TerZdeK napsal/a:
no když dám nula tak stejně po chvilce zhasne je to sice větši doba, ale zhasne to asi udělá telefon a ne hg
a zkousel si nastovat na telefonu nasteveni-obecne-prizpusobeni.display-sporic energie/prodleva osvetleni?
Publikováno 07 January 2011 - 8:39
TerZdeK napsal/a:
no když dám nula tak stejně po chvilce zhasne je to sice větši doba, ale zhasne to asi udělá telefon a ne hg
Publikováno 07 January 2011 - 8:41
Publikováno 07 January 2011 - 8:46
Doteraz som bol presvedceny ze 0 = vypnutie "blikania"TerZdeK napsal/a:
Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live
Publikováno 07 January 2011 - 8:46
choze napsal/a:
<p>Taktéž mám problém na N6230i a bluetooth GPS Adapt - při hledání hodí chybu: nastala výjimka (teď to bohužel nemám u sebe, tak nevím jaká [:|]) - zřejmě při spojování s GPSkou.</p><p>Jinak pěkná aplikace, fandím a držím palce! [Y]</p><p>Choze<br> </p>
Publikováno 07 January 2011 - 10:34
LG G6 + c:geo + OSM
Publikováno 07 January 2011 - 14:05
Publikováno 07 January 2011 - 14:56
Nazdar Geodědku nemusiš tam mit nic nainstalované. jen změn datum v mobilu na 1.1.2010 nainstaluj handy a změn datum zpátky. je to kvůli tomu že vypršela platnost onoho certifikátu. pokud to nepujde tak si z oficialní stránky HG(odkaz máš tady vlevo) stáhni prohlížečem mobilu NEPODEPSANOU verzi a ta by už měla šlapat bez problému.vendorek napsal/a:
Prosím Vás kamarádi, co všechno musím mít v telefonu Nokia 5230 nainstalováno, aby mi šlapal Handy geocaching - už jsem starší dědek, tak prosím polopatě. HG jsem si stáhnul, ale nejde instalovat.Píše mi "Chyba certifikátu, kontaktujte dodavatele" A ještě tam mám nainstalován Smart GPX a ten jede.
Díky předem i zadem
Publikováno 07 January 2011 - 16:43
Witko napsal/a:
Nazdar Geodědku nemusiš tam mit nic nainstalované. jen změn datum v mobilu na 1.1.2010 nainstaluj handy a změn datum zpátky. je to kvůli tomu že vypršela platnost onoho certifikátu. pokud to nepujde tak si z oficialní stránky HG(odkaz máš tady vlevo) stáhni prohlížečem mobilu NEPODEPSANOU verzi a ta by už měla šlapat bez problému.vendorek napsal/a:
Prosím Vás kamarádi, co všechno musím mít v telefonu Nokia 5230 nainstalováno, aby mi šlapal Handy geocaching - už jsem starší dědek, tak prosím polopatě. HG jsem si stáhnul, ale nejde instalovat.Píše mi "Chyba certifikátu, kontaktujte dodavatele" A ještě tam mám nainstalován Smart GPX a ten jede.
Díky předem i zadem
Publikováno 07 January 2011 - 16:53
Publikováno 07 January 2011 - 17:14
vendorek napsal/a:
No měl jsem pro jistotu nainstalované oba 2 formáty HG - jad. i jar. a když jsem pak jeden smazal, tak ten druhy šel nainstalovat. Dík, někdy na eventu Ti koupim pivo:D Akorát ještě nevím kolik bude stát ten internet. Ale hlavně že to fičí
Publikováno 07 January 2011 - 18:05
Publikováno 07 January 2011 - 18:21
Nechci dělat humbuk, ale krom tohoto citovaného příspěvku se všichni tvářite jakoby se nic nedělo.Mě osobně ode dneěka rána HG nejede jak jelo.Při vyhledávání nejbližších keši se tváří že vyhledává a nakonec se to sekne na obrázku úvodní reklamy, nebo na úplně prázdném čistém displeji.Je to jen u mne nebo je třeba něco znovu přeinstalovat?Werki napsal/a:
Vypada to ze se na gc.com zas neco delo. Vcera jsem hledal bez problemu a dnes tohle.
EDIT: Z mobilu mi nejde upnout obrazek, ale pri vyhledavani se mi misto vzdalenosti a smeru ukazuji nejake "blbosvi".
Publikováno 07 January 2011 - 18:29
Publikováno 07 January 2011 - 18:31
lubtich napsal/a:
Nechci dělat humbuk, ale krom tohoto citovaného příspěvku se všichni tvářite jakoby se nic nedělo.Mě osobně ode dneěka rána HG nejede jak jelo.Při vyhledávání nejbližších keši se tváří že vyhledává a nakonec se to sekne na obrázku úvodní reklamy, nebo na úplně prázdném čistém displeji.Je to jen u mne nebo je třeba něco znovu přeinstalovat?Werki napsal/a:
Vypada to ze se na gc.com zas neco delo. Vcera jsem hledal bez problemu a dnes tohle.
EDIT: Z mobilu mi nejde upnout obrazek, ale pri vyhledavani se mi misto vzdalenosti a smeru ukazuji nejake "blbosvi".
Publikováno 07 January 2011 - 18:39
Publikováno 07 January 2011 - 19:07
Mám teda zkusit přeinstalovat na Nepodepsaná verze Handy Geocaching 3.5.3 ?Je nutno posouvat datum v telefonu?Werki napsal/a:
lubtich napsal/a:
Měl jsem nainstalovanou poslední vývojovou verzi r91 a pak jsem si nainstaloval i poslední uploadovanou nepodepsanou verzi od Arcaa
viz http://code.google.c.../downloads/list
Obě verze mi fungují vcelku bez problému i když nějaký zásek při načítání jsem měl během dneška taky, ale při vyhledávání mi to dělá to co je dole na obrázku, vypadá to opět na problém se vzdáleností a směrem. Vyhledáno to je v pořádku jen to zobrazí tyhle "blbosti".
Publikováno 07 January 2011 - 19:08
Publikováno 07 January 2011 - 19:25
lubtich napsal/a:
Mám teda zkusit přeinstalovat na Nepodepsaná verze Handy Geocaching 3.5.3 ?Je nutno posouvat datum v telefonu?
0 uživatelů, 15 návštěvníků 0 anonymních uživatelů