Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#861 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2010 - 21:54

PaTTrick napsal/a:
měl bych dvě otázky ohledně obrázků
1) jde v HG zobrazit obrázek z listingu?
2) jde v HG zobrazit obrázek z logu?

mám pocit, že jedno z toho se mi už povedlo, ale ted se mi nedaří ani to ani to.... dík

Nelze a pokud vím, tak to nešlo ani nikdy předtím.
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#862 jirinek007

jirinek007

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2010 - 17:19

Mam nokii 6303 a modul nokia LD 4W . Pouzivam aplikaci Handy Geocaching. Kdys najedu na kesku kliknu dam navigovat kompas de v pohode ale kdys kliknu na tlacitko mapa tak se mi zobrazi jen cara. Predem dekuji za odpoved.
  • 0

#863 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2010 - 17:50

no však to máš správně, prohlídni si to ...http://hg.destil.cz/...php/Screenshoty,
ta mapka jde zomovat tlačítky # a *, také musíš mít uloženo více keší ve složce oblíbené, pokud je chceš na mapce vidět
  • 0

#864 jirinek007

jirinek007

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2010 - 18:01

miki6: aha diky
  • 0

#865 4Lisaci

4Lisaci

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2010 - 21:58

jirinek007 napsal/a:
Mam nokii 6303 a modul nokia LD 4W .
Pouzivam aplikaci Handy Geocaching.
Kdys najedu na kesku kliknu dam navigovat kompas de v pohode ale
kdys kliknu na tlacitko mapa tak se mi zobrazi jen cara.
Predem dekuji za odpoved.

Mam prosbu - mam stejny telefon (jen pouzivam LD 3W) a Handy Geocaching ma problem s pripojenim na geocaching.com. Vzdy mi nahlasi (zde uz nekolikrat zmineny) problem s nastavenim GPRS. Protoze mas prakticky stejne vybaveni, mohl bys prosim napsat jak mas nastavena data, verzi firmware a pod? Uz jsem na netu stravil nekolik noci stahovanim ruznych verzi a hledani navodu a stale nic. Predem diky moc za pomoc.
  • 0

#866 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 19:46

Ahoj, asi je to dotaz rovnou na Arcaa, ale mozna i ostatni, kteri sleduji deni kolem HG budou vedet. Je mozne (popr. planuje-li se to), aby byla mozna navigace na zname waypointy u kesek, ktere HG umi stahnout? Vzdy, kdyz je ted stahnu, tak je tam jedina volba "Do Oblibenych". Bylo by moc fajn, kdyby slo navigovat primo na vybrany wpt. Diky za odpoved
  • 0

#867 4Lisaci

4Lisaci

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 22:15

to: WitkoAWendy - děkuji za radu, zkusil jsem to a ... a porad stejne. Zkusil jsem stable i unstable verze, dat defaultni nastaveni pristroje, novy firmware a stale stejne. Zkousel jsem samozrejme i Locify a tam to hlasi skoro to same "err:java.io.IOException: 27-Error in HTTP operation". V Locify to pise navic jen "Misto:Http.run.request". Nevim jestli je to podstatne ale mam O2. Vsechno ostatni mi beha normalne (dukazem je, ze jsem si HG stahnul primo do mobilu). Diky za jakoukoliv radu.
  • 0

#868 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 22:34

WitkoAWendy napsal/a:

majkeld napsal/a:
Ahoj,

asi je to dotaz rovnou na Arcaa, ale mozna i ostatni, kteri sleduji deni kolem HG budou vedet.

Je mozne (popr. planuje-li se to), aby byla mozna navigace na zname waypointy u kesek, ktere HG umi stahnout?

Vzdy, kdyz je ted stahnu, tak je tam jedina volba "Do Oblibenych". Bylo by moc fajn, kdyby slo navigovat primo na vybrany wpt. Diky za odpoved

Však to umí.waypointy stahneš do oblíbenych,potom daš zobrazit-navigovat a mužeš utikat jak Emil Zátopek na autobus :)

To jo, jenze kdyz mam v oblibenych ulozene nejake dalsi polozky, napr. svoje mereni apod., tak je v tom desnej chaos. Myslel jsem jednoduche reseni, jako napr. dat do nabidky u waypointu cisla, kterymi bych zvolil prislusny wpt na ktery chci navigovat.
  • 0

#869 Hrošík97

Hrošík97

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2010 - 11:04

Chtěl bych se zeptat jestli je možné aby se mi pri nahrani z GPX souboru ukazoval i hint popripade listing.
  • 0

#870 4Lisaci

4Lisaci

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2010 - 20:10

4Lisaci napsal/a:
to: WitkoAWendy - děkuji za radu, zkusil jsem to a ... a porad stejne. Zkusil jsem stable i unstable verze, dat defaultni nastaveni pristroje, novy firmware a stale stejne.
Zkousel jsem samozrejme i Locify a tam to hlasi skoro to same "err:java.io.IOException: 27-Error in HTTP operation". V Locify to pise navic jen "Misto:Http.run.request".
Nevim jestli je to podstatne ale mam O2. Vsechno ostatni mi beha normalne (dukazem je, ze jsem si HG stahnul primo do mobilu).
Diky za jakoukoliv radu.

tak už to mám. u operatora O2 je nutno kromě nastavení uvedených na stránkách O2 přidat ještě do konfigurace přenosů - osobní nastavení účet Packetovy datovy a vse uz funguje jak ma.
  • 0

#871 Podly

Podly

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2010 - 12:39

Mám SE Elm a HG funguje skvěle, ale měl bych připomínků při přidávání kešek vyhledaných v okolí do oblíbených se zápisi duplikují. Je to záměr nebo nedostatek který by šlo odstranit nebo dělám něco špatně ?
  • 0

#872 wasserr

wasserr

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2010 - 13:07

Ono je to možná takový droboulinký nedostatek programu, protože když například importuji GPX se seznamem keší, v němž se nacházejí některé keše, které už mám v oblíbených, tak se tyto nepřepíšou/neaktualizují, ale přidají se znovu. Takže potom jsou v oblíbených duplikovaně. Kdyby se případně tohle dalo odstranit, tak by to bylo ideální!
  • 0

#873 Podly

Podly

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2010 - 8:19

WitkoAWendy napsal/a:

Podly napsal/a:
Mám SE Elm a HG funguje skvěle, ale měl bych připomínků při přidávání kešek vyhledaných v okolí do oblíbených se zápisi duplikují. Je to záměr nebo nedostatek který by šlo odstranit nebo dělám něco špatně ?

Při volbě stahnout se ti uloži do oblibenych a potom ti to stejně nabidne další možnost-přidat do Oblíbených. stači jen jedno :)

vyzkoušej to a dej vědět.

Stáhnu do oblíbených ale už se mě to neptá jestli ještě přidat.

Chybí mi možnost při přidání do oblíbených aby se stáhl i listing a nápověda. Nahrávám si data doma přes wifi a pak offline vyrážím do terénu a každou oblíbenou si musím 2x rozkliknout kvůli nápovědě a listingu
  • 0

#874 Podly

Podly

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2010 - 12:59

To: WitkoAWendy funguje dobře o tom ani půl slova :) nikdy se autor nezavděčí všem
  • 0

#875 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2010 - 10:38

wasserr napsal/a:
Ono je to možná takový droboulinký nedostatek programu, protože když například importuji GPX se seznamem keší, v němž se nacházejí některé keše, které už mám v oblíbených, tak se tyto nepřepíšou/neaktualizují, ale přidají se znovu. Takže potom jsou v oblíbených duplikovaně.

Kdyby se případně tohle dalo odstranit, tak by to bylo ideální!

Ak imprtujes z GPX suboru (original GPX zo stranky geocaching.com) tak sa naimportuju vsetky data (listing, hint, waypointy...) a v terene mozes pracovat UPLNE offline.
GPX subor moze byt ale starsi ako aktualny stav ktory bol stiahnuty do mobilu online a preto je spravne ze neaktualizuje to co uz mas ulozene v Oblibenych - mohlo by sa stat ze by prepisal cerstve data neaktualnymi
Ale urcite by pomohlo, keby program vedel rozoznat a oznacit ktore kese boli importovane a ktore boli stiahnute online ;)
  • 0

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live

#876 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2010 - 11:12

V starsej verzii HG bolo mozne zdielanie interneho GPS prijmaca s inou JAVA aplikaciou (Geocaching Live), ale nebolo mozne ziskat informacie v menu "Dalsi funkce -> GPS signal" V aktualnej verzii si HG vyhradi pristup k prijmacu "len pre seba", zobrazi informacie o sile signalu a pocte satelitov, ale nie je mozne zdielat GPS signal s inou aplikacou :( Osobne mi ovela viac vyhovovalo zdielanie GPS signalu, ako informacie o nom. Bolo by mozne vratit to spät, pripadne urobit moznost vyberu ako polozku v menu Nastaveni? Uplne idealne by bolo zapracovat do HG mapovy podklad od Google Maps a potom by Geocaching Live vobec nebol potrebny :)
  • 0

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live

#877 eL_KeDaRoSs

eL_KeDaRoSs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2010 - 7:44

Hledal jsem na fóru, ale nenašel. Proto - kam mám, prosím vás, nahrát gpx soubory pro handyho? Díky
  • 0

#878 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2010 - 7:54

nahraj to někam na kartu, je jedno kam, v HG potom v oblíbených dáš volby > importovat, a ten soubor na kartě vyhledáš..
  • 0

#879 eL_KeDaRoSs

eL_KeDaRoSs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2010 - 8:02

A přečte i LOC nebo jen GPX? Nejsem premium a gpx bych musel tahat asi jen přes GeoGet, ne?
  • 0

#880 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2010 - 8:08

podrobnosti najdeš zde, odstavec Poznámka k importu z GPX...
http://lab.arcao.com...andygeocaching/
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka