Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching
Publikováno 08 květen 2010 - 23:29
Publikováno 09 květen 2010 - 7:46
Geoget sam nic nestahuje, je to spravce databaze do ktere musis kesky nejak naimportovat. Stáhni si na strankach GG a přecti prezentaci o Geogetu. Je to zde: Dokumentace - Seznam souborů - Prezentace ke školení GeoGet pro začátečníky i pokročilé,
http://geoget.ararat...p/doc:user:file[/quote]
Publikováno 09 květen 2010 - 8:36
mishiczka1 napsal/a:
skrýšotlač hlásí neplatný soubor JAR, prý poškozený či co. ...
...a ten GeoGet jsem už v Pc měla, tenkrát jsem stahovala statistiky, nevím, jestli jsem měla i GeoJarry, ale pro jistotu jsem to stáhla, ale nevím, co s tím mám dělat.
Když zapnu Geoget, tak mi nejde přihlásit na GC.com, i když tam mám heslo i nick vyplněný...
Pro tebe bude asi opravdu nejlepší ten skrýšotlač. Nejprve potřebuješ mít nainstalovanou javu a pak si nainstalovat ten skrýšotlač. Skrýšotlač je možné spustit také z internetu bez instalace. Nějaký návod, jak Skrýšotlač používat je tu. Jo jinak pro export pro HG je nejlepší před stahováním keší zaškrtnout Nastavení->Stahování kešek->Jen poslední logy a export provádět pak přes Soubor->Uložit jako GPX (PQ). Pak až budeš mít uložený GPX soubor, tak ho nahraj do telefonu (nebo na paměťovou kartu telefonu) a v HG dej Oblíbené->Import, potvrď bezpečnostní varování a vyber ten svůj GPX soubor (je nutné se k němu pro klikat, proto doporučuji ho uložit do kořene paměťové karty, nebo telefonu, pokud to umožní).
Pokud jde o GeoGet, tak ten samotný neumí stahovat keše pro neprémiové uživatele geocaching.com. Takže je k tomu potřeba použít GeoJarry, který provádí stažení dat (informací o keškách) a následný import do GeoGetu.
SGS7 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...
Publikováno 09 květen 2010 - 11:32
mishiczka1 napsal/a:
Michalowic napsal/a:
Další možností, jak dostat cache do telefonu je soubor GPX
jakýs plugin z odkazu jsem si do mozilly nainstalovala a restartovala, co dál? Když otevřu keš, vidím několik voleb, jak to stáhnout. Krom do mobilu nebo GPS je tam i možnost GPX eXchange File, ale bohužel na to nejde kliknout. Znamená to, že jsem stáhla něco špatně nebo musím něco aktivovat nebo se ta keška stahuje odjinud?
Nactes listing a bud mas napravo vedle vyheldavaciho policka (primo v rozhrani Firefoxu) tlacitko GPX, nebo by to melo bejt v Nastojich...jen na to kliknes a gpx soubor ulozis;)
Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 11 květen 2010 - 5:59
Publikováno 11 květen 2010 - 20:59
Publikováno 11 květen 2010 - 21:30
že filtrování a řazení oblíbených keší (nebude, nahrazeno viz níže)
Hledání keší v oblíbených, nebo filtrování podle prvního písmenka (nebude, nahrazeno viz níže)....
jen jsem nikde nenašel to ..níže.. vysvětlení, jak to vlastně zamýšlí udělat :|
Publikováno 12 květen 2010 - 10:26
----
Publikováno 12 květen 2010 - 22:29
Arcao napsal/a:
Pro tebe bude asi opravdu nejlepší ten skrýšotlač. Nejprve potřebuješ mít nainstalovanou javu a pak si nainstalovat ten skrýšotlač. Skrýšotlač je možné spustit také z internetu bez instalace. Nějaký návod, jak Skrýšotlač používat je tu. Jo jinak pro export pro HG je nejlepší před stahováním keší zaškrtnout Nastavení->Stahování kešek->Jen poslední logy a export provádět pak přes Soubor->Uložit jako GPX (PQ). Pak až budeš mít uložený GPX soubor, tak ho nahraj do telefonu (nebo na paměťovou kartu telefonu) a v HG dej Oblíbené->Import, potvrď bezpečnostní varování a vyber ten svůj GPX soubor (je nutné se k němu pro klikat, proto doporučuji ho uložit do kořene paměťové karty, nebo telefonu, pokud to umožní).
Už to skoro mám. zprovoznila jsem nějak ten skrýšotlač, mám v něm potřebnou kešku a chci to dostat do telefonu.
V aplikaci HG se dostanu do sekce importovat, zvolím paměťovou kartu a dál tu cestu neumím určit....
Když chci poslat keš přes skrýšotlač, tak taky neumím zvolit cestu.
Jak na to?
Publikováno 12 květen 2010 - 23:16
skrýšotlač soubor gpx do mobilu neposílá, uloží ho pouze v počítači podle toho jak ho pojmenuješ, např. v dokumentech. Musíš ho ručně z počítače zkopírovat na pamětovou kartu, třeba pomocí čtečky karet nebo kabelem rovnou na kartu v mobilu. A v HG ho potom v oblíbené>volby>importovat na kartě najdeš a naimportuješ keše do záložky oblíbené...mishiczka1 napsal/a:Když chci poslat keš přes skrýšotlač, tak taky neumím zvolit cestu.
Jak na to?
Publikováno 12 květen 2010 - 23:28
Nechápu. Teď mám tu keš uloženou v EasyGPS a odtud to neumím uložit do mobilu.miki6 napsal/a:
skrýšotlač soubor gpx do mobilu neposílá, uloží ho pouze v počítači podle toho jak ho pojmenuješ, např. v dokumentech. Musíš ho ručně z počítače zkopírovat na pamětovou kartu, třeba pomocí čtečky karet nebo kabelem rovnou na kartu v mobilu. A v HG ho potom v oblíbené>volby>importovat na kartě najdeš a naimportuješ keše do záložky oblíbené...mishiczka1 napsal/a:Když chci poslat keš přes skrýšotlač, tak taky neumím zvolit cestu.
Jak na to?
Když dám uložit, vyberu kabelem připojený tefon, chce to celou cestu a na výběr mám :
clips
css
fscommand
xml
a ať už vyberu jakoukoliv možnost, je tam opět mraky možností. Teda pokud se to ukládá tímto způsobem.
Publikováno 12 květen 2010 - 23:45
Publikováno 13 květen 2010 - 0:37
Publikováno 13 květen 2010 - 7:46
Sony Ericsson K750i + Opera Mini 4.1beta + Handy Geocaching 3.2.5
Apple iPod Nano + Pocket Queries as VCards (via GPSBabel :-)
Publikováno 14 květen 2010 - 12:28
Publikováno 14 květen 2010 - 20:02
ledo11 napsal/a:
jde stahovat i přes wifi?
Co použiješ za přístupový bod k internetu je jen na tobě.
LG G6 + c:geo + OSM
Publikováno 14 květen 2010 - 20:43
vitablondak napsal/a:
Jdou keše nahrát do mapy v tel? Schůdné pro mě je pouze laické řešení:-)) Díky.
Jestli jsem to dobře pochopil, asi myslíte Nokiácké Ovi mapy. Pokud nemají Ovi mapy import bodů zájmu, tak to nelze. Já Ovi mapy nepoužívám, takže HG neumí s Ovi mapami pracovat. Možná časem udělám export do Landmark store, což je obecně úložiště bodů zájmu a teoreticky by toto měli Ovi mapy podporovat.
----
Publikováno 14 květen 2010 - 21:12
Arcao napsal/a:...Mužoc časem udělám export do Landmark store...
To je výborný nápad!
Na N5800XM by to šlo určitě, jde to ve SmartGPX a oprvdu to OVImaps podporují!
Kdybys to zmáknul, byl by HG naprosto dokonalý!
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů