Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#821 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 18:53

WitkoAWendy napsal/a:
Jestli máš chut se hadat tak bež prosim na jiny server. to že tobe to funguje je spíš vyjimka potvrzujíci pravidlo že nokie mají obecně problem s handy

asi jsem taky vyjímka, HG mi fungoval na 6230i, potom na 6233, přítelkyni funguje na 3110clasic, před 2 lety jsem přešel na symbian E51 a poslední dobou dotykovej displej N5230, ten samej symbian jako C6. dohromady 5x vyjímka ;).
A že ta C6 nepodporuje javu? :D To by tam podle toho co tu také píšeš nefungovala ani Opera Mini. Osobně ten mobil nevlastním, ale zeptal jsem se jednoho majitele C6 a potvrdil mi funkční javu, a že Operu mini vždy instaluje jako první aplikaci pokud si pořídí nový mobil..
  • 0

#822 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 18:55

sobikovi napsal/a:
Ale on ma pravdu. Smartcomgps je na symbianu to nejlepsi. Sam jsem pouzival na zacatku.

jenže tazatel jinde píše, že chce on-line aplikaci...
http://www.geocachin...203#post_219203
  • 0

#823 parnie

parnie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 49 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 19:28

Mám 5800 tam běží Handy od verze 3.5.2 bez problémů, ovšem na přítulky 6220c mi fungovala šipka pouze 3x a pak už se objevuje pouze prázdné kolečko bez šipky. Vyřešili jsme to instalací Locify. Ten mi ale nevyhovuje, takže používám ještě Trekbuddy a ten je bezkonkureční;) A to že by neměla C6 javu mi přijde docela na hlavu B)
  • 0

#824 pourovi

pourovi

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 19:44

Omlouvam se, ze jsem tady zacal takovy flame. C6 sice javu ma - rozpozna instalaci a naistaluje spusti, ale zobrazuje chybne a s nejvetsi pravdepodobnosti je to chyba u Nokie. Kolega si C6 poridil take a nektere aplikace spusti, jine ne. Uvidime, co udela s timto telefonem novy slibovany software a pak se uvidi, jestli bude HGC fungovat tak jako na ostatnich dotykovych Nokiich. Jinak WitkoaWendy - neprijdu na to sam, smartcomGPS pouzivam, ale chybi mu online hledani kesi v okoli, ktere pro pritelkyni potrebuju. Importovanim GPX ji fakt zatezovat nebudu. Ale diky za nazory.
  • 0

#825 parnie

parnie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 49 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 20:15

Pourovi: Myslím že naučit přítelkyni se skrýšotlačí, nebo GPX downloaderem pro Firefox, je mnohem snažší než hledat jiný software:) Zkus ten Trekbuddy, taky zvládá import GPX. Bohužel není online:(
  • 0

#826 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 20:44

Tak to máš těžký. Ber to tak, že jsi přítelkyni koupil pěkný, ale na online geocaching nevhodný telefon :D
  • 0

#827 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 21:40

sobik: neříká, že smartCOM je špatný, ale jak už jsem jednou psal to přirovnání, nabízíš mu program co umí úplně něco jinačího... pourovi: Teď mě napadlo, zkus program GeocacheNavigator kdysi jsem ho používal a byl skvělý, ale pak ho zpoplatnili a hlavně se Arcao pustil do vývoje HG a naučil ho všem výhodám co oproti němu GN měl, takže platit nebyl důvod :) Myslím, že by se dal na Ovi store sehnat. Dokonce snad i po zpoplatnění začali pokračovat ve vývoji, ale to nemám potvrzené. Jeho výhodou stále je že ho dělá Trimble přímo pro Groundspeak, takže funguje skoro pořád.
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#828 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 21:51

Já mu nic nenabízím, jen říkám, že pro Symbian online free aplikace jako HG není.... Takže bud přítelkyni koupil špatný mobil a neomezený datový tarif nebo bude muset použít jiný program. To je všechno...
  • 0

#829 Dardalion

Dardalion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 123 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2010 - 10:08

Jeste jeden SW: Gecaching Live Jede to v Jave, on-line stahuje cache (naopak s importem GPX mivam problem) a nabizi i mapove podklady. Osobne mam vsak pocit, ze tento sw je na konkretni typ mobilu jeste haklivejsi nez HGAE. Jo, a nevim, jak funguje na dotykaci (ja mam E51).
  • 0

#830 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2010 - 11:15

Na dotykáči N5230 funguje v pohodě..
  • 0

#831 Chasseur23

Chasseur23

Chasseur.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2010 - 11:28

Jo, tak Gecaching Live jsem se pokoušel do své E52 nainstalovat. Bohužel se mi to nedaří. Ale jsem spokojený s HG, chtěl jsem to jen jako alternativu s mapami. Teď jsem si stáhnul HG 3.5.3 a mám malý problém. Když dám vyhledat nejbližší keše volbou nejbližší dle GPS, nic se mi nestáhne. Musím to opakovat a až napodruhé se mi stáhnou. Včera jsem stahoval 10x a musel jsem to opakovat. Stáhly se až napodruhé. Co s tím? Dík
  • 0

#832 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2010 - 21:17

Ahoj, Arcao. Zrovna jsem si naimportoval nějaké kešky a jedna z nich měla v názvu uvozovky. Nevím jestli to je problém v HG nebo nějaký globální, ale místo uvozovky se mi ukazuje entita. Šlo by s tím něco udělat? Díky, Werki. EDIT: jedná se o tuto keš GC22CGY
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#833 gozer.cz

gozer.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2010 - 9:48

Zdar Arcao, koncem srpna jsem psal o problému zhasínání displeje při navigaci u N85. Budes to nějak řešit? Nastavení blikání je samozřejmě na 0.
  • 0

#834 Kloub

Kloub

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2010 - 14:32

Ahoj mám problém stáhnul jsem si HG do mé N97 nainstalováno v pořádku spuštěno v pořádku kešku přez net najdu v pohodě jen mi nechce navigovat píše mi to žádný signál s gps přitom v ovi mapách nebo googlu mě to normál zvládá nevíte v čem by mohl být problém předem děkuji
  • 0

#835 Kloub

Kloub

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2010 - 20:38

to jsem taky zkoušel nic BT mam vyplé a zadávám interní GPS a zkusil jsem i měnit přístupové body a nic, vůbec si nevím rady GH se mi docela líbí telefon mam nový tak mě mrzí že to nejde vůbec si s tím nevím rady
  • 0

#836 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2010 - 22:18

Volba GPS se dělá na dvou místech: v aplikaci a přímo v systému. V Nokiích prý je vhodné v aplikaci nastavit "interní", protože systém sám zprostředkovává data z jakékoli GPS právě do "interní" GPS. Pokud máš časově neomezená data, určitě si v systémovém nastavení GPS zapni, co můžeš. Dost podstatně to zlepšuje detekci polohy. Příklad: nedávno jsem jel Pendolínem a Nokia krásně ukazovala, kde jsme, jak rychle jedeme. Zatímco při předchozí cestě Oregon neukázal žádný signál. Vše odstíněno. Prostě, když chybí jeden zdroj dat, vezme to Nokia (resp. Symbian) z jiného zdroje. Ale zpět k nastavení: přístupové body nech na internet (ne WAP - ten může být 10x dražší) podle operátora. U tebe, pokud to máš správně nastaveno, bych doporuči ono klasické: vystoupit a zase nastoupit (neboli odinstaluj a zase nainstaluj HG). Případně zkus Geocaching Live (pozor: on-line stahuje vektorové mapy z OpenStreetMap) a TrekBuddy (off-line skenované mapy), případně jak tu někdo propaguje SmartComGPS (skenované mapy)
  • 0

#837 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2010 - 15:05

Werki: Asi globalní problém, mrknu na to. gozer.cz: Mobilní Java nemá možnost sahat na podstvětlení displaye ani na zamykání kláves. Kloub: N97 ma prý ne zcela šťastně udělanou interní GPS. Dlouho trvá FIX, má slabý signál.
  • 0

#838 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2010 - 14:31

Včera jsem si koupil nový mobil Nokia E52 a zkoušel jsem nahrát HG.

Nějak nechápu instalaci, protože u HG je napsané:

Je nutné instalovat přes JAD soubor kvůli certifikátu, jinak instalace skončí s chybou.

ale instalátor aplikací do mobilu v PC suite vidí jen to s příponou JAR

Co dělám blbě ?
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#839 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2010 - 14:40

Nejlepší je vykašlat se na instalaci přes PC, do nějaké složky v telefonu nebo na kartě uložit oba soubory (jad i jar) a pak přes správce souborů v telefonu spustit instalaci pomocí toho jad souboru.
  • 0
Tuž tak:

#840 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2010 - 14:48

WitkoAWendy: Ty dalsi logy by meli zase fungovat. Nejakym zahadnym zpusobem byla na serveru stara verze server API. kolombo: Trochu jsem to tam upresnil, kazdopadne urcite lze instalovat pres JAD soubor, napr. prenesenim JAD i JAR souboru do telefonu a provedeni instalace z telefonu, jak pise Ostravacek, nebo provest instalaci z internetu pomoci mobilu.
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama