Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#761 jarek72

jarek72

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2010 - 11:49

CHtel bych se zeptat zda autor planuje Handy Geocaching i pro android ? kterej nema zadnou takovou aplikaci ktera by byla jednoducha a datove nenarocna. jediny c:geo mam dojem dokaze stahovat kesky ale ma nesrovnatelne vetsi objem prenesenych dat :-(
  • 0

#762 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2010 - 12:40

jarek72: Poridit si Android telefon mam v planu v blizke dobe. Ale neco jako HG pro Android momentalne neplanuji. Geocaching SW pro Android jiz existuje pomerene hodne, takze nema moc smyslu vytvaret neco dalsiho.
  • 0

#763 jarek72

jarek72

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2010 - 15:23

Arcao napsal/a:
Geocaching SW pro Android jiz existuje pomerene hodne, takze nema moc smyslu vytvaret neco dalsiho.

Mozna existuje ale krom c:geo zadnej si neumi stahovat kesky sam, pohodlne jako u HG. u c:geo nez si stahne kesky a nez se dostanes k navigaci je idealni datovej tarif :-)

treba se dockame i HG na andriod ;-)
  • 0

#764 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2010 - 7:54

WitkoAWendy: Jakou mas verzi HG?
  • 0

#765 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2010 - 8:16

GPS pouzivas interni?
  • 0

#766 Jirgi

Jirgi

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2010 - 9:46

Ahoj Arcao. Mám dotaz. O samsungách jsem toho tady moc nenašel. Snažím se na HG rozjet na S5620 Monte - javový s interní GPS s dotykem. Vypozoroval jsem, že mi polohu ukáže, ale jak jsou na tom satelity se signálem už ne. Vpodstatě mě nikdy nedovedl k cíli, protože je aplikace na tomto telefoně velmi pomalá. Jen pro zajímavost, co by mohl mít tento telefon za problém? Díky. Jo a s BT GPS modulem komunikace padá.
  • 0

#767 mishiczka1

mishiczka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 346 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2010 - 11:02

Arcao napsal/a:
GPS ...

Hodně jsi mi už pomohl, tak se obracím rovnou...musela jsem reinstalovat celý komp a tudíž přišla o vše důležité. Podařilo se mi znovu najít nainstalovat a zprovoznit skrýšotlač. Po importu keší se mi však v mobilu ukazují jako Beze jména. Ono už tak je problém, že nejsou seřazeny dle aktuální polohy ale podle abecedy. Kde je asi problém? V nastavení? Nic jsem nenašla, jak keš stáhnout i s názvem i když v náhledu se vše jeví v pořádku. Díky za pomoc.
  • 0
mishiczka1

#768 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2010 - 11:53

mishiczka1: Pošli mi ten soubor, co importuješ na arcao@arcao.com. Mrknu na to.
  • 0

#769 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2010 - 12:50

Ahoj, měl bych tu takovou jednu záležitost k zamyšlení... Dneska jsem pracoval s HG a říkal si, není volba "Smazat vše" ve FN a Oblíbených tak trochu zbytečná? Po tom co HG, umí "o(d)značit vše", tak bych řekl, že tam akorát zbytečně přidává další volbu a tu nabídku zbytečně zvětšuje. Uvědomuji si, že to smazání všeho prodlouží o jeden klik, ale za větší přehlednost menu bych to klidně obětoval.
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#770 mishiczka1

mishiczka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 346 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2010 - 13:56

Arcao napsal/a:
mishiczka1: Pošli mi ten soubor, co importuješ na arcao@arcao.com. Mrknu na to.

Posílala jsem ti to. Teď mi to dokonce krom souřadnic nenaimportuje nic :(
  • 0
mishiczka1

#771 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2010 - 14:12

Werki: Právě, že není zbytečná. Souvisí to s implementací RMS (jednoduché databáze) v televonech. Ono totiž při smazání jedné položky nedojde k jejímu fyzickému smazání, ale je pouze nastaven příznak smazáno. Smazat vše naopak smaže celou databázi a znovu jí vytvoří. S tím souvisí i to, že je občas vhodné smazat vše, aby se např. seznam oblíbených kší nenačítal příliž dlouho. Také kapacita RMS databází není nafukovací.
  • 0

#772 T.Piller

T.Piller

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 10:33

Když se tu řeší funkčnost HG tak se taky připojím na NOKII N97 a E72 by to šlapalo v pohodě? Myslím tím aby byla aplikace náhradou za tu která je i iPhone.. Dík
  • 0
Garmin 60CSx

#773 T.Piller

T.Piller

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 16:20

NEmáte někdo nějaké screeny obrazovky s HG? pošlete mi je proím na mail nebo je sem nahrajte...nějak je ne a ne najít...
  • 0
Garmin 60CSx

#774 vrtule79

vrtule79

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 16:40

Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit? Po nainstalování a spuštění HG mi naskočí výběr gps, při zadání interní GPS se nic nestane. Mám HTC HD mini, který má svou GPS. Jak mám pokračovat dál? Díky za radu
  • 0

#775 vrtule79

vrtule79

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 17:22

T.Piller napsal/a:
NEmáte někdo nějaké screeny obrazovky s HG? pošlete mi je proím na mail nebo je sem nahrajte...nějak je ne a ne najít...

http://hg.destil.cz/...php/Screenshoty
  • 0

#776 mike007

mike007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 18:04

vrtule79 napsal/a:
Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit? Po nainstalování a spuštění HG mi naskočí výběr gps, při zadání interní GPS se nic nestane. Mám HTC HD mini, který má svou GPS. Jak mám pokračovat dál? Díky za radu

Mám ten samý problém na HTC HD2
  • 0
• Osobní stránky: http://www.bastleni.eu

#777 karel1957

karel1957

Karel1957

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 19:20

T.Piller napsal/a:
Když se tu řeší funkčnost HG tak se taky připojím na NOKII N97 a E72 by to šlapalo v pohodě?
Myslím tím aby byla aplikace náhradou za tu která je i iPhone..
Dík

Mám N97 a občas používám. Zatím vždy fungovalo a našel jsem vcelku bez problémů.
  • 0

#778 M a r c e l

M a r c e l

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2010 - 12:55

ahoj Arcao, mam dve poznamky k verzi 3.5.2, kterou jsem si ted nainstaloal misto starsi verze, kterou jsem pouzival k naproste spokojenosti, jeste ty mapy kdyby byly B-))) 1. u vlastni kese mi to ukazuje ikonku mysterky 2. pri pripojovani na server geocaching.com se neukazuje stavovej radek s prubehem pripojovani/stahovani, ktery tam ve starsi verzi byl nahore, ted neni prehled jestli to bezi nebo jestli se to kouslo, mohl bys to tam prosim zase vratit zpet? jo a za 3. bylo by mozne zobrazovat obrazky v listingu? u nkterych kesek jsou potreba e splneni ukolu, diky... diky moc M a r c e l
  • 0
M a r c e l "Za šipkou" rullez B-))) bylo: Nokia N73 + LD-4W + Handy Geocaching Nokia N6220c + LD-4W + Handy Geocaching Arcao Edition, Geocache Navigator, Geocaching Live je: Sony Ericsonn Live Walkman WT19i + C:geo

#779 T.Piller

T.Piller

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2010 - 15:30

karel1957 napsal/a:

T.Piller napsal/a:
Když se tu řeší funkčnost HG tak se taky připojím na NOKII N97 a E72 by to šlapalo v pohodě?
Myslím tím aby byla aplikace náhradou za tu která je i iPhone..
Dík

Mám N97 a občas používám. Zatím vždy fungovalo a našel jsem vcelku bez problémů.

A nebyl bynějaký screen?Neumím si představit jak to vypadá
  • 0
Garmin 60CSx

#780 Trauma_Zero

Trauma_Zero

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 507 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2010 - 20:30

Prosím o radu, nedaří se mi ze Skrýšotlače vydrtit GPX pro offline import do Handy Geocaching. Se skrýšotlačem myslím umím docela dobře, jen ten import vytvoří v HG v oblíbených několik desitek no name keší bez údajů. Díky za nakopnutí.
  • 0

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama