Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#781 Marketka185

Marketka185

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2010 - 7:54

Zdravím,

pořídila jsem si Samsung Wave s integrovanou GPS, protože se mi moc líbila aplikace Handy Geocaching. Tu jsem si stáhla a nainstalovala, ale problém nastal při volení módu, z výběru jsem navolila interní GPS a následovala hláška: sekce: internal start, druh: java.lang.SecurityException: Application not authorized to access the restricted API Data:" nevíte nekdo co s tím? jak nastavit GPS nebo jak to jinak zprovoznit? Děkuju moc
  • 0

#782 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2010 - 9:42

Operační systém Bada přímo od Samsungu není myslím podporován.
  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°

#783 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2010 - 12:50

Ahoj, chtěl bych se zeptat: V Nokii N86 používám HG k zalogování nalezených keší, jako Field Notes. Ty pak , třeba za celý, odešlu na GC.com. Pak si je tam najdu a po jedné zaloguju. To funguje spolehlivě. Ale nešlo by nějak zalogovat na GC.com všechny najednou?? Jako to odesílání z telefonu... Prostě ty Field notes všechny zaškrtat a odeslat... Podařilo se mi je jen všechny vymazat:-(( Když jich pak je třeba dvacet a trvá to. A hlavně, když je loguju rovnou z telefonu (bez PC) , tak to je zdlouhavé utrpení:-((( Pořád vše otevírat, čekat atd... Díky za radu.
  • 0

#784 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2010 - 20:10

WitkoAWendy: To si asi nerozumíme. To Inkrem sice mám zaškrtnuto. Ale zaškrtávat to před odesláním mi nevadí, alespoň si je přepočítám:-) Nahrávání z tel na GC.com je v poho a rychlé. Ale když si ty Field Notes zobrazím na počálu (na GC.com) , tak je musím po jednom odkliknout (tuším že Compose log) , tím přeskočit do logu a tam to potvrdit. Pěkně jeden po druhém. I když v těch logách nic neměním. Myslel jsem, že bych je nějak zaškrtal všechny ty Field Notes na GC.com a všechny najednou jakože zalogoval. Ta pomalost je druhá věc. Když to právě po jednom loguju, tak musím vše po jednom otevírat, zalogovat atd. A na telefonu je to pomalejší než v počálu. Kdyby to šlo najednou, byl by to frmol...:-))
  • 0

#785 SAKULPOL

SAKULPOL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2010 - 20:59

Otazka na autora Handy Geocachingu lze pridat funkci v aplikaci Handy field notes, pri zapsani kese aby byl jiz definovany text? Ktery si muze kazdy napsat sam ( automaticky podpis ), urychlilo by to logovani Dekuji :) Sakulpol
  • 0

#786 sasik1

sasik1

sasik1

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2010 - 21:52

Dříve se mi zobrazovalo více logů. Ted mám jen možnost pěti. Nevím jak to nastavit, abych měl most zobrazení všech. Díky za radu:-)
  • 0

#787 gozer.cz

gozer.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 19:46

Zdar Arcao, až do poslední aktualizace naprostá spokojenost. Teď jsem trochu nešťastný z naskakování spořiče na N85. Sice jsem nastavil blikání na 0, ale stejně po chvilce displej zhasna a naskočí spořič :(
  • 0

#788 myspsb

myspsb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2010 - 20:50

Pomoste s FN! Zalogovala jsem si větší pár keší v N6300 přes FN, ale nejdou mi odeslat na gc.com :-( Pokud si nahraji novou verzi, tak se mi FN "nepřetáhnou" a mám tam prd. Neví někdo, jak ty logy vydolova, abych to nemusela přepisovat růčo? Díky mocB)
  • 0

#789 myskakarel

myskakarel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2010 - 21:12

a v mobilu ti to pise ze bylo fn odeslano na gc.com, nebo ne?
  • 0

HTC + NeonGeo + A:Drake
Garmin Oregon 450

#790 myspsb

myspsb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2010 - 21:20

ne, píše, že nelze odeslat, chyba špatně nastavené nebo nedostupnégprs spojení: err:java.lang.Ex ception TIMEOUT
  • 0

#791 pourovi

pourovi

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2010 - 22:08

Zdar vsichni. Hledam jiz nejakou dobu na foru, ale nic jsem nenasel, proto vas prosim o radu. Od zacatku naseho hledani kesek pouzivame HGC a jsme s nim neskutecne spokojeni a moc za nej dekujeme. Problem spociva v tom, ze bych chtel prenest z jednoho telefonu field Notes do noveho. Je to nejak mozne? Dale bych se chtěl zeptat, proc se mi zobrazuje pri nalezeni nejblizsich kesi vzdalenost v milych. Myslim, ze jsem tam mel kilometry, ale najednou jsou tam míle. Diky vsem za rady.
  • 0

