Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1321 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2011 - 16:34

N.o.e. napsal/a:
Tak mám pro vás přátelé neradostnou zprávu. Jak to vypadá, tak HG půjde pomalu do kytek. Nejenže nám házi klacky pod nohy GC.com, ale jak jsem dne zjistil tak i Mapy.cz . Jak to tam zase zprznili nevim, ale vim, že "Zadaný objekt nebyl nalezen" a to ještě před pár dny fachalo BZ. Je tam sice možnost zadat souřadnice ručně, ale při změně typu mapy se vám to stejně vymaže. Ví o tom někdo něco? S takovou zachvíli pujdu lovit jen s OVI mapama a nebo papírem, protože se slepou mapou to asi těžko někdo dá, když není zdejší (ze všech kačerů nejkrásnější). :(

Hm, tak to je sice nemilé, ale jen doufám, že i nadále bude HG fungovat. Bo mi jde hlavně o to vyhledávání keší a o info - listing, logy, nápovědy. Zbytek zařídí garmin, který je přeci jen spolehlivější, než mobil.
  • 0

#1322 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2011 - 7:26

Ahojkáč.
Myslím, že na problémy související se změnami na stránkách GC.com jsme si už zvykli. Buď to nějakou dobu trvá, nebo musí zasáhnout Arcao.
Co se týká serveru mapy.cz, tak podobné "výpadky" se děly, když seznam.cz měnil mapový server z beta verze do ostrého provozu. No a teď se děje něco podobného. Seznam změnil pár věcí - design, email a podobně. Tak bych to viděl opět na dočasnou věc, než vývojáři doladí veřejné prostředí...
Proč taky něco testovat v laboratorním prostředí, když to můžou pustit ven se spoustou chyb a nedodělků a nechat si to zdarma testovat veřejností?
Věřme, že odkaz na mapy.cz bude brzo opět v pořádku. V terénu se to občas hodí ;)

Honza

N.o.e. napsal/a:
Tak mám pro vás přátelé neradostnou zprávu. Jak to vypadá, tak HG půjde pomalu do kytek. Nejenže nám házi klacky pod nohy GC.com, ale jak jsem dne zjistil tak i Mapy.cz . Jak to tam zase zprznili nevim, ale vim, že "Zadaný objekt nebyl nalezen" a to ještě před pár dny fachalo BZ. Je tam sice možnost zadat souřadnice ručně, ale při změně typu mapy se vám to stejně vymaže. Ví o tom někdo něco? S takovou zachvíli pujdu lovit jen s OVI mapama a nebo papírem, protože se slepou mapou to asi těžko někdo dá, když není zdejší (ze všech kačerů nejkrásnější). :(

• 0

#1323 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 11:54

Ahoj Arcao.
Tak jsem si všiml, že na stránkách GC.com se u logu již informace o počtu nalezených keší opět ukazuje. Myslíš, že je možné, aby se ukazovaly i u logů v HandyGC? Občas je vhodné vědět, jak zkušený kačer přede mnou našel nebo nenašel aktuální keš...
Taky se změnilo něco u typu logu, protože Handy teď místo druhu logu zobrazí otazník, takže log aktuálně vypadá:

? :nick(? nalezeno)
mm/dd/rrrr: Text logu

...není tedy zřejmé, jestli hledač našel/nenašel/psal pouze poznámku a kolik má nálezů.

Za všechny Handy-kačery moc díky
Honza

Arcao napsal/a:
Ta maličkost má svůj důvod. Dřív se totiž tahle informace v lozích vyskytovala, teď tam již není.

• 0

#1324 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 19:45

honzat-cz: Snad již ok. Koukám, že tam přidali i zda uživatel je BM/PM, to bych tam klidně mohl taky přidat. :)
  • 0

#1325 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 19:59

Arcao napsal/a:
honzat-cz: Snad již ok. Koukám, že tam přidali i zda uživatel je BM/PM, to bych tam klidně mohl taky přidat. :)

Wow, koukám, že tu si tu stačí přát a přání je splněno okamžitě a zázraky děláte do 3 dnů:D smekám:)

Jina to BP a MP je myslím dost nepodstatné obecně, podle mého zbytečně uváděný údaj u logů:D
  • 0

#1326 kuliocko

kuliocko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 20:09

Taky si myslim, ze davat tam to BM/PM je zbytecne. Jen at tam zustane jen to nejnutnejsi... :-)
  • 0

Nokia 5800XM + Handy Geocaching AE -> Samsung Galaxy Nexus + C:Geo

#1327 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 21:09

Teď mě u jiného vlákna napadl dotaz. HG mi nezobrazuje mnou založené keše, má to tak být? Nenajde je ani podle názvu, ani v nejbližších u nejbližší jiné keše...
  • 0

#1328 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 22:10

Sedmitecka napsal/a:
Teď mě u jiného vlákna napadl dotaz. HG mi nezobrazuje mnou založené keše, má to tak být? Nenajde je ani podle názvu, ani v nejbližších u nejbližší jiné keše...

To je dlouhodobý problém, už jsem to tu jednou také psal, Arcao s tím něco dělal, ale jelikož nemá vlastní založenou keš, tak se mu to asi blbě zkouší a bohužel asi se nepovedlo opravit. Vlastni cache se v HG dá vyhledat za pomoci GCkodu, to ji pak najde.
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#1329 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 22:23

Werki napsal/a:

Sedmitecka napsal/a:

To je dlouhodobý problém, už jsem to tu jednou také psal, Arcao s tím něco dělal, ale jelikož nemá vlastní založenou keš, tak se mu to asi blbě zkouší a bohužel asi se nepovedlo opravit. Vlastni cache se v HG dá vyhledat za pomoci GCkodu, to ji pak najde.

Ahá díky:) no ono mi to nijak extra nevadí:o) Když hodně chci vědět, co se na ní děje, tak se mrknu normálně na gc.com a je... Jen jsem si říkala, jestli něco nemám třeba blbě nastavené:o)))

GC kódy si nepamatuju:D:D:D
  • 0

#1330 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2011 - 8:45

a zkousela si v nastaveni HG zaskrtnout Nalezene a vlastni?
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1331 kuliocko

kuliocko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2011 - 9:08

nosferatu XIII. napsal/a:
a zkousela si v nastaveni HG zaskrtnout Nalezene a vlastni?

Me to taky nefunguje, ikdyz tohle zaskrtnu. Tak si pamatuju GC kody a nebo si je ulozit do oblibenych... :-)
  • 0

Nokia 5800XM + Handy Geocaching AE -> Samsung Galaxy Nexus + C:Geo

#1332 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2011 - 9:16

nosferatu XII: .Samozrejme zkousel, dokonce naposled v sobotu. Zkousel jsem i odskrtnout, vyhledat a znovu zaskrtnout a vyhledat. Ja o problemu vim uz dlouho. Radsi si to odzkousej a nedelej z lidi blbce cosi neumi nastavit aplikaci kterou pouzivam uz roky. Sedmitecka: to ja si gcčka taky nepamatuji, ale treba pri kontrole. Ted jsem zkousel jednu adoptovanou se na ni jen navest a vyhledat ji aspon gcckem je jednoduzsi nez prepisovat souradnice.
  • 0

#1333 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2011 - 9:18

to werki: za subjektivni pocity jedincu opravdu nemohu B)
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1334 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2011 - 10:05

to werki: za subjektivni pocity jedincu opravdu nemohu B)

No to jsi mi to tedy nandal! Říkal jsem si, že to nechám být protože vím, že jsi idiot co má potřebu se pořád někde vyjadřovat, ale nakonec jsem si řekl, že ti to někdo musí říct i když nejspíš nejsme první a obávám se, že ani poslední. Odpusť si se vyjadřovat ve všech vláknech, minimálně zde, jen proto aby jsi něco napsal i když úplně zbytečně. Viz tvůj předposlední příspěvek.
  • 0

#1335 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2011 - 10:34

B) svuj predposledni prispevek jsem psal hlavne kvuli Sedmitecka a to z toho duvodu, ze nekdy proste nejjednodussi reseni muze vest k uspechu. Jiz nekolikrat se mi osobne stalo, ze byla ruzna "chyba" jen kvuli tomu, ze si to nekdo spatne nastavil. Pokud ona kratka veta v nekom vyvolala pocit, ze je "blbec" , je to proste jeho problem. (btw. nikdo jiny se tim dotceny necitil...). Byl bych rad, abys mne prestal oznacovat zastaralymi psychiatrickymi diagnozami a take mi prestal doporucovat, jak se mam chovat. Nebo toho snad po tobe chci moc? B)
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1336 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2011 - 10:40

B)
svuj predposledni prispevek jsem psal hlavne kvuli Sedmitecka a to z toho duvodu, ze nekdy proste nejjednodussi reseni muze vest k uspechu. Jiz nekolikrat se mi osobne stalo, ze byla ruzna "chyba" jen kvuli tomu, ze si to nekdo spatne nastavil.
Pokud ona kratka veta v nekom vyvolala pocit, ze je "blbec" , je to proste jeho problem. (btw. nikdo jiny se tim dotceny necitil...).
Byl bych rad, abys mne prestal oznacovat zastaralymi psychiatrickymi diagnozami a take mi prestal doporucovat, jak se mam chovat. Nebo toho snad po tobe chci moc? B)

Vůbec to pro mě není problém, já už jsem se jednou jasně, vyjádřil ;)
  • 0

#1337 Chlapina

Chlapina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2011 - 17:16

Zdravím, mám v mobilu Handy Geocaching (zkoušel už jsem jak starší verzi, tak betaverzi a u obou to dělá stejně) a často se mi stává, že se mi nějaká keš nechce vůbec vyhledat, naopak kolegovi se stejným programem ano. Přitom ani jeden z nás nemá premiový účet, už se mi to stalo mockrát a stále mi vrtá hlavou čím to může být. Jednou jsem si od něj nechal nadiktovat GC číslo keše a vyhledat ji - byla nalezena hned. Neví někdo čím by to mohlo být?
  • 0

#1338 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 8:13

Zdravím do fóra. Včera jsem chtěl napsat děkovný příspěvěk, že všechno v HandyGC funguje na 1*. Všiml jsem si však, že má být večer opět výpadek serveru GC.com. Tak si říkám, že počkám, jestli a co zase budou admini vyvádět... Dnes ráno jsem zjistil, že opět nejdou stahovat logy. Připojování na server trvá dost dlouho a nakonec se zobrazí prázdná obrazovka... :( Je vidět, že vývojáři webu GC.com mají jasnou koncepci, co plánují udělat a dělají to pomalu a jistě, aby byli všichni (hlavně platící) uživatelé plně spokojeni... Nebo se mýlím a je to tak, že někoho něco napadne, tak to udělá, aniž by cokoliv odzkoušel dopředu? Vše ostatní vypadá, že funguje. Pouze logy opět ne... :@ Prosím za všechny, jestli je možné to dát (opět) do pořádku. Honza
  • 0

#1339 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 8:39

nosferatu XIII. - ano, v HG mám zaškrtnuté dokonce všechny možnosti :) honzat-cz - vždy, když gc.com něco "vylepší", musí se bohužel přizpůsobit i HG. Neboj, on na to Arcao mrkne a zase to bude fachat;)
  • 0

#1340 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2011 - 18:18

Tak snad již ok, ty logy.
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů