Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2.13.0

geoget

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
93 odpovědí na toto téma

#81 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 149 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2024 - 13:22

No, nevim, jestli vlastne nevymyslis kolo.

Kdyz si v prazdnem okne GG zobrazis jen kese s prislusnym tagem a pak je zobrazis v mape, maji kolem sebe maly cerveny krouzek. Kdyz pak das zobrazit i odstatni kese v GG, tz uz cerveny krouzek nemaji, protoze nejsou v okne GG. Toto ti nestaci? Jasne visdis, jake kese jsou s tim vybranym tagem a jake ne.

• 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#82 Kreten8

Kreten8

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 809 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2024 - 15:50

Jenže mě chybí víc výsečí (a nebo víc dní) ve vybrané challengi a tak bych si rád zobrazil všechny chybějící a měl je právě barvou odlišené, abych si naplánoval optimální trasu pro splnění co nejvíce výsečí. Např. v této challengi https://project-gc.c...s/GCA3BJ9/73935 mě chybí čtyři datumy a tak bych si chtěl čtyřmi barvami zobrazit ty čtyři různé datumy a pak mám jasný přehled toho co chci posbírat a vybrat tedy místo, kde toho posbírám co nejvíc pohromadě.

• 0

#83 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 896 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2024 - 19:39

Jenže mě chybí víc výsečí (a nebo víc dní) ve vybrané challengi a tak bych si rád zobrazil všechny chybějící a měl je právě barvou odlišené, abych si naplánoval optimální trasu pro splnění co nejvíce výsečí. Např. v této challengi https://project-gc.c...s/GCA3BJ9/73935 mě chybí čtyři datumy a tak bych si chtěl čtyřmi barvami zobrazit ty čtyři různé datumy a pak mám jasný přehled toho co chci posbírat a vybrat tedy místo, kde toho posbírám co nejvíc pohromadě.

Nešlo by udělat si nějaký tag "potřebuju" který by měl neprázdnou hodnotu pro keše které chceš (třebas jmého challenge) a pak bych způsobem co psal Gord prostě zobrazil všechny kde by ten tag vyhověl ?

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#84 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 149 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2024 - 6:10

Vysece a dny jsou dost rozdil, ne? U vyseci neni pozadavek na to, abys je odlovil v ruznych dnech a muzes je tedy odlovit najednou pri jedine ceste. Tam ti bohate staci najednou zobrazit vsechny na mape. Predpokladam, ze ti bude chybet jen par vyseci a snadno rozhodnes, ktere kese patri do stejne vysece.

U dni je to neco jineho, ale opet ti staci zobrazeni na mape, protoze naopak zase vis, ze je nemuzes odlovit v jeden den. Ja to treba udelal u jedne challenge, kde mi chybeli 4 kese tak, ze jsem si do kalendare napsal GC kody kesi, ktere mam v ktery den odlovit. To jsem udelal jednou a bylo hotovo.

• 0

GeoGet:

#85 Kreten8

Kreten8

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 809 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2024 - 11:48

Výseče a dny jsou totéž. Výsečí mi chybí několik, ale když jsou těsně vedle sebe, tak těžko rozliším, která keš do které výseče patří, zvlášť když jsou blízko středu a dny jsou taky totéž - kdyby ses na tu challenge pořádně podíval, tak zjistíš, že se jedná o dny založení keše, takže opět potřebuji rozlišit, který den byla daná keš založena a pak klidně v jeden den odlovím vše najednou, když najdu místo, kde jsou tyhle kešky blízko sebe.

• 0

#86 Kreten8

Kreten8

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 809 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2024 - 19:48

Trocha práce ve Photoshopu a takhle nějak bych si představoval výsledek barevné mapy - tohle je výsledek té výše zmiňované challenge

Přiložené miniatury

• slouceno.jpg

• 0

#87 krakora

krakora

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2024 - 17:48

Ahoj,

geoget se mi odhlásil z API a nedaří se znova přihlásit, i když vše proběhne správně a gc.com hlásí úspěšné přihlášení a geoget je i v povolenych app v profilu na gc.com. Co s tím? Díky

• 0

#88 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 534 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2024 - 11:16

Jak se to nepřihlášení projevuje? Co říká záložka Geocaching APi v Nastavení Geogetu? Nemáš zapnutý offline režim geogetu?

• 0

#89 krakora

krakora

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2024 - 7:45

Offline režimem to není,to jsem zkoušel, když ho zapnu, hodi to chybu a vůbec se nepřihlásím. Moje přihlášení proběhne úspěšne, ale pak se objeví, že jsem přihlášený jako opted-out user, druh účtu: guest. Takže nemůžu stahovat keše, přitom mám premium účet.

• 0

#90 krakora

krakora

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2024 - 11:05

Vyřešeno, bylo to v nastavení mojeho profilu, kde sice byl geoget povolený, ale dole bylo zatrženo "Do not share my personal information with Authorized Developer geocaching applications.". Což teda nevím, kde se tam vzalo, ale opraveno.

• 0

#91 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 896 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2024 - 13:32

Jeden kamarád měl dotaz, zda by nešlo nějak jednoduše potlačit / obnovit doplňování výšek a divider. Pro různé kopírování mezi databázemi je to zbytečné - buď to tam už je, nebo jsou to dočasná data. A chodit pořát na donastavení je otrava. Máme k dispozici funkci, která by to umožnila z nějakého miniaturního pluginu ovládat ?

• 0

#92 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 534 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2024 - 23:12

Myslíš to, co kde vypnout v nastavení?

• 0

#93 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 149 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2024 - 6:37

Spis bych rekl, ze mysli jak to vypnout ze scriptu. Ono je to v INI, ale ini se nacita pri staru a tak se jeho zmena projevi az priste, kdy uz to treba zase nepotrebuje.

• 1

GeoGet:

#94 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 896 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2024 - 22:31

Spis bych rekl, ze mysli jak to vypnout ze scriptu. Ono je to v INI, ale ini se nacita pri staru a tak se jeho zmena projevi az priste, kdy uz to treba zase nepotrebuje.

přesně tak

• 0

Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama