Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1201 janasrodinou

janasrodinou

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2011 - 15:25

I3oris napsal/a:

Arcao napsal/a:
Funguje jen to, co je vyjmenovany, na zbytek zatim nebyl cas. Clovek taky musi chodit do prace. :)

Ok, samozrejme rad pockam. Ale s tymto problemom suvisi aj otazka ktoru som tu uz pisal davnejsie:

Kde HG uklada v mobile subor "Field Notes" ? Ten by sa dal z mobilu vytiahnut a v pripade potreby uploadnut manualne cez web, alebo pouzit na ine (napr. statisticke) ucely alebo poskytnut niektomu kto bol na keskach so mnov a nema field notes urobeny ;)

ahoj,mám úplně stejný tel. chtěla bych vědět jak ti tam funguje HG? mě to vůbec nefunguje. díky za pomoc
  • 0

#1202 Hobako

Hobako

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2011 - 16:05

janasrodinou napsal/a:

I3oris napsal/a:

Arcao napsal/a:
Funguje jen to, co je vyjmenovany, na zbytek zatim nebyl cas. Clovek taky musi chodit do prace. :)

Ok, samozrejme rad pockam. Ale s tymto problemom suvisi aj otazka ktoru som tu uz pisal davnejsie:

Kde HG uklada v mobile subor "Field Notes" ? Ten by sa dal z mobilu vytiahnut a v pripade potreby uploadnut manualne cez web, alebo pouzit na ine (napr. statisticke) ucely alebo poskytnut niektomu kto bol na keskach so mnov a nema field notes urobeny ;)

ahoj,mám úplně stejný tel. chtěla bych vědět jak ti tam funguje HG? mě to vůbec nefunguje. díky za pomoc

Ty máš N72 a I3oris uvádí, že má E72 a to je rozdíl! M.j. v tom, že Tvůj mobil nemá GPS a jeho ano. Přečti si předchozí příspěvek od bobasso. Ten Ti vysvětluje, jak na to.
  • 0
Proboha, co tady dělám? Proč sem lezu? Je tady přece keš!

#1203 janasrodinou

janasrodinou

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 17 May 2011 - 10:37

Hobako napsal/a:

janasrodinou napsal/a:

I3oris napsal/a:

Arcao napsal/a:

Ty máš N72 a I3oris uvádí, že má E72 a to je rozdíl! M.j. v tom, že Tvůj mobil nemá GPS a jeho ano. Přečti si předchozí příspěvek od bobasso. Ten Ti vysvětluje, jak na to.

já si myslela že je to jedno jestli se napíše N jako nokie nebo E72. Pak mi došlo že to jsou 2 tel.
  • 0

#1204 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 20 May 2011 - 22:24

Ahoj, měl bych dotázku: HG nestáhne Premium keše? Nebo to můžu nějak nastavit? Při hledání nejbližších je v seznamu ukáže. Jenže nejdou otevřít. Ukáže se hláška, že keš je určena premium membrům. Dám OK a vrátí se zpět k výběru jak hledat. Zkoušel jsem to mnohokrát. Takže nelze napsat Field notes, podívat na nápovědu, listing. Prostě nic. Dříve jsem na to nenarazil. Ale nevím, jestli jsem logoval PM keš. PM jsem, mám tel Nokia N86. PQ mi PM keše stáhne a v navigaci je mám v pořádku. Předem díky za odpověď, nebo radu.
  • 0

#1205 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 23 May 2011 - 7:12

Ahoj, zkouším dát nahoru můj dotaz. Třeba někdo poradí:-))
  • 0

#1206 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2011 - 18:13

vitablondak napsal/a:
Ahoj,
měl bych dotázku: HG nestáhne Premium keše?...

Dnes som nasiel Premium cache http://coord.info/GC2VFG3, o ktorej som ani netusil, ze je premium. HG ju normalne vyhladal, stiahol, ukazal hint aj listing a az tam som sa docital ze lovim premium kesku (mam PM konto). Poznacil som si Field Note a potom uploadol. Vsetko sa spravalo normalne ako pri obycajnych keskach.
  • 0

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live

#1207 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 06 June 2011 - 13:11

Ahoj, narazil jsem na jednu chybu. Přes HG nejdou vyhledat vlastní cache. Když dám nejbližší tak v seznamu prostě není. V nastavení mám zaškrtnuto hledat i vlastní a nalezené. A když dám hledat podle názvu, tak to vyhledá a pak zobrazí prázdný seznam. Jediné jak se mi ji podařilo zobrazit bylo podle GCkódu. Ten jsem v terénu, ale v ten okamžik neměl a musel jsem hledat přes prohlížeč abych zjistil souřadnice a mohl je v terénu překontrolovat. Mohl by jsi se Arcao prosím na to mrknout. Verzi mám poslední vývojovou nepodepsanou. Ještě jeden dotaz, nepřemýšlel jsi opět o tom přidat do FN možnost prediktivního textu a třeba i s počítadlem nálezů klidně na počátku manuálně zadaných? Nevadilo by ani kdyby se započítávali všechny FN, to by si člověk pohlídal kdyby náhodou dělal nějaký jiný log než Found it. Nebo druhou možnost export FN do texťáku?
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#1208 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 06 June 2011 - 13:29

Werki napsal/a:
Ještě jeden dotaz, nepřemýšlel jsi opět o tom přidat do FN možnost prediktivního textu a třeba i s počítadlem nálezů klidně na počátku manuálně zadaných? Nevadilo by ani kdyby se započítávali všechny FN, to by si člověk pohlídal kdyby náhodou dělal nějaký jiný log než Found it. Nebo druhou možnost export FN do texťáku?

Ano to pocitadlo by som aj ja uvital! Program SmartGPX to ma presne tak: pocitadlo si nastavim manualne a ono potom do FN pridava pri kazdej novej FN +1. Je to super vec, skoda ze to HG nema. Export FN do textaku by bola tiez uzasna vec!
  • 0

#1209 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 07 June 2011 - 5:47

Werki napsal/a:
Přes HG nejdou vyhledat vlastní cache. Když dám nejbližší tak v seznamu prostě není. V nastavení mám zaškrtnuto hledat i vlastní a nalezené. A když dám hledat podle názvu, tak to vyhledá a pak zobrazí prázdný seznam.

Zkus uložit stránku se seznamem keší, kde je ta tvoje keš, v prohližeči do HTML souboru a ten mi pošli. Já se na to podívám. Bohužel to nedokážu nasimulovat.
  • 0

#1210 ivast

ivast

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2011 - 12:59

Ten problem s nevyhladanim vlastnych kesi potvrdzujem ( aj ked neviem ci je dolezity ). Mohol by mi niekto vysvetlit v com je problem s nastavenim prav pre java aplikaciu v symbiane, aby neotravovala otazkami ohladne povoleni ? dik i
  • 0

#1211 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2011 - 13:30

ivast napsal/a:
Mohol by mi niekto vysvetlit v com je problem s nastavenim prav pre java aplikaciu v symbiane, aby neotravovala otazkami ohladne povoleni ?

dik
i

Pouzivas podpisanu alebo nepodpisanu (vyvojovu) verziu?
Ak podpisanu, nainstaluj si ju nanovo, ale predtym zmen v telefone systemovy cas na datum pred 12/2010 - Ide o to, ze podpisana verzia ma expirovany certifikat a to oklames prave posunutim datumu.
Po nainstalovani mozes samozrejme nastavit spravny realny datum.
  • 0

#1212 ivast

ivast

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2011 - 14:53

Ahoj Boris, mam nepodpisanu verziu, asi nie je dolezite ci stable alebo vyvojovu. Islo mi skor o vysvetlenie, ako funguje nastavovanie prav pre midlety v symbiane vs certifikovanie java aplikacii, alebo inymi slovami preco nie je mozne HG ocertifikovat tak, aby bolo mozne nastavenie "bez otazok" (viem ze sa to tu uz rozoberalo, ale odpoved som nenasiel ).
  • 0

#1213 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2011 - 14:55

HG je ocertifikovany v stable verzii, ak nainstalujes z JAD (podpisaneho) suboru podla mojho predosleho navodu, mozes tie otravne hlasky vypnut. Na vyvojovej verzii hlasky nikdy nevypnes. HG je Java aplikacia a Java je certifikovana inak ako SIS aplikacie.
  • 0

#1214 ivast

ivast

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2011 - 15:33

jj, len musis stiahnut verziu, ktora je oznacena ako "Stable Signed Broken Deprecated". Aktualna verzia linkovana ako default download je "Stable Unsigned Featured".
  • 0

#1215 Popina

Popina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2011 - 18:36

Dobrý den, pouzivam tuto aplikaci na mem telefonu Sony Ericssons W950i, vsechno bezi ale nejde se mi pripojit na net. Vzdy se objevi hlaska "spatne nastavene nebo nedostupne GPRS spojeni" pritom na net se normalne z telefonu pripojim, vse mam nastaveno primo od operatora. Nevite co s tim? Dekuji! Zkoušel jsem jak Beta tak Stable verzi.
  • 0

#1216 eL_KeDaRoSs

eL_KeDaRoSs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 23 June 2011 - 9:58

Mám jeden postřeh. Předevčírem jsem jel po D1 a samozřejmě jsem si chtěl odlovit pár krabiček cestou do Prahy. Používal jsem opět aplikaci HandyGeocaching, kde jsem objevil jeden nedostatek (doufám, že nejde o nedostatek, ale spíše mou hloupost). Lze někde nastavit, aby kompas stále svítil. Stalo se mi, že po cca. půl minutě display mobilu vždy zhasnul. Pokud jsem jel mezi dvěma kešemi od sebe vzdálených 30 km, musel jsem každou chvilku mačkat některé z tlačítek pro rozsvícení, abych kešku nepřejel (na dálnici je celkem problém se vracet :D). V nastavení aplikace je i možnost problikávání, u které mi uniká smysl. Díky všem handařů za pomoc.
  • 0

#1217 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 23 June 2011 - 11:38

Jo to problikavani displaye je ono. Nastav hodnotu 0(nula). vypíná zhasinani při navigaci
  • 0

#1218 bihi75

bihi75

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2011 - 7:14

No, napriklad ja tam mam vzdy 0, ale pri navigacii zhasina...
  • 0

#1219 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2011 - 11:39

bihi75 napsal/a:
No, napriklad ja tam mam vzdy 0, ale pri navigacii zhasina...

Co máš za stroj? nastav hodnotu tedy na 15. pokud bude zhasínat i potom tak zkus v nastavení podsvícení v menu telefonu nastavit Podsvícení-vždy. Některé Nokia mobily jsou ale naprosto ignorantské a je potřeba nechat běžet na pozadí nějakou jinou aplikaci která podsvícení udrží. Pokud ani to nepomůže tak je načase poohlédnout se po jiném zařízení.
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#1220 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2011 - 12:34

Nastaveni 0 nepomaha. Nastavoval jsem kdysi sileny kvantum hodnot a nic to nedelalo. Ja pouzivam aplikaci S60SpotOn, kterou nechavam bezet pri spustenem HG na pozadi.
  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama