Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1181 parnie

parnie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 49 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2011 - 12:04

Pouzivam HG 3.5.3 v podepsane verzi a porad mi nejde najit nejblizsi cache :( Bud mi hodi chybu, ze prihlaseni selhalo nebo zahlasi chybne heslo :(
  • 0

#1182 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2011 - 12:15

Mě to dělalo něco podobného, bylo so špatným nastavením wapu/internetu. Nechal jsem si poslat konfigurační SMS od operátora a bylo to OK.
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#1183 parnie

parnie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 49 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2011 - 12:52

Ale gprs nebo wifi mi funguje normalne. Proste HG mi od rana nefunguje :(
  • 0

#1184 Sólista

Sólista

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2011 - 15:21

Teď jsem se vrátil z lovu a HG mě fungovalo zcela bez problému.
  • 0
Kdo chce psa bíti, ten si hůl vždycky najde!

#1185 JotT

JotT

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2011 - 18:02

Potvrzuji, me na Sony J10i2 jede bez problemu, jen rano nezobrazoval nazvy kesi, jak psal nosferatu XIII. Ale behem dopoledne uz ok, upload fielnotes prosel v poradku. Diky moc Arcao..
  • 0
-=JotT=-

#1186 Spiro-58665

Spiro-58665

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 19:09

je mozne do tohoto programu nahrat cashky z pocitace? popripade jak?
  • 0

#1187 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 19:33

Spiro napsal/a:
jak se daji z pocitace nahrat kesky do tohoto programu?

Připravené soubory s keškami nahraješ do Adresáře na kartu telefonu který vytvořiš.např.Handy keše. Potom zapneš aplikaci a v menu Handy klikneš na import GPX. Keše se ti zobrazí v oblíbených.podrobný Návod naleznes na stejnych stránkách jako download aplikace.
  • 0

#1188 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 19:34

parnie napsal/a:
Ale gprs nebo wifi mi funguje normalne. Proste HG mi od rana nefunguje :(

smazat a znovu nainstalovat vyvojovou verzi.
  • 0

#1189 Spiro-58665

Spiro-58665

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 20:45

WAW napsal/a:

Spiro napsal/a:
jak se daji z pocitace nahrat kesky do tohoto programu?

Připravené soubory s keškami nahraješ do Adresáře na kartu telefonu který vytvořiš.např.Handy keše. Potom zapneš aplikaci a v menu Handy klikneš na import GPX. Keše se ti zobrazí v oblíbených.podrobný Návod naleznes na stejnych stránkách jako download aplikace.

a ty kesky maj soubor .loc?
  • 0

#1190 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 20:54

parnie napsal/a:
Pouzivam HG 3.5.3 v podepsane verzi a porad mi nejde najit nejblizsi cache :( Bud mi hodi chybu, ze prihlaseni selhalo nebo zahlasi chybne heslo :(

Nebylo by špatné naspat co máš za telefon. Nezačal jsi dnes hledat s novým? I když oba Nokie se Symbianem, tak jsem měl taky problém.
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#1191 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2011 - 11:50

kolombo napsal/a:

Arcao napsal/a:
Již by mělo vše fungovat. Případné problémy hlaste. U Keší nezapomeňte napsat GC kód.

No, nezdá se mi, že by to fungovalo :-( Píše mi to chybu přihlášení :-(

10.5.2011 už to funguje :-)

Díky.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#1192 gegonek

gegonek

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2011 - 8:06

už týden se peru s HG..:-( v dobré víře jsem si pořídila Samsung Wave, že konečně budu mít GPS v mobilu a nebudu při lovu vypadat jak cvok - v jedné ruce mobil v druhé GPS. Jenže při zadání interní GPS po startu programu mi naskočí hláška "java.lang.SecurityException: Application not authorized to acces the restricted Api Data" Nainstalovala jsem si asi čtyři verze HG, u jedné verze byl menší pokrok - po zadání interní GPS napsal připojuji.... ale dál už nic. Božel nevím, která vezre to byla. Please radu... Díky všem
  • 0

Gegonek

#1193 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2011 - 11:05

Onehdá mi byl pujcen na týden Samsung S8000Jet.Ten také má v sobě interni GPS čip a tož jsem do něj začal okamžitě roubovat Handy G a Locify a že s ním vyrazím na keše.Jináč lovím se svojí Nokii E52+Handy G. Hned na začátku byl problém dostat do toho Samsumgu Locify a Handy G.Snazil jsem se celý ten týden obě aplikace rozchodit a ani prd.Vše končilo,že to nenalezlo interni GPS a vyhodilo to tu samou hlášku.Těch verzí HG jsem taky několik v tom Samsungu prostřídal.Jedna verze se i tvářila,že jako tu interní GPS našla a pak při připojování na gc.com,aby se stáhly keše v okolí mi tam stále vyselo,že se to připojuje a konečná.Takže kde byl problém nevím.Zda Samsungy neumí spolupracovat s některými java aplikacemi a nebo je Samsung tak specifický foun,že by asi potřeboval spešl Handy G.samostatně pro něj vytvořený.
  • 0

#1194 gegonek

gegonek

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2011 - 11:45

No snad nebudu muset po měsíci zase měnit mobil....:-((((( NEEEEEE
  • 0

Gegonek

#1195 janasrodinou

janasrodinou

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2011 - 13:50

mám N72 a stáhla jsem si tam HG ale vůbec mi to neukazeje kešky v místě kde jsem. nic jiného stáhnutý nemám. nevím zda ještě nepotřebuji něco k tomu aby to fungovalo. pokud ano kde to stáhnu. díky za pomoc:)
  • 0

#1196 Rogosak

Rogosak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 249 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2011 - 14:05

Tuto aplikaci jsem zkoušel na SE s BT GPS modulem fungovala celkem dobře, ale já hledám většinou offline. Sehnal jsem si kdysi verzi pro BB a dost dlouho se chytá satelit a navi není taky moc slibná, ale to průměřování používám, ale zase ne každý den:)
  • 0
Vložený obrázek

#1197 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2011 - 14:49

janasrodinou napsal/a:
mám N72 a stáhla jsem si tam HG ale vůbec mi to neukazeje kešky v místě kde jsem. nic jiného stáhnutý nemám. nevím zda ještě nepotřebuji něco k tomu aby to fungovalo. pokud ano kde to stáhnu. díky za pomoc:)

potřebuješ do HG zadat souřadnice, buď ručně, nebo automaticky z GPS modulu (tenhle mobil asi nemá GPS interní?)
  • 0

#1198 janasrodinou

janasrodinou

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2011 - 15:43

dr.vota napsal/a:

janasrodinou napsal/a:

potřebuješ do HG zadat souřadnice, buď ručně, nebo automaticky z GPS modulu (tenhle mobil asi nemá GPS interní?)

interní GPS to má,
  • 0

#1199 phxbx

phxbx

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2011 - 19:35

bobasso napsal/a:
Onehdá mi byl pujcen na týden Samsung S8000Jet.Ten také má v sobě interni GPS čip a tož jsem do něj začal okamžitě roubovat Handy G a Locify a že s ním vyrazím na keše.Jináč lovím se svojí Nokii E52+Handy G.
Hned na začátku byl problém dostat do toho Samsumgu Locify a Handy G.Snazil jsem se celý ten týden obě aplikace rozchodit a ani prd.Vše končilo,že to nenalezlo interni GPS a vyhodilo to tu samou hlášku.Těch verzí HG jsem taky několik v tom Samsungu prostřídal.Jedna verze se i tvářila,že jako tu interní GPS našla a pak při připojování na gc.com,aby se stáhly keše v okolí mi tam stále vyselo,že se to připojuje a konečná.Takže kde byl problém nevím.Zda Samsungy neumí spolupracovat s některými java aplikacemi a nebo je Samsung tak specifický foun,že by asi potřeboval spešl Handy G.samostatně pro něj vytvořený.

zajímavý měl jsem v ruce Jeta a teď mám Wave II a vše úplně v pohodě... Na první dobrou jak se říká... těžko říct kde je potom chyba...
  • 0

#1200 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2011 - 19:53

Bohužel Nokia N72 neoplývá vestavěným GPS čipem (interní GPS), tudíž Handy Geocaching nemá možnost si pomocí satelitů jak stáhnout polohu mobilu a tudíž nebude ani navigovat šipkou. Aby HG mohl komunikovat s tímto founem a ukazoval cestu ke keši pomocí šipky, je třeba dokoupit externí navigaci (GPS modul), který se pomocí funkce bluetooth (modrozubu) v telefonu spáruje s vaší N72 a poté již by měl býti HG plně funkční. Ještě ale jedna důležitá věc. Aby HG našel keše ve vašem okolí, musí se propojit s www stránkami geocaching.com a k tomu je potřeba internetového připojení a v mobilu míti správně nastaven internetový přístupový bod. Samozřejmě pro využívání mobilního internetu ke stahování informací o keších ve vašem okolí je dobré mít u operátora nějaký datový tarif, abyste nepřišla finančně na buben. Přeci jen nestahujete pár dat. Bez zakoupené externí navigace lze také přes HG a internet stahovat z gc.com informace o keších v okolí, ale je nutné znát souřadnice v místě, kde se právě budete nacházet. Souřadnice vaší polohy pak ručně zadáte do HG, aplikací se poté připojíte k netu a nataháte si info o keších.Dále je potřeba míti v nastavení HG vyplněny vaše přihlašovací údaje na gc.com a zakliknuté typy keší, které se vám mají stahovat.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama