Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1021 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 8:39

TerZdeK napsal/a:
no když dám nula tak stejně po chvilce zhasne je to sice větši doba, ale zhasne to asi udělá telefon a ne hg

a zkousel si nastovat na telefonu nasteveni-obecne-prizpusobeni.display-sporic energie/prodleva osvetleni?
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1022 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 8:41

TerZdek co máš za mobil?? jednou se to už řešilo. zkus nastavit hodnotu patnáct.
  • 0

#1023 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 8:46

TerZdeK napsal/a:
no když dám nula tak stejně po chvilce zhasne je to sice větši doba, ale zhasne to asi udělá telefon a ne hg

Doteraz som bol presvedceny ze 0 = vypnutie "blikania"
Ja mam nastvene 8 a podsvietenie je plynule.
POZOR, podsvietenie s blikanim plati len pre obzovku so sipkou, v listingu a inych informacnych obrazovkach je podsvietenie so standardnym intervalom vypnutia - teda aspon u mna ;)
  • 0

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live

#1024 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 8:46

choze napsal/a:
<p>Taktéž mám problém na N6230i a bluetooth GPS Adapt - při hledání hodí chybu: nastala výjimka (teď to bohužel nemám u sebe, tak nevím jaká [:|]) - zřejmě při spojování s GPSkou.</p><p>Jinak pěkná aplikace, fandím a držím palce! [Y]</p><p>Choze<br> </p>

V nastavení telefonu jdi do bluetooth a spáruj modul(bez aplikace)a povol připojení VŽDY(nebo tak nějak,každý telefon nepíše stejnou hlášku)
  • 0

#1025 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 10:34

Vypada to ze se na gc.com zas neco delo. Vcera jsem hledal bez problemu a dnes tohle. EDIT: Z mobilu mi nejde upnout obrazek, ale pri vyhledavani se mi misto vzdalenosti a smeru ukazuji nejake "blbosvi".
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#1026 vendorek

vendorek

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 14:05

Prosím Vás kamarádi, co všechno musím mít v telefonu Nokia 5230 nainstalováno, aby mi šlapal Handy geocaching - už jsem starší dědek, tak prosím polopatě. HG jsem si stáhnul, ale nejde instalovat.Píše mi "Chyba certifikátu, kontaktujte dodavatele" A ještě tam mám nainstalován Smart GPX a ten jede. Díky předem i zadem
  • 0

#1027 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 14:56

vendorek napsal/a:
Prosím Vás kamarádi, co všechno musím mít v telefonu Nokia 5230 nainstalováno, aby mi šlapal Handy geocaching - už jsem starší dědek, tak prosím polopatě. HG jsem si stáhnul, ale nejde instalovat.Píše mi "Chyba certifikátu, kontaktujte dodavatele" A ještě tam mám nainstalován Smart GPX a ten jede.
Díky předem i zadem

Nazdar Geodědku :) nemusiš tam mit nic nainstalované. jen změn datum v mobilu na 1.1.2010 nainstaluj handy a změn datum zpátky. je to kvůli tomu že vypršela platnost onoho certifikátu. pokud to nepujde tak si z oficialní stránky HG(odkaz máš tady vlevo) stáhni prohlížečem mobilu NEPODEPSANOU verzi a ta by už měla šlapat bez problému.
  • 0

#1028 vendorek

vendorek

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 16:43

Witko napsal/a:

vendorek napsal/a:
Prosím Vás kamarádi, co všechno musím mít v telefonu Nokia 5230 nainstalováno, aby mi šlapal Handy geocaching - už jsem starší dědek, tak prosím polopatě. HG jsem si stáhnul, ale nejde instalovat.Píše mi "Chyba certifikátu, kontaktujte dodavatele" A ještě tam mám nainstalován Smart GPX a ten jede.
Díky předem i zadem

Nazdar Geodědku :) nemusiš tam mit nic nainstalované. jen změn datum v mobilu na 1.1.2010 nainstaluj handy a změn datum zpátky. je to kvůli tomu že vypršela platnost onoho certifikátu. pokud to nepujde tak si z oficialní stránky HG(odkaz máš tady vlevo) stáhni prohlížečem mobilu NEPODEPSANOU verzi a ta by už měla šlapat bez problému.

No měl jsem pro jistotu nainstalované oba 2 formáty HG - jad. i jar. a když jsem pak jeden smazal, tak ten druhy šel nainstalovat. Dík, někdy na eventu Ti koupim pivo:D Akorát ještě nevím kolik bude stát ten internet.:) Ale hlavně že to fičí
  • 0

#1029 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 16:53

no mám nokia 2710 navigation no takže jdu na to a pak napíšu jak jsem dopadl
  • 0

#1030 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 17:14

vendorek napsal/a:
No měl jsem pro jistotu nainstalované oba 2 formáty HG - jad. i jar. a když jsem pak jeden smazal, tak ten druhy šel nainstalovat. Dík, někdy na eventu Ti koupim pivo:D Akorát ještě nevím kolik bude stát ten internet.:) Ale hlavně že to fičí

Nevim co náš za operátora, ale internet je lepší si pohlídat předem, protože u o2 by tě to s 20Kč za každejch započatejch 10 minut mohlo vyjít docela draho... Jinak obecně to stojí okolo 150 Kč na měsíc. Většinou to nabízejí jako "Internet v mobilu" nebo pod nějakým podobným názvem.

EDIT: těch 20 za 10 je jen jednorázový, samozřejmě i o2 má ten předplacený. Po 40 Kč týden to učtuje ovšem jen předplacenkářů (těm co mají kredit). Těm co platí měsíční paušál to účtuje na celý měsíc najednou. V případě Vodafonu to je lepší, ten sice má trochu dražší internet, ale zase když se bez předobědnanýho připojíš, tak naúčtují jednorázově 17 Kč a máš internet v mobilu do konce dne.

...FUP se nemá cenu zabívat v případě příležitostného používání přes HG a nebo hledání něčeho na internetu pomocí mobilu je dostačující. U obou operátorů je 150MB/měsíc.
  • 0

#1031 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 18:05

Nechci dělat reklamu ale internet do mobilu od O2 stoji 40.- kč tydně a maji FUP 100mb čili 160,- měsíčně a Vodafone ho má za 177,- měsíčně a FUP 100mb (fup=omezení rychlosti připojení) pokud někdo kešuje náhodně tak se to hodí hlavně v terénu. Doporučuji hlavně při používání aplikace HandyGeocaching.
  • 0

#1032 LUBTICH

LUBTICH

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 18:21

Werki napsal/a:
Vypada to ze se na gc.com zas neco delo. Vcera jsem hledal bez problemu a dnes tohle.

EDIT: Z mobilu mi nejde upnout obrazek, ale pri vyhledavani se mi misto vzdalenosti a smeru ukazuji nejake "blbosvi".

Nechci dělat humbuk, ale krom tohoto citovaného příspěvku se všichni tvářite jakoby se nic nedělo.Mě osobně ode dneěka rána HG nejede jak jelo.Při vyhledávání nejbližších keši se tváří že vyhledává a nakonec se to sekne na obrázku úvodní reklamy, nebo na úplně prázdném čistém displeji.Je to jen u mne nebo je třeba něco znovu přeinstalovat?
  • 0

#1033 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 18:29

me to jede, ale neukazuje vzdalenost ke cachi, v tom vypisu misto obrazku se sipkou a kilometry jsou jen nejake nahodne znaky...
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1034 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 18:31

lubtich napsal/a:

Werki napsal/a:
Vypada to ze se na gc.com zas neco delo. Vcera jsem hledal bez problemu a dnes tohle.

EDIT: Z mobilu mi nejde upnout obrazek, ale pri vyhledavani se mi misto vzdalenosti a smeru ukazuji nejake "blbosvi".

Nechci dělat humbuk, ale krom tohoto citovaného příspěvku se všichni tvářite jakoby se nic nedělo.Mě osobně ode dneěka rána HG nejede jak jelo.Při vyhledávání nejbližších keši se tváří že vyhledává a nakonec se to sekne na obrázku úvodní reklamy, nebo na úplně prázdném čistém displeji.Je to jen u mne nebo je třeba něco znovu přeinstalovat?

Měl jsem nainstalovanou poslední vývojovou verzi r91 a pak jsem si nainstaloval i poslední uploadovanou nepodepsanou verzi od Arcaa
viz http://code.google.c.../downloads/list
Obě verze mi fungují vcelku bez problému i když nějaký zásek při načítání jsem měl během dneška taky, ale při vyhledávání mi to dělá to co je dole na obrázku, vypadá to opět na problém se vzdáleností a směrem. Vyhledáno to je v pořádku jen to zobrazí tyhle "blbosti".

Přiložené miniatury

• scr000003_1.jpg

• 0

#1035 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 18:39

jj, presne tuhle haluz tam mam taky...
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1036 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 18:49

jo to asi budeme mít všichni taskhle
  • 0

#1037 LUBTICH

LUBTICH

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 19:07

Werki napsal/a:

lubtich napsal/a:

Werki napsal/a:

Měl jsem nainstalovanou poslední vývojovou verzi r91 a pak jsem si nainstaloval i poslední uploadovanou nepodepsanou verzi od Arcaa
viz http://code.google.c.../downloads/list
Obě verze mi fungují vcelku bez problému i když nějaký zásek při načítání jsem měl během dneška taky, ale při vyhledávání mi to dělá to co je dole na obrázku, vypadá to opět na problém se vzdáleností a směrem. Vyhledáno to je v pořádku jen to zobrazí tyhle "blbosti".

Mám teda zkusit přeinstalovat na Nepodepsaná verze Handy Geocaching 3.5.3 ?Je nutno posouvat datum v telefonu?
  • 0

#1038 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 19:08

napodobne, skusil som aj starsiu verziu hg dat do mobilu co som nasiel v pc, ale stale tie nezmysli pise.
  • 0

#1039 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 19:25

lubtich napsal/a:

Mám teda zkusit přeinstalovat na Nepodepsaná verze Handy Geocaching 3.5.3 ?Je nutno posouvat datum v telefonu?

Bez jakéhokoliv posouvání datumu jsem stáhnul zip nepodepsané 3.5.3 (poseldní upload, první v seznamu pod linkem výš) rozbalil a nainstaloval verzi jar. Jad už ani nezkouším, měl jsem s nima párkrát problém a od té doby vždy instaluju jar. Ty nabídky už odklikávám automaticky :D Kdybych je neměl, tak už asi klikám blbosti. :)
  • 0

#1040 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 19:39

nepodepsaná lze instalovat bez změny datumu
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma