Ahoj,
máte někdo nějakou free mapu Rumunska, příp. odkaz? Nevím jestli něco takového existuje. Např. free Bulharsko jsem nalezl ve velice dobré kvalitě.
Publikováno 12 únor 2007 - 22:49
Ahoj,
máte někdo nějakou free mapu Rumunska, příp. odkaz? Nevím jestli něco takového existuje. Např. free Bulharsko jsem nalezl ve velice dobré kvalitě.
Publikováno 13 únor 2007 - 10:47
Zdravím. V starém fóru jsem se na to samé ptal a i nějaké odkazy byly, ale nevyužil jsem to. Hlavně díky ještě mé neznalosti gps. Bohužel už si je nepamatuji. Ale zajímá mě to bulharsko. Mohl bych poprosit o nějaký ten odkaz? Díky
Publikováno 13 únor 2007 - 12:14
Publikováno 13 únor 2007 - 12:24
moravan: Nevíš, dostanu se ještě nějak na to staré forum?
Hledat jde pres google ("hledany vyraz" site:geocaching.cz) Nenajde to ale vse a v tom pripade ti bohuzel nezbyde nez rucne listovat... to muzes klidne i na novem foru, kam byly stare prispevky importovany. Musis ale myslim po kliku na tlacitko "dalsi nastaveni" v kazde sekci dat zobrazit vse.
Publikováno 13 únor 2007 - 14:16
Publikováno 13 únor 2007 - 23:21
Publikováno 21 únor 2007 - 14:11
Publikováno 21 únor 2007 - 15:17
Publikováno 21 únor 2007 - 16:36
Nedaří se mi dostat z MMO na MMOGRP. Spadne mi to rovnou na ladění do Visual Studia.
Když exportuji mapu jen z MMO tak při načítání výsledného img v MMO dostanu toto:
Loading data from file 'D:\Program Files\MobileMapper Office\Export\Images\RoadCity.img'...
WARNING: Unknown file type.
ERROR: loading has terminated.
1 warning(s).
Load time is 0.00 s.
Publikováno 26 únor 2007 - 0:43
wimpi:
Nedaří se mi dostat z MMO na MMOGRP. Spadne mi to rovnou na ladění do Visual Studia.
Když exportuji mapu jen z MMO tak při načítání výsledného img v MMO dostanu toto:
Loading data from file 'D:\Program Files\MobileMapper Office\Export\Images\RoadCity.img'...
Kontrolní otázka: D:\Program Files\MobileMapper Office\Export\Images\RoadCity.img je soubor z MapCenteru? Pak to nemůže fungovat, to je garminí .img, zcela nekompatibilní s Magellanem.
Hrouda
Publikováno 28 únor 2007 - 9:54
Nene, ihned po vytvoření img tento soubor nejde otevřít MMO.
Publikováno 13 březen 2007 - 0:33
wimpi:
Nene, ihned po vytvoření img tento soubor nejde otevřít MMO.
Nerozumím. MMO přece neumí otevřít .IMG soubor, to je exportovaná binární verze pro GPS. Nebo se nějak radikálně mýlím?
Možná bych měl začít od začátku:
1) máš GPS Magellan?
2) tahle mapa
http://magellan.ic.cz/ee1.php
ti nestačí? Kromě základní mapy jsou tam i horské tracky a waypointy z alpinet.org.
3) budu mít novou verzi, právě na ní pracuju...
Publikováno 15 březen 2007 - 14:21
1) již mám GARMINA
2) tento odkaz je OK, jenže má špatně polygony obcí (občas jen bod místo městečka...). další mapa, má polygony dobré ale zase odfláknuté silnice ze zdroje http://corsar.avtost...maps/index.html
3) pokud by jsi mohl poskytnout ještě před konverzí do Magellana, byl bych vděčný
K bodu 2. obě mapy jsem vykostil na shp a pak rozdělil do dbf dle typů. Složil jsem "to nejlepší" pospolu v MMO ale problém mám při tvorbě vlastní img (pro Garmin). Pokud si dobře pamatuji, pak tento img se transformoval pro Magellana - ale to je již pro má historie
Publikováno 18 březen 2007 - 20:20
Publikováno 18 březen 2007 - 22:01
Publikováno 20 březen 2007 - 0:10
Vystavím vám někam mapu, podle které tam chodím. Je zkombinovaná z map z mapcenteru (ty nejsou špatné), a waypointů a tracků z www.alpinet.org.
Publikováno 20 březen 2007 - 1:38
Publikováno 20 březen 2007 - 10:12
Publikováno 20 březen 2007 - 10:30
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů