ahoj,mám úplně stejný tel. chtěla bych vědět jak ti tam funguje HG? mě to vůbec nefunguje. díky za pomocI3oris napsal/a:
Ok, samozrejme rad pockam. Ale s tymto problemom suvisi aj otazka ktoru som tu uz pisal davnejsie:Arcao napsal/a:
Funguje jen to, co je vyjmenovany, na zbytek zatim nebyl cas. Clovek taky musi chodit do prace.
Kde HG uklada v mobile subor "Field Notes" ? Ten by sa dal z mobilu vytiahnut a v pripade potreby uploadnut manualne cez web, alebo pouzit na ine (napr. statisticke) ucely alebo poskytnut niektomu kto bol na keskach so mnov a nema field notes urobeny
Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching
Publikováno 16 květen 2011 - 15:25
Publikováno 16 květen 2011 - 16:05
Ty máš N72 a I3oris uvádí, že má E72 a to je rozdíl! M.j. v tom, že Tvůj mobil nemá GPS a jeho ano. Přečti si předchozí příspěvek od bobasso. Ten Ti vysvětluje, jak na to.janasrodinou napsal/a:
ahoj,mám úplně stejný tel. chtěla bych vědět jak ti tam funguje HG? mě to vůbec nefunguje. díky za pomocI3oris napsal/a:
Ok, samozrejme rad pockam. Ale s tymto problemom suvisi aj otazka ktoru som tu uz pisal davnejsie:Arcao napsal/a:
Funguje jen to, co je vyjmenovany, na zbytek zatim nebyl cas. Clovek taky musi chodit do prace.
Kde HG uklada v mobile subor "Field Notes" ? Ten by sa dal z mobilu vytiahnut a v pripade potreby uploadnut manualne cez web, alebo pouzit na ine (napr. statisticke) ucely alebo poskytnut niektomu kto bol na keskach so mnov a nema field notes urobeny
Publikováno 17 květen 2011 - 10:37
já si myslela že je to jedno jestli se napíše N jako nokie nebo E72. Pak mi došlo že to jsou 2 tel.Hobako napsal/a:
Ty máš N72 a I3oris uvádí, že má E72 a to je rozdíl! M.j. v tom, že Tvůj mobil nemá GPS a jeho ano. Přečti si předchozí příspěvek od bobasso. Ten Ti vysvětluje, jak na to.janasrodinou napsal/a:
Publikováno 20 květen 2011 - 22:24
Publikováno 23 květen 2011 - 7:12
Publikováno 24 květen 2011 - 18:13
vitablondak napsal/a:
Ahoj,
měl bych dotázku: HG nestáhne Premium keše?...
Dnes som nasiel Premium cache http://coord.info/GC2VFG3, o ktorej som ani netusil, ze je premium. HG ju normalne vyhladal, stiahol, ukazal hint aj listing a az tam som sa docital ze lovim premium kesku (mam PM konto). Poznacil som si Field Note a potom uploadol. Vsetko sa spravalo normalne ako pri obycajnych keskach.
Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live
Publikováno 06 červen 2011 - 13:11
LG G6 + c:geo + OSM
Publikováno 06 červen 2011 - 13:29
Werki napsal/a:
Ještě jeden dotaz, nepřemýšlel jsi opět o tom přidat do FN možnost prediktivního textu a třeba i s počítadlem nálezů klidně na počátku manuálně zadaných? Nevadilo by ani kdyby se započítávali všechny FN, to by si člověk pohlídal kdyby náhodou dělal nějaký jiný log než Found it. Nebo druhou možnost export FN do texťáku?
Ano to pocitadlo by som aj ja uvital! Program SmartGPX to ma presne tak: pocitadlo si nastavim manualne a ono potom do FN pridava pri kazdej novej FN +1. Je to super vec, skoda ze to HG nema. Export FN do textaku by bola tiez uzasna vec!
Publikováno 07 červen 2011 - 5:47
Werki napsal/a:
Přes HG nejdou vyhledat vlastní cache. Když dám nejbližší tak v seznamu prostě není. V nastavení mám zaškrtnuto hledat i vlastní a nalezené. A když dám hledat podle názvu, tak to vyhledá a pak zobrazí prázdný seznam.
Zkus uložit stránku se seznamem keší, kde je ta tvoje keš, v prohližeči do HTML souboru a ten mi pošli. Já se na to podívám. Bohužel to nedokážu nasimulovat.
SGS7 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...
Publikováno 13 červen 2011 - 12:59
Publikováno 13 červen 2011 - 13:30
ivast napsal/a:
Mohol by mi niekto vysvetlit v com je problem s nastavenim prav pre java aplikaciu v symbiane, aby neotravovala otazkami ohladne povoleni ?
dik
i
Pouzivas podpisanu alebo nepodpisanu (vyvojovu) verziu?
Ak podpisanu, nainstaluj si ju nanovo, ale predtym zmen v telefone systemovy cas na datum pred 12/2010 - Ide o to, ze podpisana verzia ma expirovany certifikat a to oklames prave posunutim datumu.
Po nainstalovani mozes samozrejme nastavit spravny realny datum.
Publikováno 13 červen 2011 - 14:53
Publikováno 13 červen 2011 - 14:55
Publikováno 13 červen 2011 - 15:33
Publikováno 13 červen 2011 - 18:36
Publikováno 23 červen 2011 - 9:58
Publikováno 23 červen 2011 - 11:38
Publikováno 27 červen 2011 - 7:14
Publikováno 27 červen 2011 - 11:39
Co máš za stroj? nastav hodnotu tedy na 15. pokud bude zhasínat i potom tak zkus v nastavení podsvícení v menu telefonu nastavit Podsvícení-vždy. Některé Nokia mobily jsou ale naprosto ignorantské a je potřeba nechat běžet na pozadí nějakou jinou aplikaci která podsvícení udrží. Pokud ani to nepomůže tak je načase poohlédnout se po jiném zařízení.bihi75 napsal/a:
No, napriklad ja tam mam vzdy 0, ale pri navigacii zhasina...
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 27 červen 2011 - 12:34
HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx
SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°
11 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů