WAW napsal/a:
Dobesch: máš recht ale proč by někdo proboha cpal do Androidu Handy kdyz muze sahnout po C.geo?? snad nikdo neni tak zatvrzelej. muj přisti pristroj bude taky androidi takze Handy opustím
Je to snadne ..ja android i c:geo mam a vzpominam se slzou v oku na HGC - duvod androidi telefony jsou celkem narocne na datovy provoz (i kdyz vse se da povypinat) takze dost casto na cloveka dopadne FUP --a tady je problem C.Geo si taha spoustu, mnohdy i zbytecnych dat a to i ve chvili, kdy potrebujes jen najit nejblizsi kese -- proste jen seznam. No a uz se mi stalo, ze se jen seznam 20 kesi tahal 20 minut. A problem neni jen FUP, ale i odlehlejsi mista kdeje maximalne GPRS - zkratka cekat na nalezeni okolnich tradicek tak dlouho je opravdu opruz. Bohuzel nekdy c:geo takhle funguje i na slusnym signalu ci v pritomnosti Wi-Fi. Alternativou je oficialni klient za cca 120Kc - tam se mi seznam nejblizsich kesi stahne do cca 15s (bez ohledu na kvalitu signalu),ale pri rozkliknuti kese mi to dovoli navigovat na kes (ac souradnice ma) az po stazeni listingu, logu, casti fotek) coz je na slabsim signalu zase opruz - takze si rozkliknu a souradice prepisu do Locusu - coz taky neni idealni
A proto bych rad rozjel HGC, ktery bylo na pomale pripojeni pripravene a idealni --stahuju jen to co chci - listing pro filmovku za okapem si klidne prectu nasledne doma Zatim holt metoda rucniho zadavani souradnic a pak Locus