Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1301 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 17:20

Merencin napsal/a:

N.o.e. napsal/a:
Nerychlejší asi bude nechat si zobrazit cache na GC.com. Tam je to v prohlížeči a logy se zobrazí. Jenže ouha, každé zobrazení je minimálně 1MB!!! a stahovat to někde v lese přes GPRS bude vopruz. Navíc jsem měl problém, že si prohlížeč nepamatoval přihlášení, tak to bylo o to horší, protože s pomalým připojením bylo přihlášení téměř nemožné. (nastavit doma)* B)

Jednak vopruz, jednak BB to nestáhne. :(

Dá se vypnout obrázky, event. ještě "mobilní zobrazení" (např. v opeře), ale je to nouzovka... V HG se mi stávalo v minulosti když jsem chtěl načíst všechny logy a bylo jich opravdu hodně, tak se stáhly, dlouho se něco dělo, a nakonec stejně pusto prázdno, jako teď po té skvělé úpravě na GC.com. Noooo tak hlavně že tam teďka máme ty obrázky a avatáry... :) miluju tyhle vychytávky a rádoby změny k "lepšímu"...
  • 0

#1302 Zilin

Zilin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 19:46

Mocný Arcao asi zakročil, neb Field Notes se (alespoň mi) dneska odpoledne úspěšně rozjelo... to jsou mi wjecy B)
  • 0

#1303 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 20:15

Díky ó mocný Aracao!
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#1304 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2011 - 8:02

Ahojkáč.
Také potvrzuji funkčnost zasílání Field Notes (přímo z terénu) :) Určitě zakročil Arcao, tento problém se určitě sám nevyřešil...
Stále však ještě nefunguje stažení logů, zobrazí se pouze prázdný displej.

Honza

Zilin napsal/a:
Mocný Arcao asi zakročil, neb Field Notes se (alespoň mi) dneska odpoledne úspěšně rozjelo... to jsou mi wjecy B)

• 0

#1305 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 19:10

O ano, i me magicky hledaci nastroj funguje! Necht zije vitez nad zlym Groundspeakem!!! Hurraaa!! Diky ;)
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1306 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 20:34

Tak Field Notes mi už asi týden nefachaj (psala jsem i dotaz na handygc)... momentálně to nemá cenu zkoušet, bo se nejde připojit na GC.com. Ale až to kluci v US zase zprovozní v nějakém schopném stavu, tak ozkouším a podle posledních zpráv tady to vypadá, že by to mohlo fachčit:o)
  • 0

#1307 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2011 - 12:47

:D začíná být veselo:o) Tak Field notes už odeslat jdou, pro změnu se mi neukazují logy u keší. Objeví se prázdný displej... taky divné:o
  • 0

#1308 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2011 - 13:28

Sedmitecka napsal/a:
:D začíná být veselo:o) Tak Field notes už odeslat jdou, pro změnu se mi neukazují logy u keší. Objeví se prázdný displej... taky divné:o

Na tom není nic divného když se nedávno na gc.com v zobrazování logů hrabali. Vyčkej než to Arcao opraví.
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#1309 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2011 - 13:36

Tanečky kolem Field notes: Pravděpodobně odesíláte velké množstí FN, je to bug verze 3.5.3. Řešení je buď si nainstalovat vývojovou verzi 3.5.4 a nebo toho odesílat míň a FN v HG často promazávat. Změny na GC.com: Po předběžném otestování nejedou jen logy.
  • 0

#1310 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2011 - 14:49

Arcao napsal/a:
Tanečky kolem Field notes: Pravděpodobně odesíláte velké množstí FN, je to bug verze 3.5.3. Řešení je buď si nainstalovat vývojovou verzi 3.5.4 a nebo toho odesílat míň a FN v HG často promazávat.

Změny na GC.com: Po předběžném otestování nejedou jen logy.

JJ.. s tím velkým nožstvím FN mi to posléze došlo :D

A s logama jsem počítala, že se musí vyčkat na usazení změn v gc.com. Jen mě to překvapilo v terénu, že logy ne a ne se objevit. Bohužel jsem nevěděla, že se dělají změny na gc.com. Byla jsem den dva mimo:D
  • 0

#1311 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2011 - 6:00

Tak s logama snad již ok.
  • 0

#1312 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2011 - 7:05

Velké díky Arcao!
Logy se již stahují, jak mi včera chyběly... ;)
Vidím pouze jednu drobnost a to, že se u nálezce u logu nezobrazuje počet jeho nálezů, je tam pouze (? nalezeno)
To je opravdu maličkost, která mi až tak nevadí, ale když už tam je... B)

Díky a...
Lovu zdar!

Honza

Arcao napsal/a:
Tak s logama snad již ok.

• 0

#1313 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2011 - 7:46

Ta maličkost má svůj důvod. Dřív se totiž tahle informace v lozích vyskytovala, teď tam již není.
  • 0

#1314 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2011 - 9:09

k poctu FN: systemem pokus omyl jsem zjistil, ze max. je 31 FN!!! HG nerozeznava, zda je FN jiz uploaded ci ne, vzdy posila uplne vsechny FN ktere ma!!!
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1315 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2011 - 9:25

On ten limit bude zaviset na delce textu u FN.
  • 0

#1316 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2011 - 7:57

nosferatu XIII. napsal/a:
k poctu FN: systemem pokus omyl jsem zjistil, ze max. je 31 FN!!!
HG nerozeznava, zda je FN jiz uploaded ci ne, vzdy posila uplne vsechny FN ktere ma!!!

Podle mých zkušeností HG rozezná již odeslané FN a odešle jen ty NEodeslané. Vyloženě to napíše, že bylo odesláno XX neodeslaných FN.
U mě se stala chyba na mé straně, že jsem ty již odeslané nemazala a tudíž, když jich tam bylo hodně, tak nešly odeslat žádné. Teď už to vím a vše bude OK.

Jinak HG je super a díky moc za něj;)
  • 0

#1317 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2011 - 9:11

Ahoj,mate jeste nekdo problem se stahovanim kesi pri vyhledavani? - Vyrazil sem do terenu a ze pry vyprsel casovy limit na gc?
  • 0

#1318 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2011 - 9:29

Uz se to chytlo, asi chvilkova nevolnost-preji hezkeho dne vsem! ;-)
  • 0

#1319 kuliocko

kuliocko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2011 - 9:51

ahoj, docela bych uvital, kdyby u FN bylo mozne krome casu nalezu automaticky vyplnovat take poradi nalezene cache. Nekde v nastaveni by se nastavila pocatecni hodnota a ta by se automaticky inkrementovala po nalezeni dalsi cache. Nemuselo by to byt tak tezke to dodelat (nebo to tam nekde je a prehlidl jsem to?). Jinak diky za tuhle skvelou aplikaci, slouzi moc dobre :-)
  • 0

Nokia 5800XM + Handy Geocaching AE -> Samsung Galaxy Nexus + C:Geo

#1320 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 506 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2011 - 14:00

Tak mám pro vás přátelé neradostnou zprávu. Jak to vypadá, tak HG půjde pomalu do kytek. Nejenže nám házi klacky pod nohy GC.com, ale jak jsem dne zjistil tak i Mapy.cz . Jak to tam zase zprznili nevim, ale vim, že "Zadaný objekt nebyl nalezen" a to ještě před pár dny fachalo BZ. Je tam sice možnost zadat souřadnice ručně, ale při změně typu mapy se vám to stejně vymaže. Ví o tom někdo něco? S takovou zachvíli pujdu lovit jen s OVI mapama a nebo papírem, protože se slepou mapou to asi těžko někdo dá, když není zdejší (ze všech kačerů nejkrásnější). :(
  • 0

13 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 13 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama