Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1101 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2011 - 21:49

puczmeloun napsal/a:
Ahoj, chtěl jsem si naistalovat novou opravenou verzi HG, ale koukám, že už není nabídnuta možnost certifikované (i když prošlé) verze, která nainstalovat zmenou data sla. Tu necertifikovanou mi nejde naistalovat, vše končí hláškou "chyba autorizace". Nema nekdo řešení nebo nemuze arcao vratit tu s proclým certifikátem, dík...

Smaž nejdřív tu starou(adresař může zůstat)
  • 0

#1102 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2011 - 21:59

WAW napsal/a:

puczmeloun napsal/a:
Ahoj, chtěl jsem si naistalovat novou opravenou verzi HG, ale koukám, že už není nabídnuta možnost certifikované (i když prošlé) verze, která nainstalovat zmenou data sla. Tu necertifikovanou mi nejde naistalovat, vše končí hláškou "chyba autorizace". Nema nekdo řešení nebo nemuze arcao vratit tu s proclým certifikátem, dík...

Smaž nejdřív tu starou(adresař může zůstat)

100% ucinné resení, díky :)
  • 0
Užívej života...

#1103 Jägermeister Team

Jägermeister Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2011 - 14:12

http://code.google.com/p/handygeocaching/downloads/detail?name=HG-3.5.3-podepsany.zip

• 0

#1104 wefsafca

wefsafca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2011 - 23:49

http://code.google.c.../downloads/list proč je tam toho tolik? chápu to správně že poslední verze je z 7. ledna? nepodařilo se mi uploadnout žádné FieldNotes, jak to je možné? mám verzi 3.5.3
  • 0

#1105 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 11:51

wefsafca napsal/a:
http://code.google.c.../downloads/list

proč je tam toho tolik? chápu to správně že poslední verze je z 7. ledna?

nepodařilo se mi uploadnout žádné FieldNotes, jak to je možné?

mám verzi 3.5.3

Chápeš.
field notes ti nejde nahrat ze dvou důvodu.
buď maš nainstalovanou vyvojovou verzi pres stabilni. což je chyba a musis aplikaci smazat a poté nainstalovat nepodepsanou anebo field notes maji starsi datum(včerejsí a hůř) a tim pádem v nastaveni-nastavení field notes zruš zaškrtnutí polička inkrem ve FN.
v prvnim pripade o uložená fn přijdeš.

btw. co máš za telefon,jakeho máš operatora,kterou verzi HG máš? pokud to nepomuzě popiš svůj problem podrobněji
  • 0

#1106 Jarda315

Jarda315

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 18:39

Zdravím všechny příznivce tohoto bezva programu.. Na podzim jsem začal používat HG, který je velmi parádní a pro mě asi ideální. Měl jsem ho na telefonu Nokia 6300, kde fungoval parádně. Využívám ho tím způsobem, že doma si naimportuji GPX do oblíbených, a když je odlovím použiji funkci FieldNotes dál jen (FN)... Potud je vše OK. U Nokie jsem se setkal s tím, že když byla aplikace otevřena a já měl ve FN záznamy, a umřela mě baterie (nekorektně ukončená aplikace) data zmizely. Pokud jsem měl ve FN záznamy a normálně ukončil aplikaci, tak po znovu spuštění tam byly. Teď jsem si pořídil nějakýho číňana a nainstaloval aplikaci, povolil zápisy uživatelských dat. Po zapsání nálezu do FN a korektní ukončení aplikace data zmizela, na to jsem ovšem přišel až doma, když jsem FN chtěl odeslat na server. Pokud (u tohoto tlf.) nechám běžet aplikaci, a dám odeslat, je to OK, ale je to pro mě nepoužitelné - potřebuji ukončit aplikaci a třeba o hodinu jí opět spustit a pokračovat v záznamu do FN. Soubory se v telefonu vytvoří, ale mají pouze 48byte. Zajímavé je to, že když zadám svoje přihlašovací údaje , tak ty se uloží a zůstanou v souboru.. Chtěl jsem se zeptat, zda se někdo s tímto problémem setkal popř. ho vyřešil? Dík..
  • 0

#1107 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 20:05

Co to máš za činskej stroj?? problém bude v tom že nebude mit podporu. vystřel od boku: nainstaluj aplikaci do stejného adresare ve kterem si mysliš že jsou uloženy ony prázdné field notes
  • 0

#1108 slanejcukr

slanejcukr

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 22:10

Mam dotaz. Již delší dobu používám na hledání kešek Nokii E90. Zatím jsem měl program locify. Relativně běhal dobře až do nedávna. Začal házet samej error a byl jsem v pr..... Možná je to již někde výš, ale co by jste mi doporučili za program? Jsem celkem amatér. A kdyby byl i odkaz na stažení, tak bych byl v sedmém nebi. :) díky
  • 0
Neničte naši krásnou zem.

#1109 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2011 - 4:38

To slanejcukr: www.wild-mobile.com/eng/download.php?fid=5273793f821e765eed0bd9ffc139fd72&p=0 zkus SmartCom GPS
Taky tady na foru můžeš použit funkci "hledat" symbian tu má někde vlákno se stovkami rad a navodu a odkazu
  • 0

#1110 Jarda315

Jarda315

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2011 - 6:51

WAW napsal/a:
Co to máš za činskej stroj?? problém bude v tom že nebude mit podporu. vystřel od boku: nainstaluj aplikaci do stejného adresare ve kterem si mysliš že jsou uloženy ony prázdné field notes

Podporu čeho?? Soubory se při instalaci vytvoří, když si natáhnu GPX do oblíbených, tak tam zůstanou, jen ty vytvořené FN zmizej :(.. Mám pocit že ten foun nedokáže korektně zavřít HG aplikaci a FN jsou zřejmě ještě v paměti a tudíž nedojde k zápisu do souboru. Psal jsem SZ i Arcao ale nějak jsem nedostal odpověď, jestli se FN ukládá do souboru až při uzavření aplikace, nebo průběžně.. Pokud soubor FN smažu, tak po ukončení HG se opět ve founu vytvoří, takže zápisy jsou povolený. Při editaci tohoto vytvořeného souboru je vidět hlavička souboru - takže tam něco je.. Taky jsem udělal pokus, že jsem z Nokie co jsem používal, překopíroval onen vytvořený soubor do číňana a po otevření HG tam byly ve FN keše - hurá, jenže po zavření HG a opětovném otevření byly fuč... Chyba je jednoznačne ve founu, ale nevím jak je děláno to ukládání FN do souboru, jestli hned, nebo až po ukončování HG..
  • 0

#1111 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 8:34

Tak po vcerejsich hratkach na GC.com mi nefunguje snad jen stahovani logu ..coz neni tak tragicky. Vse ostatni zda se funguje -- nezkousel sem Field notes
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1112 raduz_CZ

raduz_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 370 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 8:37

No on uz je problem pri stahovani infa o cache - teren a obtiznost se nezobrazuje spravne, jsou tam divy apod.
  • 0

#1113 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 8:53

raduz_CZ napsal/a:
No on uz je problem pri stahovani infa o cache - teren a obtiznost se nezobrazuje spravne, jsou tam divy apod.

Priznam, ze na to sem nekouk
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1114 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 9:29

všechny zdravím. mohl bych položit jeden trochu tupý dotaz? dá se HG dostat na androidí telefon? přes web jsem zkusil cestu konverze jad+jar na androidí soubor, nainstalovalo se, ale instalace nevidí GPS a nedokáže tedy fungovat. Nemáte někdo s tímto zkušenost? díky
  • 0

#1115 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 11:53

mam podobne zkusennosti - nevidi interni GPS a co je horsi nevidi mi ani externi -- jedina cesta je zjistit si souradnice treba v Locusu a natukat je rucne..ale je to blbakov. Kez by se nekomu chtelo to upravit na Androida stejne jako merionovi OpenWig
  • 0

#1116 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 13:15

vcerajsie upravy na gc.com zase nieco rozhaslili - zakladne info o cache sa zobrazuje aj s HTML znakmi :( Nastastie to nema vplyv na funkcnost, ide len o kozmeticku vadu.

Přiložené miniatury

• scr000023_1.jpg

• 0

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live

#1117 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 13:22

I3oris napsal/a:
vcerajsie upravy na gc.com zase nieco rozhaslili - zakladne info o cache sa zobrazuje aj s HTML znakmi :(
Nastastie to nema vplyv na funkcnost, ide len o kozmeticku vadu.

Potvrzuji,po blizsim zkoumani se to v tom html formatu snazi i o predani info o favourites bodech , nejak se to k tomu asi prisra.o
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1118 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 13:32

KIM-PA napsal/a:
všechny zdravím.
mohl bych položit jeden trochu tupý dotaz?
dá se HG dostat na androidí telefon?
přes web jsem zkusil cestu konverze jad+jar na androidí soubor, nainstalovalo se, ale instalace nevidí GPS a nedokáže tedy fungovat.
Nemáte někdo s tímto zkušenost?
díky

Chápu proč asi chcete do Androida cpát Handy,protože to je nejlepši aplikace na gc.
Ale zklamu vás. nepujdete to. budete se muset spokojit s C.geo
  • 0

#1119 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 13:35

Proc by to neslo??? Ono kdyby se toho ujal nekdo, kdo tomu rozumi .... prakticky tam ted nejede jedina vec a to je GPS ..pokud by se podarilo to nejak doresit (at uz podporou interni nebo Bluetooth nebo treba pomoci nejaky gpsgate). trosku predpokladam, ze problemem je trochu ten JavaEmulator pres kterej proste nelezou GPS data Vzdyt WhereYouGo je taky jen defacto androidi klon javovskeho OpenWigu, kde androidu znali prave tohle doresili. Treba by pak HGC mohlo fungovat i bez javaEmulatoru
  • 0

#1120 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 16:06

Dobesch: máš recht ale proč by někdo proboha cpal do Androidu Handy kdyz muze sahnout po C.geo?? snad nikdo neni tak zatvrzelej. muj přisti pristroj bude taky androidi takze Handy opustím
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama