Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#841 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2010 - 16:38

Arcao napsal/a:
Trochu jsem to tam upresnil, kazdopadne urcite lze instalovat pres JAD soubor, napr. prenesenim JAD i JAR souboru do telefonu a provedeni instalace z telefonu, jak pise Ostravacek, nebo provest instalaci z internetu pomoci mobilu.

Zkusím to večer, ale nejlepší by bylo, kdyby to šlo nainstalovat přímo ze správce aplikací a ten JAD soubory asi nepodporuje.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#842 druzicka

druzicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2010 - 17:28

kolombo napsal/a:
Zkusím to večer, ale nejlepší by bylo, kdyby to šlo nainstalovat přímo ze správce aplikací a ten JAD soubory asi nepodporuje.

Ten Nokiacky pccuite je prisernsot sama o sobe, ale pokud na nem trvas dej si nekam do adresare oba soubory .jad i .jar . Pc suite se sice tvari ze o .jad nevi, ale pri instalaci ho bere v potaz. Osobne instaluju z karty v telefonu a tyhle obskurnosti nepotrebuju :)
  • 0

#843 Michalowic

Michalowic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 312 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2010 - 21:35

Arcao: Chci se zeptat, dalo by se nejak udelat vynaseni bodu z HG do Google Map, jako to ma napriklad GCzII? :P Chapu, ze by tahle moznost byla vicemene jen pro symbianovy telefony (tusim, ze spousteni aplikaci bude v kazdym OS jinak reseny), ale slo by to? Docela bych to ocenil, at uz pri navigaci k jednotlivym kesim, nebo napr. pro vyneseni celeho seznamu Oblibenych. Diky za odpoved-
  • 0
:: Garmin Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO + Atlas Czech 2013 NT ::

Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)

#844 Hojší

Hojší

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2010 - 22:58

Nemá někdo zkušenost s instalací a hlavně spuštěním na HTC?
Jediné co jsem na fóru našel je:

akim.cv napsal/a:
Ahoj, může někdo poradit jak rozchodit Handy Geocaching na HTC Touch HD? Pouze dotykový display. Mám nainstalován Esmertec Jbed 20080428.2.1 a HG 3.5.
po spuštění se pouze zobrazí úvodní stránka s logem a dál už nic. :(

.. odpověď však žádnou :(
Ja mám HTC Touch Pro T7272 s qwerty klávesnicí s nainstalovaným Esmertec Jbed 20081121.2.1 + HG 3.5.3 a stejný problém ;(
  • 0

#845 peter.bolda

peter.bolda

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2010 - 22:14

Zdravim, je mozne aby zoznam caches ulozenych v "oblibenych" radilo nie podla abecedy, ale v poradi od najblizsej podla aktualnej polohy GPS ( Nokia E66 ) ? Ako je to napr normalne u Garmina. Ak sa to tu uz riesilo, poprosim odkaz, vdaka.
  • 0

#846 hydrous

hydrous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 156 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2010 - 11:15

Mám stejný dotaz jako pete.bolda, pokud mám uložené keše v oblíbených, jde se nějakým "offline" způsobem dostat k nejbližší? A další dotaz, jde nějak v HG vypočítat projekce bodu? Zadat metry a azimut a dostat z něho souřadnice... Dík
  • 0
Horší cesta nemusí být kratší...

#847 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2010 - 12:02

Projekci bodu umi verze 3.5.3
  • 0

#848 chosino

chosino

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2010 - 17:05

Zdravím,funguje někomu aplikace Handy Geocaching i na mobilu s Windows mobile?Konkrétně na HTC touch pro?
  • 0

#849 Hojší

Hojší

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2010 - 20:44

chosino napsal/a:
Zdravím,funguje někomu aplikace Handy Geocaching i na mobilu s Windows mobile?Konkrétně na HTC touch pro?

...no zdá se že minimálně tobě, mě a akim.cv nefunguje :(

Hojší napsal/a:

akim.cv napsal/a:
Ahoj, může někdo poradit jak rozchodit Handy Geocaching na HTC Touch HD? Pouze dotykový display. Mám nainstalován Esmertec Jbed 20080428.2.1 a HG 3.5.

Ja mám HTC Touch Pro T7272 s qwerty klávesnicí s nainstalovaným Esmertec Jbed 20081121.2.1 + HG 3.5.3 a stejný problém ;(

Všiml jsem si že na některé otázky se zde konkrétní odpovědi či rady člověk nedočká ani po měsících a tak jsem zkusil alespoň aktualizovat na snad nejnovější Jbed co jsem nalezl - 20090217.5.1 ale beze změny :(
  • 0

#850 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2010 - 21:57

Jen drobnej dotaz / navrh na zlepseni Bylo by mozne, aby pri vyhledavani byly krom kesi, ktery jsou specifikovany v nastaveni byly brany v potaz take kese, ktere maji zaznam ve Field notes?? Priklad jsem-li nekde, kde jsem poprve a je tam hodne tradicek, tak lovim ukladam field notes u ulovenych (pripadne u nenalezenych, ale to neni tak casty jev). Kdyz dam nasledne vyhledat, zobrazi se mi vsechny kese, ktere nemam zalogovane na GC.com (mam nastaveno nezobrazovat nalezene). No a tady nastava to, ze se obcas brodim treba 10 kesemi, ktere maji field notes a mam je odlovene a vzdalenejsi kese (teda jako rozumne vzdlane cca 2 km) nevidim vubec nebo jsou nekde na konci seznamu. Proste abych nevidel nalezene jak zalogovane, tak nalezene aktualne (nejsou zalogovane, ale maji zaznam ve field notes)?????
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#851 chosino

chosino

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2010 - 0:04

Hojší napsal/a:

chosino napsal/a:

...no zdá se že minimálně tobě, mě a akim.cv nefunguje :(

Hojší napsal/a:

akim.cv napsal/a:

Všiml jsem si že na některé otázky se zde konkrétní odpovědi či rady člověk nedočká ani po měsících a tak jsem zkusil alespoň aktualizovat na snad nejnovější Jbed co jsem nalezl - 20090217.5.1 ale beze změny :(

Tak jsem našel snad funkční aplikaci na geocaching.Instalovat nejdriv program pak češtinu všechno na stejne misto.

http://rapidshare.com/files/418703924/GCzII.rar

• 0

#852 lentom

lentom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2010 - 0:16

chosino napsal/a:

Tak jsem našel snad funkční aplikaci na geocaching.Instalovat nejdriv program pak češtinu všechno na stejne misto.

http://rapidshare.com/files/418703924/GCzII.rar

Nebylo by lepší stahovat přímo z webu autora?

GCz tu má také vlastní vlákno...
  • 0

#853 Michalowic

Michalowic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 312 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2010 - 22:19

Arcao: Nevím, jestli se to tu už řešilo, nějak to tu nestíhám pravidelně sledovat, ale proč HG píše u Nokie 5800 přesnot třeba 100m, i když v reálu to jsou třeba jednotky metrů. Reaguji na tento topic. Docela by me zajimalo, cim je to zpusobeny, jestli ,,asistovanou" gps, nebo je chyba jinde. Diky za odpoved.
  • 0
:: Garmin Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO + Atlas Czech 2013 NT ::

Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)

#854 a5884773

a5884773

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2010 - 14:51

Hlásím chybu s interním kompasem. Ne že bych ho využíval ani chtěl, ale když tam ta možnost přibyla, tak ho vyzkouším. Dal jsem nastavení. Kompas Ano. Uložit. Hlásilo to Zařízení nepodoporuje kompas, což je spor, protože Nokia E52 podporuje kompas. Odteď když dám nastavní a nějakou kategorii ,tak Nereaguje tlačítko uložit a zpět. Jinak aplikace North Pole je jednoduchý kompas (ukazuje na sever), a nepotřebuje spuštěné mapy. Pouze na začátku zobrazí výzvů zkalibruj. Ale jak říkám, nefunkčnost kompasu mi nevadí. Jo a taky mi vadí, že se cache ukládají duplicitně do oblíbených (z vyhledávání-stáhnout). Pak
  • 0

#855 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2010 - 8:13

Ahoj, používám HG ke spokojenosti, mám nainstalovanou poslední verzi. Ale včera v Praze mi nic nenašel a psal chybovou hlášku o nastavení. Na jiných místech v Praze ale fungoval dobře. Když jsem vyjel z města, tak zase v poho. Takováto hláška se mi objevovala i doma na vifi. Mimo dosah této vifi je to také ok. Nejde nějak přenastavit, aby chodil pořád? :-)) Mám ho v tel Nokia N86. Třeba jste někdo řešil něco podobného...
  • 0

#856 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2010 - 7:52

WitkoAWendy napsal/a:

vitablondak napsal/a:
Ahoj, používám HG ke spokojenosti, mám nainstalovanou poslední verzi. Ale včera v Praze mi nic nenašel a psal chybovou hlášku o nastavení. Na jiných místech v Praze ale fungoval dobře. Když jsem vyjel z města, tak zase v poho. Takováto hláška se mi objevovala i doma na vifi. Mimo dosah této vifi je to také ok. Nejde nějak přenastavit, aby chodil pořád? :-)) Mám ho v tel Nokia N86. Třeba jste někdo řešil něco podobného...

Handy buďťo má signál má a funguje to(pokud je správné nastavení v menu telefonu) nebo nemá a nefunguje.

mě kdyz to napise tak restartuju modul a telefon a jde to dal :) protoze se tam vecinou sekne BT
  • 0

#857 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2010 - 19:01

Díky, asi HG neměl signál. Zřejmě ho něco ve městě rušilo. Ale přišel jsem ještě na jednu věc: Při logování z HG píše správně datum. Ale při logování mezi Půlnocí 00:00 hod a 02:00? stále píše datum před půlnocí. Konkrétně: při více keškách byla až ta v 02:03 (a následující) se správně přednastaveným datumem. Jinak čas píše vždy správně. Sice to není vážný problém, jde to snadno při zapisování na GC.com změnit. Ale minule jsem zapomněl, a pak přepisoval logy:-))) Třeba to jde nějak nastavit? Díky.
  • 0

#858 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 300 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2010 - 19:46

vitablondak napsal/a:
Při logování z HG píše správně datum. Ale při logování mezi Půlnocí 00:00 hod a 02:00? stále píše datum před půlnocí. Konkrétně: při více keškách byla až ta v 02:03 (a následující) se správně přednastaveným datumem.

To vypadá, že datum určuje podle greenwichského (světového) času. Až nám skončí letní čas, mohlo by se to o hoďku zlepšit. [:)]
  • 0
Vložený obrázek

#859 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2010 - 19:50

měl bych dvě otázky ohledně obrázků 1) jde v HG zobrazit obrázek z listingu? 2) jde v HG zobrazit obrázek z logu? mám pocit, že jedno z toho se mi už povedlo, ale ted se mi nedaří ani to ani to.... dík
  • 0
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#860 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2010 - 20:07

Bluetracer: To mě napadlo také. Ale čas to napíše správně. Nemám to zas tak detailně odpozorované. Párkrát už mi to při logování udělalo paseku. Až včera jsem odhalil, že to bylo do té 2. hodiny ranní... Myslím, že všude na světě začíná nový "den" v cca 00:01 :-)))))) Jenže mě to napíše správně čas, ale "včerejší" den.
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka