Přejít na obsah

Fotka

Export do Garmina

geoget garmin

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
4 odpovědí na toto téma

#1 yaroushek

yaroushek

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2025 - 13:04

Kdysi se tady řešil export vyluštěných keší do Oregonu 600 - nezobrazovaly se vyluštěné keše v Garminu (ikony bedýnek).

Celá léta jsem fungoval s databází vyluštěných keší v GG, kdy jsem si udělal export (s finálními souřadnicemi) pomocí gpxgarmin a následný převod do GGZ (jako dávky Combine) pro použití v GPSMAP 66St (a dříve O600). V Garminu jsem měl finální souřadnice s ikonou známé bedýnky. Fungovalo mi to až do poloviny tohoto měsíce. A teď jako když utne - v Garminu se sice ten vyexportovaný soubor detekuje, ale nezobrazí se jediná keška. Hraní s filtry nepomáhá. A protože mám schované i starší exporty, zkoušel jsem i je, ale opět nic. Pokusy s úpravou gpxgarmin (Final category, Geocache course), ikonami v Garminu (Custom symbols) nějak nikam k cíli nevedou...

Vím, že většina chodí s mobilem, ale nemáte někdo podobný problém, nebo radu co dělám špatně? Co se změnilo?

• 0

#2 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 164 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2025 - 17:24

Kdyz ti nechodi ani starsi exporty, ktere ti chodily, rekl bych, ze problem bude v nastaveni GPS. Ale protoze pouzvam export do POI, neporadim. Spiz zavzpominej, jestli jsi neco nekde nezmenil.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#3 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 1 265 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2025 - 8:08

Já si matně vzpomínám, že jsem kdysi musel z GPS i z SD karty napřed smazat staré soubory GGZ/GPX, pustit GPSku bez nich a až pak nahrát nové, aby se načetly. Ale je to fakt dávno…

• 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C

#4 yaroushek

yaroushek

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2025 - 9:19

Tak v Garminu jsem nic neměnil, nebyl důvod. Jediné co se v té době událo, byl update (údajně mapy) přes Garmin express (trvalo to skoro hodinu).

Zvláštní je, že když provedu úplně stejným postupem export tradiček (nebo earth keší či virtuálek) do navigace, vše funguje jako dřív, kešky na mapě v Garminu vidím a bez problému se dají v seznamu fitrovat. Jedině u vyluštěných keší to přestalo nefungovat...

Zkusil jsem i reset uživatelských dat v Garminu.

• 0

#5 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 908 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2025 - 14:59

Kduysi mi jedna uživatelka Garmina říkala, že potřebuje aby se finálka generovala nikoli jako waypoint (jak je běžné), ale aby se přesouvala ikona keše. Takže najít export který to dělaá. Prý s tím Garmin jinak má problém.

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 22 duben 2025 - 15:00

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget, garmin

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka