Už skoro hodinu se snažím změnit souřadnice eventu. Nahoře je odkaz na změnu souřadnic a po kliknutí se objeví formulář. I přesto, že jsem vkládal souřadnice přesně dle požadovaného formátu, nebralo mi to. Zkoušel jsem přes půl hodiny různé varianty se ° i bez s ' i bez a bezúspěšně. Vkládal jsem je naprosto přesně i s mezerami, podle návodu ale pořád to nebralo a nebralo! Teprve když jsem klikl na odkaz, abych kontaktoval reviewera, tak se otevřelo úplně to samé okno a tam byly konečně ty samé souřadnice akceptovány. Představte si dvě stejná okna se dvěma stejnými formuláři, kde jsou naprosto stejně napsané souřadnice a jeden formulář je akceptuje a druhý ne! Nechápu!!!!??? Kdo tohle programoval??!
A ještě doplnění perlička: Zatímco v návodu jsou hlavní akceptované souřadnice ve formátu: HDD MM.mmm N 47° 38.938 W 122° 20.887 - pro tuto změnu je nutné je vypsat ve formátu: N 47° 38.938'
W 122° 20.887' - tedy s apostrofem coby minutami na konci! Fakt jak u blbých na dvorku!!
Ale stále nemám vyhráno, souřadnice se sice tváří, že jsou správné, do textového pole jsem napsal proč potřebuji změnit souřadnice, nicméně dole tlačítko "Post" zůstává stále šedivé a nemůžu ho použít k odeslání změny. Nikde není vidět proč nemůžu formulář odeslat.
Chtěl jsem sem vložit výstřižky ze stránky, aby bylo jasno, ale tady zase nějaký ichtyl zakázal vkládat obrázky, i když se jedná o poradnu. Připadá mi, že všichni ajťáci jsou nějakým způsobem dementní.
Co s tím mám dělat, abych mohl změnit souřadnice??
Tento příspěvek byl upraven od Or_Mi: 21 únor 2024 - 11:48