#792 myskakarel

myskakarel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2010 - 22:14

myspsb napsal/a:
ne, píše, že nelze odeslat, chyba špatně nastavené nebo nedostupnégprs spojení: err:java.lang.Ex ception TIMEOUT

a mas aktualni verzi programu?
  • 0

Garmin Oregon 450

#793 myskakarel

myskakarel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2010 - 22:16

pourovi napsal/a:
Zdar vsichni. Hledam jiz nejakou dobu na foru, ale nic jsem nenasel, proto vas prosim o radu. Od zacatku naseho hledani kesek pouzivame HGC a jsme s nim neskutecne spokojeni a moc za nej dekujeme. Problem spociva v tom, ze bych chtel prenest z jednoho telefonu field Notes do noveho. Je to nejak mozne?
Dale bych se chtěl zeptat, proc se mi zobrazuje pri nalezeni nejblizsich kesi vzdalenost v milych. Myslim, ze jsem tam mel kilometry, ale najednou jsou tam míle.
Diky vsem za rady.

ad1/ proc prenaset na jiny telefon? preci prenest na gc.com a zalogovat
ad2/ nekdy se mi to taky stane ze se po ztrate datoveho spojeni v HGC zmeni km na mile, pak staci jen vypnout a zapnout a uz se to chova tak jak to ma nastaveno, tedy v km
  • 0

Garmin Oregon 450

#794 pourovi

pourovi

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2010 - 9:12

2 myskakarel: ad1/ mam novy telefon a kdyz dam nacist kesku, kterou uz jsem nasel, tak nema datum v nalezeno. Myslel jsem, ze si to bere ten datum z field notes. Pokud ne, tak hlasim chybu, ze se mi nezobrazuje datum u nalezenych kesek. :) ad2/ bohuzel znovuzapnuti nepomaha, mel jsem tam celou dobu kilometry a najednou z niceho nic mile a od te doby jsem kilometry nevidel, kde presne se to nastavit, v HBC jsem takovou moznost nenasel Jinak pouzivam posledni vyvojovou verzi.
  • 0

#795 myspsb

myspsb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2010 - 11:23

jo jo, už se tak stalo, ale FN tam už žádné nebylo a to i přesto, že jsed odškrtla ikrem. Tak jsem tam opět nahodila starou verzi a přes 60 kešulek prostě dologovávám růčo. Nová stabilní verze jede ok, s tou problém nemám, ale udělat tak zásadní změnu v pátek mi připadá brutální :-( nebo vymyslet, jak FN nechat někde "uložený"
  • 0

#796 myspsb

myspsb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2010 - 11:53

ne, nechápeš.. tak postupně.... přes FN zapsané keše na vývojové verzi mi pak nešly odeslat na com. Po aktualizování stabilní verzi se mi již asle zapsané FN nezobrazili, složky byla prázdná, tak nebylo co na com posílat :-)
  • 0

#797 myspsb

myspsb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2010 - 11:54

a kvůli tobě píšu jak hotentot :.) nezobrazily... ale.. a podobné opravy chicht
  • 0

#798 TOREX

TOREX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2010 - 21:07

Při další upravě HG se přikláním ke sjednoceni jazyka v určení světových stran. Pokud si vyberu cache ve směru S tedy Sever šipka ukazuje N tedy North - Sever, ale pokud ukazuje S tak jsem parkrát už pár kroku udělal na jih než mi docvaklo že musím přepnout a angličtiny do češiny. Pro ty méně chapavé . Ve vypisu keší v okolí je použité české označení světových stran tedy S ,J ,V a Z jako zapad, zatím co šipka ma strany značeny v angličtině N, S W E a zrovna S jako sever a S jako South mě občas plete kor když člověk jede po D1 , 130 na tacháči a hledá drive in TB hotely :-) jsem pro češtinu , je to přece český soft, no ně ? :D
  • 0
Geocaching je hra.........

#799 Kliford

Kliford

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2010 - 8:21

Prosím, potřebuji pomoc, používám poslední stabilní verzi a vše na mém K750 funguje, jak má, stahují se informace o keši, logy i WPTs, ale listingy ne. Naběhne ikonka, že se stahuje, pak zmizí a HGC pořád píše " stahuje se listing keše ..." a nic. I 5 minut.
  • 0
Jak říkám, mlčím...

#800 Kliford

Kliford

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2010 - 11:44

No, takové nastavení jsem na mém Sony Ericssonu nenašel, ale já mám aplikaci stejně na paměťovce.
  • 0
Jak říkám, mlčím...

18 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 18 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama