Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#881 KatrinGuma

KatrinGuma

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2010 - 17:47

Ahoj vlastním Nokii 5230 a nahrál jsem si tam tuto aplikaci, Pomocí GG jsem si i vyexportoval GPX pro HandyGeocaching. Kešky které jsem importoval pomocí GPX se mi nahráli mezi "oblíbené keše" mám tam seznam např. 300keší ale když chci aby se mi seřadili podle vzdálenosti, tak se mi telefon připojuje k síťi (internetu). Myslel jsem, že pokud budu mít takto naexportované keše budu moct lovit "offline" existuje nějaký způsob jak na to u této aplikace nebo mi doporučte nějakou jinou která to umí. Mám ještě jednu otázku ohledně map. Zajímalo by mě jestli by se dali nahrát offline mapy podobně jako u PocketDrake. Jde mi o to že by jsem chtěl aplikaci pro můj telefon který by zvládal offline kešování i s mapami. Děkuji za pomoc jsem v začátcích
  • 0

#882 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2010 - 18:59

KatrinGuma napsal/a:
Ahoj vlastním Nokii 5230 a nahrál jsem si tam tuto aplikaci, ...h

1) HG není mapový SW a primárně je určen ke stahování on-line. Proto hledání vždy probíhá online. Oblíbené keše jsou jen taková pomůcka navíc, nepředpokládá se, že by jich bylo tolik, aby ses v nich nevyznal zpaměti.
2) HG není mapový SW. Tam mapy nenacpeš.
3) pokud chceš mapy, nebo i jiný SW, řešilo se to tu už mockrát - právě pro tento telefon, jako vzor. Najdi si vlákno s 5230 v názvu.
  • 0

#883 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 9:34

eL_KeDaRoSs: Přečte to i LOC, ale s omezením. Není známa většina informací o keši kromě názvu keše, souřadic a GC kódu (z LOC souboru se víc informací vytáhnout nedá). Další informace je možné dotáhnout z internetu přes Obnovit přímo z HG. Koukal jsem, ze zase delali nejake zmeny na strankach. Co jsem tak zbezne prochazel, tak nefunguji logy. Poresim v brzke dobe.
  • 0

#884 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 9:52

Je Arcao zije --- to je super. Opakovany dotaz --kdyz si v HGC udelam field notes nalezeno, tak se mi u zobrazeni kese objevi Nalez a cas, ale pokud dam vyhledat nejblizsi, tak se kes vyhleda i kdyz je zaskrtnuto ignorovat nalezene. Dalo by se s tim neco delat --prece jen kdyz je nekde vic kesi, tak se pak clovek brodi tema uz odlovenejma ...pokud se mu vubec nejaka neodlovena "najde"
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#885 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 10:01

Nalezene se filtruji podle zalogovanych nalezu na strankach geocaching.com, ne podle nalezu pridanych do field notes.
  • 0

#886 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 10:20

To je skoda -- a nemohlo by se to tam podivat - jak sem psal, v miste je je vic tradicek (nebo i vic kesi co nemas odloveno) se proste stane, ze se ti jako nejblizsi stahnou vsechny aaktualne odlovene a clovek nevi kam jit dal :-(
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#887 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2010 - 12:04

Nevite nekdo, jestli se "upgrade" stranek geo.com nejak dotkl HG? Osobne jsem jeste nic zleho nezaznamenal, ale co kdyby...
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#888 aproach1

aproach1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2010 - 12:17

Ted jsem si stahoval nejake kesky podle kodu i podle souradnic a vypada to, ze funguje v pohode.
  • 0

#889 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 9:28

Ahoj, dotaz: kdyz si v HG zapnu "navigovat" je tam moznost pak zmacknout "mapa". Me se ale zobrazi jen "zamerovac" a cervena tecka, ktera ukazuje cilove misto (cache). ale vse je bile, zadna mapa. Nevite nekdo, kde je problem? diky
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#890 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 10:24

nosferatu XIII. napsal/a:
Ahoj, dotaz: kdyz si v HG zapnu "navigovat" je tam moznost pak zmacknout "mapa". Me se ale zobrazi jen "zamerovac" a cervena tecka, ktera ukazuje cilove misto (cache). ale vse je bile, zadna mapa. Nevite nekdo, kde je problem? diky

nikde, tak je to správně, tak to má byt
  • 0

#891 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 13:48

dr.vota napsal/a:

nosferatu XIII. napsal/a:

nikde, tak je to správně, tak to má byt

no ti dekuju, takze tam jako vazne nejde nejak dodat nejakou mapu ci co hen ten bazmek? bo toto neni normalne ku.va :D:D:D
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#892 vitaeli

vitaeli

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2010 - 11:42

Zdravím Vás, HG na nokii 5800 mi sloužit k mé největší radosti, ale nyní nastal problém. Nejdou mi načítat nejbližší keče. Na displeji se mi objeví hláška: " Server geocaching.com pravděpodobně změnil HTML kód, kontaktujte prosím autora". Dříve, je to tak dva měsíce nazpět šlo vše O.K. Načítání nejbližších keší je mnou často používaná funkce. Navádění na keš však funguje pouze v režimu přímého navolení souřadnic. Doufám, že včilkaji nebudu za blbce, hledal jsem, ale nic jsem nenašel. Pokud mi poradíte budu Vám vděčný. PS: Prosím, aby případné rady byly blbovzdorném, neb su antitalent na vše co se týká IT. Děkuju. vitaeli
  • 0

#893 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2010 - 11:55

A provozuješ poslední verzi HG? Mně to šlo i s poslední stable (= ne s testovací nepodepsanou).
  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#894 vitaeli

vitaeli

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2010 - 12:02

Mám verzi 3.2.5
  • 0

#895 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2010 - 12:04

Tak to bude chtít poslední - v3.5.3.
Stránky GC.COM se před nějakým časem měnily. To způsobilo, že starší verze HG nezvládá načítat keše.
  • 0

#896 vitaeli

vitaeli

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2010 - 12:23

tak jsem se pokoušel stáhnout přímo so mobilu verzi3.5.3 což se mi podařilo. Ale zip se nepodařilo nainstalovat. Na displeji se mi samy otevřely google mapy (které mám taky nainstalované) a to bylo všechno. Poradili by jste mi s intalací? Děkuju za ochotu, su holt trúba. Fajre, díky za ochotu, vidím, že si od nás z Valašska.
  • 0

#897 vitaeli

vitaeli

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2010 - 13:32

Děkuju moc, zejména Fajrovi, ogarovi, už mi to jede, nejakým zázrakem se mi podařila stáhnout verze 3.5.3. a vše funguje jak má. Chtěl bych vás ještě poprosit, eslivá nevíte jak se odinstalovávají prográmky z Nokie 5800 (např. starší verze HD). Sám sem na to při svém talentu nepřišel. Děkuju.
  • 0

#898 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2010 - 23:38

V něčem jako ovládací panely by jsi měl mít správce aplikací. Pak si tam najdeš jaky program chceš odinstalovat.
  • 0

#899 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2010 - 11:44

Firestone- napsal/a:
V něčem jako ovládací panely by jsi měl mít správce aplikací. Pak si tam najdeš jaky program chceš odinstalovat.

měl jsi tu nokii někdy v ruce? Ovládací panely ani správce aplikací tam není, dělá se to tak, pokud jsi v nainstalovaných aplikacích, pod tlačítkem volby je možnost organizovat... tam jdou aplikace přesouvat do jiných složek nebo mazat.;)
  • 0

#900 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2010 - 12:07

Njn -- sry :( Jsem měl za to, že to bude podobné, jako u E52. Ale dotykovky to mají úplně jinak...
  • 0

13 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 13 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama