Přejít na obsah

Fotka

Geoget 2.13.0

geoget

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
82 odpovědí na toto téma

#81 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 140 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 13:22

No, nevim, jestli vlastne nevymyslis kolo.

Kdyz si v prazdnem okne GG zobrazis jen kese s prislusnym tagem a pak je zobrazis v mape, maji kolem sebe maly cerveny krouzek. Kdyz pak das zobrazit i odstatni kese v GG, tz uz cerveny krouzek nemaji, protoze nejsou v okne GG. Toto ti nestaci? Jasne visdis, jake kese jsou s tim vybranym tagem a jake ne.

• 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#82 Kreten8

Kreten8

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 798 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 15:50

Jenže mě chybí víc výsečí (a nebo víc dní) ve vybrané challengi a tak bych si rád zobrazil všechny chybějící a měl je právě barvou odlišené, abych si naplánoval optimální trasu pro splnění co nejvíce výsečí. Např. v této challengi https://project-gc.c...s/GCA3BJ9/73935 mě chybí čtyři datumy a tak bych si chtěl čtyřmi barvami zobrazit ty čtyři různé datumy a pak mám jasný přehled toho co chci posbírat a vybrat tedy místo, kde toho posbírám co nejvíc pohromadě.

• 0

#83 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 883 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 19:39

Jenže mě chybí víc výsečí (a nebo víc dní) ve vybrané challengi a tak bych si rád zobrazil všechny chybějící a měl je právě barvou odlišené, abych si naplánoval optimální trasu pro splnění co nejvíce výsečí. Např. v této challengi https://project-gc.c...s/GCA3BJ9/73935 mě chybí čtyři datumy a tak bych si chtěl čtyřmi barvami zobrazit ty čtyři různé datumy a pak mám jasný přehled toho co chci posbírat a vybrat tedy místo, kde toho posbírám co nejvíc pohromadě.

Nešlo by udělat si nějaký tag "potřebuju" který by měl neprázdnou hodnotu pro keše které chceš (třebas jmého challenge) a pak bych způsobem co psal Gord prostě zobrazil všechny kde by ten tag vyhověl ?

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama