Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1361 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 15 September 2011 - 9:06

Arcao: Bezva, funguje vse. :)
  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°

#1362 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 5:11

:(:(:( Ahoj Arcao. Asi je jasné, co znamenají ti tři smajlíci... Už to tak vypadá, že každá, byť sebemenší změna na stránkách GC.com znamená, že nějaká z funkčností Handy a nejen tohoto skvělého programu, přestane fungovat... :@ Tentokrát jsou to opět LOGY a navíc nefungují WAYPOINTY. Obojí skončí s prázdnou obrazovkou, bez chybového hlášení. Držím palec, aby se podařilo zjistit, co vše se změnilo. Díky za všechny Honza
  • 0

#1363 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 5:41

ahoj, tak ty logy budou možná problém :( :( protože se načítají dynamicky přes javascript GRR. Nějak blíž jsem to nestudoval, ale bude záhul to dat do HG, GeoJarry atd :( to se zase soudruzi vyšvihli.
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#1364 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 6:00

Ahoj, tak ty budou problém, protože se logy stránkují po deseti zápiscích. HG stránkování nepodporuje. Takže bude potřeba úprava i na straně HG. No a když už budu upravovat HG, což takhle přejít hned na nové Geocaching API. :) Edit: Opravil jsem alespoň ty waypointy.
  • 0

#1365 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 6:49

Ahoj, vcera se mi v terenu nacetla kes, kterou mam uz 2 roky ulovenou, ale s plnymi souradnicemi. Asi po 2 hodinach behu aplikace. To se drive stavalo taky, ale misto souradnic tam byly otazniky. Podle toho jsem poznal, ze mam restartovat HC. Tedka uz to nepoznam. Teda ti s tim cvicej. :(
  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°

#1366 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 8:20

Pokud bude prechod na nove Geocaching API do budoucna usnadnovat vse okolo programu proc ne. Vyda se verze 4.0 a muze to jet. Jen po zkusennost z Androidu vim, ze nacitani je mnohem pomalejsi
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1367 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 10:25

No neříkejte mi, že HG půjde do kytek:( Nejsem natolik zdatná s různýma hračkama, takže to budu mít zase problém. A to se mi HG mooc líbí a už vím co a jak:) Takže bez něj budu zase jako dříve bez ruky a možnosti něco v terénu zjistit. Mám pocit, že Zeměmluv nemá asi co na práci jinýho a tak pořád něco vymýšlejí, ale už nedomýšlejí, jestli je to vůbec k dobru celého GC jako takového. Podle mého, čím jednodušší, tím lepší. Nemusím mít u logů avatary a další ikonky a kdovícoještě. Plně stačilo to co bylo, nick, počet náletů a datum konkrétního nálezu. Nic víc není třeba, bo se to dá zjistit jedním kliknutím na profil...
  • 0

#1368 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 12:46

třeba ten ajax na jejich stránkách a spousta věcí přes javascript + změny co 14 dní jsou prostě naschvál? Ještě jsem nestihl pochválit novou verzi, a už to ty p... v americe zase dotentovaly. Chjo :(
  • 0

#1369 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 14:18

No je nutné upravit zobrazování logů v HG, tedy přidat stránkování. Klidně zatím můžeme zůstat u parsování stránek, protože získat data z nového způsobu zobrazení logů není až takový problem. Jediný problém je to stránkování, kdy nelze získat víc jak 10 logů z jednoho dotazu. Z toho vyplívá, že pro zobrazení všech logu o 500 položkách je potřeba provést 49 dotazů (prvních deset logů se zobrazí v prvním okně v HG, zbylých 490 v druhém okně - alespoň tak to prozatím fungovalo). Když tedy přejdeme na stránkování logů po 10 zápiscích, tak trochu bude problém ovládání, máme totiž jen dvě tlačítka, a nejlépe by bylo potřeba 4 akce: předchozí stránka, další stránka, skok na zadanou stránku a konec prohlížení logu. No ještě by tam šlo doprogramovat menu, kdy levé tlačítko bude předchozí stránka/konec, pravé bude další stránka a tlačítko Joystiku (či dlouhé podržení prstu na dotykové obrazovce) zobrazi menu s těmi čtyřmi položkami. Nic jiného by se nejspíš v aplikaci nezměnilo. Edit: Tak stránkovat lze až po 100 zápiscích. Teď jsem to zkoušel. Edit2: Tak bych to mohl upravit v serverové části zatím následnovně, dokud nebude hotova úprava v HG: První obrazovka zobrazí prvních 100 logů, druhá dalších 100.
  • 0

#1370 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1158 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 17:24

no ja nevim, ale pro me je dulezitych par poslednich logu (max 5), ty kdyby se zobrazili, tak me osobne by to bohate stacilo...
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1371 kuliocko

kuliocko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 17:38

Arcao napsal/a:
Tak bych to mohl upravit v serverové části zatím následnovně, dokud nebude hotova úprava v HG: První obrazovka zobrazí prvních 100 logů, druhá dalších 100.

Tak takhle by to uplne stacilo. Jeste bych s tim ale nespechal-treba se jeste neco na gc.com zmeni.
  • 0

Nokia 5800XM + Handy Geocaching AE -> Samsung Galaxy Nexus + C:Geo

#1372 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2011 - 20:52

Aracao, setrvej v boji proti zákeřnému groundspeaku! Vážně: děkuji za skvělý program a za úsilí, jakým se věnuješ vývoji a opravám po "updatech" :)
  • 0

#1373 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 19:29

Otázka hodná blondýny... Pro aktualizaci HG si stačí načíst QR? Nebo musím nejdříve něco udělat?:D
  • 0

#1374 RobinOK

RobinOK

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 21:12

Tak nevím kde je chyba :(. Nahrál jsem si verzi HG 3.5.4-r105, ale Mapy.CZ mi stále na mojí Nokia 5230 nechodí :@.
  • 0

#1375 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 22:50

RobinOK napsal/a:
Tak nevím kde je chyba :(. Nahrál jsem si verzi HG 3.5.4-r105, ale Mapy.CZ mi stále na mojí Nokia 5230 nechodí :@.

předtím ti chodili?
těžko. je to jen prolink na mapy.cz a tuším že i na jejich serveru něco predelavaji takže vyderžaj pyaněr.
  • 0

#1376 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 17 September 2011 - 22:52

Sedmitecka napsal/a:
Otázka hodná blondýny...
Pro aktualizaci HG si stačí načíst QR? Nebo musím nejdříve něco udělat?:D

nejlépe starou verzi smazat a prohlížečem telefonu si stáhnout novou verzi z odkazů vlevo zde na fóru
  • 0

#1377 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 18 September 2011 - 13:26

WAW napsal/a:

Sedmitecka napsal/a:
Otázka hodná blondýny...
Pro aktualizaci HG si stačí načíst QR? Nebo musím nejdříve něco udělat?:D

nejlépe starou verzi smazat a prohlížečem telefonu si stáhnout novou verzi z odkazů vlevo zde na fóru

Hm, ale tím pak přijdu třeba o všechny keše, co mám v oblíbených :(
  • 0

#1378 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 18 September 2011 - 13:35

Stačí stáhnout a nainstalovat tu verzi znova, podle telefonu jakej máš, by se tě to mělo zeptat, jestli cheš ponechat původná data
  • 0

#1379 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 18 September 2011 - 13:44

Valicek1 napsal/a:
Stačí stáhnout a nainstalovat tu verzi znova, podle telefonu jakej máš, by se tě to mělo zeptat, jestli cheš ponechat původná data

OK, díky, snad se zadaří;)
Protože bych nerada přišla o uložené cache, které mám připravené do Francie... :D
  • 0

#1380 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 18 September 2011 - 13:47

ojoj, to by byl malér, co máš za mobil? Rači :D
  • 0

16 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama