způsob, jak toho dosáhnout. A druhý dotaz je, jak takový bod posunout, neboť ani to se mi nedařilo. Předem děkuji za jakoukoliv radu
Kreslení na mapě
Publikováno 28 November 2023 - 8:45
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 28 November 2023 - 15:53
Jde oboje. Musis byt v rezimu upravy. Kliknes na ctverecek s tuztickou, tim se ti na vsech nakraslenych objektech zobrazi aktivni body. Kliknutim na bod jej smazes, uchopenim a posunutim das na nove misto.
Nezapomen pak kliknout na Save (vedle toho ctverecku s tuztickou).
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 30 November 2023 - 18:19
Tohle třeba mi v aktuálním FF nefunguje. Čtvereček s tužtičkou kliknu, vysune se menu "Drawings", potud OK, ale na čáře v mapě se body nezobrazí a měnit její tvar nejde.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 01 December 2023 - 10:45
Něco takového se klidně mohlo stát, prověřím to. Možná to bude chtít občerstvit použité knihovny, nebo tak něco. Uvidíme.
Publikováno 10 December 2023 - 8:25
Jestli se nepletu, tak GeoGet v okne s mapou neotvira nic. Mapu otvira v prohlizeci, a to v nastavenem prohlizeci.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů