Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1081 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2011 - 21:11

Arcao gpx mi to nechce naimportovat protoze jsem lama a nevim(nechápu proč se to musi dělat když jinde to jde bez toho)že se to musi propasirovat přes makro k tomu určené. Jinak hlásím že stávající verze funguje bez problému. ukazuje i stahuje vše a to jsem nic nepřeinstalovával ani nebastlil(díky za to) btw. za poslední rok jsem si všiml že nejsem jediný který navrhoval jako special feature zvukovou signalizací při příblížení ke keši.jak to s tim vypadá? taky jsem zaslechl něco o mapách...............
  • 0

#1082 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2011 - 21:17

makro neni potreba, jen to trochu zrychli import. Momentalne mam rozdelane exporty, po kterych se vola nejcasteji.
  • 0

#1083 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1158 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2011 - 21:27

arcao dekuji, funguje!! :P
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1084 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2011 - 21:33

Arcao napsal/a:
makro neni potreba, jen to trochu zrychli import.

Momentalne mam rozdelane exporty, po kterych se vola nejcasteji.

Aj Caramba tak kde dělám chybu? gpx použivám surové přimo z gc.com(zaslané pm přitelem nebo vygenerované aplikací GCzII) Pokaždé mi to napíše neplatný gpx/loc soubor jinak vše funguje tak jak má(gpx soubory ruznych keší,žádný konkrétní na to nemá vliv dělají to všechny)
  • 0

#1085 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2011 - 21:51

Tad jsem zkousel PQ GPX z GC.com (jsem PM) a to to sezralo naprosto v pohode. Posli mi ty GPX soubory, takhle je to vareni z vody.
  • 0

#1086 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 02 February 2011 - 21:54

Ok a ty mi na oplátku potom pošli nějakej kterej ti to schroustlo.
  • 0

#1087 k.ats

k.ats

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 08 February 2011 - 11:51

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jak udělat aby se mě stále dokola telefon neptal: "Povolit aplikaci HandyGeocaching používat data poloha"? Dle FAQ mám zaškrtnout v nastavení aplikace aby se zeptala pouze poprvé, to je splněno, dále v nastavení polohy aby bylo zašktrlé pouze integrované GPS a volitelně asistované, což také mám. Stále se mě to ale ptá dokola a už si s tím nevím rady. Používám Nokia N82 a tu nejnovější vývojovou verzi. Dokáže mi někdo poradit?
  • 0

#1088 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 08 February 2011 - 13:40

po přečtení odstavce "Vývojová verze" si nainstaluj stabilní verzi.. http://code.google.c...andygeocaching/
  • 0

#1089 k.ats

k.ats

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 08 February 2011 - 16:58

Problém neustále přetrvává, zkusil jsem podepsanu aplikaci i nepodepsanou. Program vždy prvně odinstaloval, pak nainstaloval pomocí OVI přes JAD soubor, ale vždy se mě to zeptá jakou navigaci mám použít. Asi se s tím budu muset holt spokojit takhle.
  • 0

#1090 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 08 February 2011 - 17:34

problém trvá i tehdy, když v telefonu pujdeš v instalace > správce aplikací > najdeš HG , pak volby > otevřít a tam nastavíš :

přístup k síti - vždy povoleno
připojení- vždy povoleno
číst uživatelská data- vždy povoleno
upravit uživatelská data- vždy povoleno
poloha- vždy povoleno

..bývá lepší instalovat to zadáním adresy .jad souboru v mobilním prohlížeči webu v telefonu- nepoužívat OVI, pozor na název souboru jad, musí se opsat správně velká i malá písmena
http://lab.arcao.com/aplikace/j2me/handygeocaching/latest/stable/HandyGeocaching.jad

• 0

#1091 k.ats

k.ats

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 08 February 2011 - 17:57

Udělal jsem jak píšeš, tedy: 1) stáhl a instaloval z internetu v mobilu 2) ve správcích aplikací můžu nastavit pouze tohle (nejlepší volba): přístup k síti - zeptat se poprvé připojení - vždy povoleno číst uživatelská data - zeptat se vždy upravit uživatelská data - zeptat se vždy poloha - zeptat se poprvé Samozřejmě se mě to stále ptá na polohu a použitý přístroj :-) Asi nějaký špatný foun. Dříve jsem používal SmartCom, ale chtěl jsem zkusit i aplikaci dělanou přímo pro geocaching, kde si z internetu stáhnu vše potřebné abych vše nemusel stále vyťukávat ručně. Holt mám asi smůlu. Každopádně děkuji za pomoc.
  • 0

#1092 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 09 February 2011 - 10:50

je mozne aby hg bezal na androide? da sa rozbehat v htc desire?
  • 0

#1093 k.ats

k.ats

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 09 February 2011 - 10:51

Problém se mi nakonec povedl vyřešit. Pomohl mi patch na mobil pomocí aplikace RomPatcher+ a patche Disable java question, takže až za pomocí zásahu do systému mobilního telefonu. Teď si tam můžu nastavit u všeho vždy povolit, takže už se mě to na nic neptá. Musím však konstatovat, že výbět GPS musím vybrat pokaždé, to už ale není takový problém. Díky tomuto zásahu se mi povedlo zprovoznit i Locify, tam jsem však při instalaci musel posunout i datum kvůli certifikaci. Teď se jen naučit s těmito aplikacemi pracovat. U toho Locify mě třeba vadilo, že při připojení na internet už to zůstalo připojené a neodpojilo se to a tudíž to bude více žrát baterku... Musím si to vše důkladně prolézt a nastavit.
  • 0

#1094 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 10 February 2011 - 16:09

dema sk napsal/a:
je mozne aby hg bezal na androide? da sa rozbehat v htc desire?

vie niekto poradit?
  • 0

#1095 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 10 February 2011 - 17:04

dema sk: Před nějakou dobou jsem zkoušel App Runner, ale u toho se mi nepovedlo rozběhat interní GPS, i když by to prý měl umět. Každopádně pro android existuje hromada alternativ, třeba skvělý c:geo.
  • 0

#1096 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 10 February 2011 - 22:42

Arcao diky za odpoved. ano viem o cgeo, ibaze tam je problem s rychlostou nacitavania kesi. strasne dlho to trva a nielen mne, aj iny to uz spominali. preto som chcel vyskusat overeny hg. ale diky :)
  • 0

#1097 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 12 February 2011 - 15:07

mám jeden dotaz patří sem, ale možná někde odpověď už je. Mám nokii5230, používám HG online Jak donutím HG, aby se mi keška objevila v oblíbených prostě, aby šla vidět na mapě, je jedno zda OVI nebo mapy.cz
  • 0

#1098 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 12 February 2011 - 17:34

Jak donutím HG, aby se mi keška objevila v oblíbených
prostě, aby šla vidět na mapě, je jedno zda OVI nebo mapy.cz

Tak jak ty si to představuješ to nelze. jedině v oblíbenych označ keš kterou chceš zobrazit v mapy.cz- rozklikni menu a máš tam položky: navigovat-zobrazit atd. potom tam je Mapa-
Mapy.cz....zde potvrdíš a věstavěný prohlížeč tvého mobilu se připojí k serveru Mapy.cz a zobrazi ti výřez mapy s umístěním keše

položka Mapa která je nad Mapy.cz je pouze slepá mapa a pokud budeš mít připojenou gps a přijem gps signálu tak se ti na displeji zobrazí všechny keše které máš v oblíbených- lze využit například při plánovaní trasy nějaké multiny pokud multi má naprogramované waypointy(můžeš zadat ručně) tak aby si je prošel od nejbližšiho k nejvzdálenějšímu a nemusiš je prochazet chronologicky( čili např v pořadí 1.4.3.2 a nikoli 1.2.3.4) výhodou je ušetřený čas v terénu protože se nemusíš vracet.
  • 0

#1099 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 12 February 2011 - 19:30

no to teď sem narazil, že mapy.cz ( odkaz v HG) je něco jiné než mapy.cz co jsem si stáhnul aplikaci na seznamu a tudíž mají i jiné oblíbené. Todle sladit, tak je po všech problémech.
  • 0

#1100 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1353 příspěvků(y)

Publikováno 12 February 2011 - 19:49

Ahoj, chtěl jsem si naistalovat novou opravenou verzi HG, ale koukám, že už není nabídnuta možnost certifikované (i když prošlé) verze, která nainstalovat zmenou data sla. Tu necertifikovanou mi nejde naistalovat, vše končí hláškou "chyba autorizace". Nema nekdo řešení nebo nemuze arcao vratit tu s proclým certifikátem, dík...
  • 0
Užívej života...

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama