Listingy keší jsem nikdy v životě neviděl, ale přesně jak i ty tvrdíš, existují různé vymoženosti v geocachingu, např. hledání keší formou BF, viz popis zkratek na geowiky:
http://wiki.geocaching.cz/wiki/Zkratky
Bývalo kdysi zvykem, že owneři nemazali kačerům jejich logy jen kvůli pochybným statistikám v externích projektech. A jestli to je nyní tvoje jediné odvůvodnění mazání DNF loglů, že by ti pokazily statistiky na project-gc, tak to je docela ubohé odůvodnění, pokud ho reviewer podpoří, hrozí do budoucna, že si budou owneři nárokovat mazání logů jen kvůli svým statistikám v externích projektech.
Já bych chtěl upozornit, že owner není tím, kdo si na svých keší tvoří pravidla pro logování, ta pravidla jsou daná pravidly hry, já keše hledal v dobré víře, že tam jsou, nenalezl, mám právo je logovat DNF, o tom, že jsou archivované, jsem neměl možnost vědět, neboť jde o PMO keše, k jejich listingu nemám přístup, mám však právo logovat i PMO keš, ať už je archivovaná nebo ne, ukaž mi prosím pravidlo, které to zakazuje a já už to tak dělat nebudu. Mohl jsi mému omylu při hledání předejít tím, že při archivaci keše zrušíš PMO status, tím bych se asi nemohl na moji dobrou víru při hledání odvolávat, pokud by bylo někde v listingu i pro mě viditelné upozornění ownera, že keš na místě již opravdu není. Mám totiž zkušenost, že owneři většinou keše po archivaci neodnášejí (neuklízejí po sobě). V minulosti už jsem jistě logoval i archivované keše i PMO keše, ať už FI nebo DNF nebo WN a umožněno mi to bylo třeba i víc než 10 let po archivaci.
Tento příspěvek byl upraven od jidis: 22 srpen 2024 - 7:46