Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1261 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 19:58

Mohu potvrdit - opravdu r103 funguje. Tedy posila FN na GC.com.
  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°

#1262 dejva105

dejva105

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 20:22

nefunguje...HG pořád píše stejnou chybu.
  • 0

#1263 wefsafca

wefsafca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2011 - 17:24

HGC 353 je nejaky nablbly v mem telefonu S60 Nokia E52 si nerekne o Cil ale natvrdo se pripoji pres Cellular cil /jeste ze mam prejmenovany APN ze mi to nenauctovalo 25 Kc za data/, ten, na ktery jsem se pripojil poprve po instalaci. nevim jak ho /bez reinstalace?/ donutit, aby si rekl, pres jake pripojeni ma stahovat data?? Anebo bez toho abych musel onen cil natvrdo smazat? Ja ho mazat nechci protoze po vymene SIMky se tam zapise znova se spravnym APN a hrozi, ze se pres nej pripojim, coz nechci. To bude asi nejaka chyba, zadna jina aplikace mi tohle nikdy neudelala, pravda, s Javou jsem se k Internetu nepripojoval. Dela to nekomu? update: dela to i 354-103 a nepomohl ani uninstall a install znova, kruci! po smazani pristupoveho bodu (byl s prioritou posledni, dalsich 6 pristupovych bodu je pred nim a v jinych app normalne funguji) mi program vypise : Chyba Špatně nastavené nebo nedostupné GPRS spojení: err: java.io.IOException: -1 NÁPADY??? http://www.destil.cz/forum&topicId=35 bohužel se mi žádná hláška o výběru APN/přístupového bodu nezobrazí v HGC.. U ostatních aplikací ano... Chci se připojit přes Wifi např... I když jsem vybral bod pro browser,´tak nic, JAVA HGC pořád mele svou, někde je dementně nastavený ukazatel na smazaná přístupový bod TMOBILE, OMG asi bug v Javě a aplikaci HGC současně? Nějaký hint, kde vymazat to "zadrátované nastavení" - jde to vůbec?
  • 0

#1264 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2011 - 17:44

wefsafca napsal/a:

Na tohle jsem si už taky stěžoval, zajímavým zjištěním, ale bylo, že mi to u 5500 nedělalo a stejná verze v E52 to dělá, takže on asi bude problém na obou stranách. Naštěstí si stejně net v mobilu platím, tak mě to netrápí, ale v zahraničí to je složitější když si nemůžu snadno vybrat nějakou wifi v dosahu, ale musim přepínat přístupový bod někde v nastavení.

EDIT:
Přístupový bod pro HG se dá nastavit v Menu/Ovládací panel/Správce apl/Instal aplikace/Handy Geocaching/Přístupový bod

bohužel jak píšu výše je to na "pevno" a když to chceš změnit tak jedině touhle cestou. Jde tam dát nikdy, ale volba vždy se zeptat tam bohužel není.

------

Mimochodem k těm výše řešeným FN, v neděli jsem na gc.com bez problému odeslal něco kolem 160 FN. Mám tu poslední nepodepsanou verzi. Jediný problém byl když jsem importoval GPX s 950 kešemi, tak přibližně u 500 se načítání zpomalilo na tolik, že jsem to vzdal. Nevím jak to, že se rychlost načítání jednotlivých kešek s počtem načtených snižuje. Ty načtené tam, ale i po násilném vypnutí aplikace zůstali a normálně fungovaly. Další problém co jsem pocítil, ale až asi při 100 FN, že se HG občas seknul. FN šlo normálně editovat, měnit čas, datum, text všechno, ale při kliku na uložit nic neudělal a pořád šel editovat, když jsem ho tvrdě shodil a znova zapnul, tak ten FN tam zůstal uložený a mohl jsem dál opět pokračovat v přidávání. To se mi stalo párkrát, ale po tom všem jsem nakonec všechny FN bez problému odeslal na GC.com.
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#1265 wefsafca

wefsafca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2011 - 17:56

takže ty si taky přes Wifi nestahneš ? Hm zajimavy, ja pouzivam O2 a TMo a tedy je HGC s E52 nepouzitelnej, i kdybych si platil na obou pausal datovy, protoze pristupovy bod proste NEPREPNU! Nevim jak (nez factory reset telefonu, pak to jde). Uz jsem to tu popisoval drive ale ted jsem se ujistil, ze to je chyba mimo me. takze ja si nakonec budu muset poridit Iphone, Android, Windows 7 a pouzit APP od Ground Speaku? :-(((
  • 0

#1266 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2011 - 17:57

wefsafca napsal/a:

Viz můj edit.
  • 0

#1267 wefsafca

wefsafca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2011 - 18:03

no super, to jsem neznal, takze tento workaround funguje, diky. stejnej problem je s vestavenym REAL PLAYERem, tam je stejne dementni vyber bez volby VZDY SE ZEPTAT (a pri zmene bodu se musite proklikat asi 20 obrazovkami - hruza). To je tedy bug Nokie (E52, N5630), ze nelze definovat Cil, ani "Vzdy se zeptat", ale jen bod, a to jeste takto slozite? Na jinych Nokiich tohle slape OK?
  • 0

#1268 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2011 - 18:20

wefsafca napsal/a:

Jak a na kterých nokiích to (ne)funguje vůbec netuším, neměl jsem možnost zkoušet. Jen tu 5500, ale tam jsem to nikdy nepřepínal a nevím jak to tam je nastavené, protože jsem to nainstaloval a vždy se ptal. Pak jsem si právě pořídil E52 a tam jsem narazil na tenhle problém a tak jsem prolezl menu a našel aspoň tuhle možnost výběru přístupového bodu.

Ono to nebude tolik telefonem jako verzí Symbianu. 5500 je S60 3rd verze 9.1 a E52 je S60 3rd verze 9.3 FP2. A opravdu je v těch systémech znát trochu rozdíl a změnili se tam určitý pravidla "bezpečnosti".
  • 0

#1269 Crypty

Crypty

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2011 - 20:06

Ahoj, jde v HG zobrazit hint ke keši? Ve formátu gpx se mi tam zobrazuje všelicos, ale hint jsem tam neviděl :( GPX zkouším tak nějak poprvé... Koukal jsem texťákem dovnitř a hint tam uložen je... Díky
  • 0

#1270 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2011 - 20:36

Když tu keš označíš, dáš zobrazit (nebo rovnou nápověda?)
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#1271 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2011 - 20:41

Tak jsem to prověřil: Oblíbené -> Import GPX potom: Oblíbené -> označit pouze tu kešku kde chci hint -> Volby ->zobrazit -> Nápověda Ještě musí být vybraná ta keška, né její Waypoint
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#1272 Crypty

Crypty

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2011 - 21:40

Jej, dík moc... Já sem slepej jako pařez... Jsem tam dal "zobrazit", ale v tom seznamu to nebylo, ale už jsem nedal znova "more/více" a pak "nápověda/listing" a tak... Super :)
  • 0

#1273 novaknavrcholu

novaknavrcholu

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2011 - 9:59

Ahoj, stala se nám taková zajímavá věc při odlovu keše Kadeřnice. používáme mobil s aplikací HG, šli jsme za šipkou a kešku po chvíli zmatků odlovili. Proč ty zmatky, z dřívějška jsme si pamatovali hint , a ten se nám též zobrazoval na mobili, ale u současného uložení keše nedává smysl. Při logování jsme pak zjistili, že je u keše nový hint. Takže keš má nové śouřadnice a hint, ale v HG se stáhly nové souřadnice, ale starý hint. Tak jest-li můžu poprosit o vysvětlení pokud někdo bude vědět. Dík
  • 0

#1274 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2011 - 10:02

ted jsem to testnul na HG. Hint se stahl presne stejny, jako je nyni v listingu. takze funguje ok. Napada me, nemel jsi tu cache stazenou a ulzenou od drivavejc v oblibenych? pak by se mohl zobrazit hint platny v dobe ukladani...
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1275 novaknavrcholu

novaknavrcholu

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2011 - 14:00

v oblíbených byla položka poslední keš, tak jsem ji smazal a už to ukazuje správně, ale vůbec si neuvědomuju, že bych kešku dával do oblíbených, to skoro nepoužívám a poslední keš byla Ztracená trať no hlavně, že byl problém u mně:-) a na HG je spoleh ještě jednou dík
  • 0

#1276 wefsafca

wefsafca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 9:12

ubuster napsal/a:
Mohu potvrdit - opravdu r103 funguje. Tedy posila FN na GC.com.

Mě HGC také napsalo, že odeslal FN, jenže na GC.com jsem je nenašel ani po několika dnech, tak fakt nevím... To musím být premium member??? Nebo musím něco nastavit na GC.com? Te´d jsem si tam změnim imperiální na metrické jednotky...

Jo už to vidím: Nějaké keše dosud čekají na zalogování. Navštiv stránku s Field Notes pro jejich zkontrolování
http://www.geocachin...fieldnotes.aspx

TO se nastavuje kde, abych to nemusel potvrzovat na GC.com a uložilo se to přímo z mobilu??? Anebo musim mit aplikaci primo od Groundspeaku ?

II. lze postahovat v HGC okolní keše v radiusu 20km a uložit si je nějak easy a pak je jet lovit offline? Jak mi skončilo připojení na den, tak jsem si už neškrtnul.

III. lze nějak snadno keše naházet i do OVI mapy, pro snadnou navigaci k nim?

Díky
  • 0

#1277 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2011 - 9:56

HG nefunguje (pokud vim) na PQ. Tudiz i pro stahovani cachi do bolibenych v HG musis byt on line (po jejich stazeni vsak lze lovit offline) Pri uploadu vice FN (max 31, pak nelze), se mi na profilu na gc.com neobjevi "you have some pending FN", ale musis se na ne dostat pres link vpravo skoro az dole Acess your field notes. Nekomu se ale dari stahnou PQ cachi v nejakem okruhu do telefonu a pak je nejak dostat do OviMap, ale me osobne se to na C5 nepodarilo. K tomuzo tematu viz vlakno OviMaps
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1278 george65

george65

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2011 - 12:32

ahoj, daji se do Handy geocaching nejak dostat offline mapy? pri navigovani a prepnuti na mapu se mi zobrazi jen mapa oblibenych kesek na bilem podkladu orientovat se podle toho da ale neni to vubec ono. diky
  • 0

#1279 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2011 - 12:43

george65 napsal/a:
ahoj, daji se do Handy geocaching nejak dostat offline mapy? pri navigovani a prepnuti na mapu se mi zobrazi jen mapa oblibenych kesek na bilem podkladu orientovat se podle toho da ale neni to vubec ono. diky

Nedá. Ono to teda nejde ani online, když nepočítám ten link na mapy.cz.
  • 0

#1280 wefsafca

wefsafca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2011 - 11:08

I. Muze mi nekdo prozradit, jak v HandyGC kopnu danou kes jako LMX - landmark bod pro OviMapy? Nebo to nejde? To by fakt neslo upravit aby to umel HGC vyexportovat? Nechce se mi konvertovat pres externi aplikace nebo pouzivat dalsi aplikace k tomu a ucit se je ovladat :-( Zde je priklad struktury XML, stacilo by to pouzit jako sablona a .... http://poi.cz/phpbb/....php?f=1&t=3917 II. A co je to PQ? to je Premium Membership na GC.com nebo neco jineho? III. A ted se mi stalo, ze HGC nereaguje (ani po restartu App a restartu telefonu az po vyndani baterky se to odstranilo) na tlacitka Ulozit a Zpet, patrne pote, co mi predtim aplikace crashnula :-( Ze by poskozeny settings? Mate s tim nekdo zkusenost?
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama