Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#641 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2010 - 16:50

Gorole: To bohužel nejde, tyhle vestavěné UI prvky nepodporují odchytávání kláves :( Musel bych to UI napsat vlastní. viz procházení listingu u keší a do toho se mi opravdu nechce. LukasX: Ono původně HG nebylo zamýšleno na uložení 500 keší. To že tam je dnes možnost přes import narvat 500 keší je jiná... Add chyby: Včera jsem prováděl nějaké úpravy na straně serveru.Tj. odstranil získávání informací o inventáři keše, na kterém to padalo. Snad je to teď lepší. Více budu řešit až po zkouškách (pokud to pujde dobře - od příštího tejdne)
  • 0

#642 MoMir

MoMir

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2010 - 11:14

HG 3.5.3-r75 Nevim jestli nenosim drivi do lesa nicmene: nekolikrat jsem nyni pouzil v terenu +zadany bod (napr. po vypoctu finalky), zadal jsem souradnice, ulozil pod nazvem a v oblibenych znovu dle nazvu vyhledal a nechal se navigovat. Az po mnohaminutovem hledani jsem s udivem zjistil, ze HG si samo upravilo mnou zadane souradnice a to vzdy odectem o jednu (napr. N 49°49.545 si samo ulozilo jako N 49°49.544). Toto se opakuje vzdy, kdyz zadam novy +zadany bod. Zkousel jsem i schvalne zadavat do noveho +zadaneho bodu o jednu vic, ale jak kdyby to ta potvora aplikace tusila: nekdy odecetla jen z jedne souradnice, nekdy z obou ... proste vzdycky jinak. Pokusil jsem se potrebne souradnice zadat i do NAVIGACE v zalozce Dalsi funkce. I zde se mi pri navigovani jedna ubrala. Konkretni priklad: N 49°55.116 E 015°45.454 se mi vzdy zmenilo na N 49°55.116 E 015°45.453
  • 0

#643 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2010 - 11:21

Vim o tom, opravim v nejbilžší době, nejspíše až zítra po zkoušce. Jestli to hodně vadí, je možné nainstalovat 3.5.3-r73, kde není ten nový parser, který tohle způsobuje.

Viz: http://code.google.c...oads/list?can=1
  • 0

#644 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2010 - 16:14

Ahoj Arcao, tak jsem zase obevil nejake chybycky. Vim, ze se ucis, ale pisnu to sem abych to nezapomnel. Prvni veci je, ze u disablovane kese se nezobrazuje v hlavicce napis "Disablovana!" jako drive. Druha vec, ale to muze byt jen muj problem, ze se mi obcas sekne navigce. Kdyz dam vyhledat podle GPS tak to vzdy hleda podle aktualnich souradnic, ale kdyz dam navigovat tak se mi ukaze smer a vzdalenos, ale nic se nemeni. Jedine co na to plati je reinstal aplikace. Zarizeni pouzivam viz. muj podpis a statickou navigaci mam urcite vypnutou. Odeslano z mobilu, tak se omlouvam za psani bez hacku a carek.
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#645 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2010 - 12:54

Tak jsem vydal novou vývojovou verzi 3.5.3-r80, změny:
* Opraven "nový" parser souřadnic, viz popis chyby od Momira
* Opravena chyba v TextArea, která způsobovala, že za určitých okolností se nezobrazil text
* Akce Stop při stahování z internetu by měla nyní opravdu znamenat zastavení stahování.

Stahujte na obvyklém místě: http://code.google.c...andygeocaching/

-----------

Ke kompasu: Tak jsem prolezl různé materiály kolem vestavěného magnetického kompasu v Nokia telefonech S60 a věc se má tak, že je to pěkně na ho***. A to doslovně. Nejen, že je potřeba dopředu udělat kalibrace pomocí Nokiáckých map, ale je nutné mít Nokiácké mapy spuštěny společně s HG, aby to fungovalo (Kalibraci je nutné provést při každém spuštění Nokiáckých map - lze ji udělat do 3 sekund - viz google). A kromě toho v implementaci toho API na získávání dat z kompasu je chyba, která cca do minuty shodí HG na nedostatek paměti. Takže to je tak ke stavu použití vestavěného kompasu v Nokia telefonech. Zatím sem tam možnost povolit kompas nechal, ale nedoporučuji používat.
  • 0

#646 Opicaci

Opicaci

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2010 - 18:59

Ahoj Arcao. Vim ze jsi kdysi avizoval mozny export dat z HG do Nokia Landmarks. Jak to nyni vypada? Myslim si, ze by to byla docela prinosna funkce. A jinak velky dik za tve upravy na HG - pro me primarni program na hledani.
  • 0

#647 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2010 - 22:57

Ahoj. Díky za vyslyšení prosby o možnost "označit vše"... Jede to super! Jen... když načtu .gpx soubor (a to jak přehnané přes GeoGet, tak originály z gc.com), zaškrtnu a dám "Zobrazit", nic se nestane. Naviguje to ale dobře... Pokud zadám souřadnice ručně, zobrazím to bez problému. Zkoušeno na N5800XM.
  • 0

#648 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2010 - 8:54

Ostravacek: Posli mi ten GPX soubor na arcao@arcao.com
  • 0

#649 Marcio

Marcio

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2010 - 8:56

K tomu kompasu... je velká škoda, pokud to nepůjde normálně používat, nicméně mě napadlo, že existuji různé další aplikace, které využívají kompas i bez spuštění Ovi map. Takže nějaká cesta by tam být měla, i za cenu, že kompas pouze určí sever a šipka ke keši se vypočítá v HG. Nejsem profi programátor, tak to možná nebude reálné... nevím.
  • 0

#650 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2010 - 9:01

Takhle ono to nejde z mobilní javy, pokud se použije Symbian či PyS60, tak tam to jde zjistit dost jednoduše. Takže řešením by bylo napsat pomocnou aplikaci, něco jako má Trekbuddy pro Nokie S60.
  • 0

#651 Marcio

Marcio

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2010 - 9:05

Jo takhle! Hmm. No... chtěl bych opravdu hodně, kdybych tě poprosil o vytvoření něčeho takového? Myslím, že by to využili i ostatní...
  • 0

#652 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2010 - 7:21

Opraven jeden dost zásadní bug, co posílal Ostravacek, který znemožnil prohlížení keše v offline režimu. Kdo používal verzi 3.5.3-r80 doporučuji přejít na 3.5.3-r81.

Stahujte na obvyklém místě: http://code.google.c...andygeocaching/
  • 0

#653 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2010 - 10:40

Vyzkoušeno, funguje. Díky! :)
  • 0

#654 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2010 - 9:53

Mel bych takovy droboulinkaty navrh ..jen takova drobnost. Nedala by se do programu pridat Ikona pro Wherigo kese ????? Ted je to tak, ze pokud je Kes Wherigo, tak sice v typu kese je Wherigo spravne napsane, ale ikona se tvari ze se jedna o Tradicni kes. Nez sem na to prisel, tak sem u Brany v Prazsky Zoo male rozebral turnikety (start Wheriga Zoo Praha). Pripadne i dalsi ikonky pro jine druhy kesi -- i kdz je fakt ze s problemem u jinejch sem se nesetkal - Earth tam je a Virtualy a Cam nevim - tech mam na trasach malo, ale myslim ze tam jsou taky
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#655 Mafi5bj

Mafi5bj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2010 - 23:31

Na mou novou e52 jsem si stahl poslední stabilní verzi, od interní GPS bohužel nechytá signál. Jiný soft funguje ok. HG s BT modulem taky ok. Poradíte? Díky. :)
  • 0

#656 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2010 - 8:32

Dobesch napsal/a:

Jo jo, včera v Praze mě to taky pěkně mátlo :)

Jak jsem již řikal, pokud mi Arcao pošle nějaký originální ikonky v PC, tak bych nejakou přemaloval.

Ještě bych chtěl dodat, že HG vůbec v hlavičce neukazuje jestli je keš Disable nebo Archive(pokud si nějakou najdu podle GC-kodu) :(
  • 0

#657 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2010 - 13:51

Werki: Mrkni sem: http://websvn.arcao....nk/src/icons21/ na soubory začínající "gc_". Nic jiného nemám.

Mafi5bj: Zkus v nastavení - gps vybrat jako typ GPS s jednosekundovou aktualizací. Případně zkus nějakou z těhle voleb:
* Obecné
* Obecné s 1s aktualizací (napevno nastaví aktualizaci na 1s)
* Samsung SGH-i5×0 (nežádá o podporu nadmořské výšky a kompasu – GPS to neumí)
* BlackBerry (kód dle doporučeného kódu přímo pro BBY)

• 0

#658 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2010 - 15:35

Arcao napsal/a:
Werki: Mrkni sem: http://websvn.arcao....nk/src/icons21/ na soubory začínající "gc_". Nic jiného nemám.

Tak jsem zkusil něco zplodit. Není to žádný zázrak, ale lepší než pořád koukat co je to za tradičku :D Zkusil bych později ještě něco vymyslet pro projekci bodu a pak myslím, že ještě něco tam nemělo svojí ikonku...

Přiložené miniatury

• gc_wig.png

• 0

#659 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2010 - 16:18

Vypadá to docela dobře... :)
  • 0

#660 Jerrybike

Jerrybike

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2010 - 22:54

Ahoj, mel bych 2 dotazy. 1) Chtel bych se se zeptat, zda se Vam HG take cele ukonci, pokud pri prohlizeni informaci o kesi zmacknete omylem tlacitko ukonceni hovoru (cerveny telefonek) misto volby zpet? Me se to ted u poslednich testovacich verzi stava a musim HG pustit znovu. 2) Bylo by mozne u testovacich verzich uvadet ve volbe O aplikaci i cislo release, aby mel clovek jistotu jakou opravdu ma a neorientoval se podle priblizne doby instalace :-) ? Dekuji HG posledni testovaci verze 3.5.3-r81 a telefon Nokia E71.
  • 0
Geopřístroj: Nokia E72, Garmin GPSmap 62s, GeoGet

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama