Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1421 Dardalion

Dardalion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 123 příspěvků(y)

Publikováno 09 October 2011 - 22:18

SAKULPOL napsal/a:
Ahoj je opavena funkce nebo jde Vam odesilat na GC field notes?? me ne napise to chybu
"chyba vyprsel cas. limit gc neodpovida" je chyba u me nebo v app??
Diky

Mne toto funguje.

V kazdem pripade diky Arcaovi za trpelivost a ochotu.
  • 0

#1422 SAKULPOL

SAKULPOL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 09 October 2011 - 22:39

Super uz to jede 18 kese se me nechtelo prepisovat a uz to mam na GC.com diky Sakulpol;)
  • 0

#1423 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 09 October 2011 - 22:53

SAKULPOL napsal/a:
Ahoj je opavena funkce nebo jde Vam odesilat na GC field notes?? me ne napise to chybu
"chyba vyprsel cas. limit gc neodpovida" je chyba u me nebo v app??
Diky

tuším, že to bylo momentální selhání gc.com... chvíli zrovna nějak v tu dobu nefachal...
  • 0

#1424 BakerFT

BakerFT

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 10 October 2011 - 7:40

Teď v 8:35 10.10. se pokouším odeslat na GC.com 8 Field notes, ale píše to "Nahráno 0 nových Field notes na GC.com". I se zaškrtnutím všech keší, což před tím ani nebylo nutné. Díky moc za info. I přesto, že sebou tahám HTC, iPhone, iPad, tak stejně mám nejraději v ruce Handy na Nokii a nedám na tuto náramnou aplikaci dopustit. A za ní vřelé díky.
  • 0

#1425 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 10 October 2011 - 8:39

BakerFT napsal/a:
Teď v 8:35 10.10. se pokouším odeslat na GC.com 8 Field notes, ale píše to "Nahráno 0 nových Field notes na GC.com". I se zaškrtnutím všech keší, což před tím ani nebylo nutné. Díky moc za info. I přesto, že sebou tahám HTC, iPhone, iPad, tak stejně mám nejraději v ruce Handy na Nokii a nedám na tuto náramnou aplikaci dopustit. A za ní vřelé díky.

Kolik FN se snažíš poslat? Vím, že se to tu už řešilo a že to chce posílat po "pár kouskách". Zkus odeslat třeba jen jednu, dvě a uvidíš...
  • 0

#1426 Motomeggy

Motomeggy

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 10 October 2011 - 21:07

Funguje to i pro android?Mám HTC.
  • 0

#1427 BakerFT

BakerFT

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 10 October 2011 - 21:44

Sedmitecka napsal/a:

BakerFT napsal/a:

Kolik FN se snažíš poslat? Vím, že se to tu už řešilo a že to chce posílat po "pár kouskách". Zkus odeslat třeba jen jednu, dvě a uvidíš...

Posílám 8 Field Notes. Chodilo mi i více, po vlečce samozřejmě 84 nešlo :). Ale 8 chodilo.
  • 0

#1428 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 10 October 2011 - 21:47

A teď tedy nechodí? Mi taky právě nešlo třeba 15 FN, ale po méně jo... Tak jeszli to nejde, tak vyčkat co na to Arcao...
  • 0

#1429 Chlapina

Chlapina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 14 October 2011 - 18:10

Zdravím, už jsem to tu jednou psal - proč mně a kolegovi který má účet stejnou dobu (asi 2 měsíce) Handy geocaching neukazuje všechny keše (všechny míněno tím všechny co jsou i pro NEpremium účty, premium nemáme ani jeden). Jsou to vždy ty samé keše a je jich poměrně dost - mně ani jemu se nezobrazí, přitom dalšímu kolegovi, který též nemá premium, ale účet má již dlouho, se zobrazují bez problémů. Zobrazí se pouze tehdy, pokud si opíšu z netu GC kód a napíšu vyhledat keš podle GC, to jí pak najde a bez problémů na ní naviguje, či vypíše hint, listing atd. A poslední rozdíl je, že když je nějaká premium cache, kolegovi se starším účtem Handy GC napíše že to je keš pouze pro premium - mně napíše že je chybný HTML kód, či tak něco. V čem je problém? Všechny možné verze Handy GC jsem zkoušel, různé telefony taky a kolega, kterému to jde bez problémů, má stejnou verzi jako já. Prosím pomozte už někdo.
  • 0

#1430 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 14 October 2011 - 19:27

1.Není to v nastavení? Jeden třeba má zaplé vyhledávání disable keší, jiný zase ne... 2. Neznámý HTML kód - tak to netuším
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#1431 Chlapina

Chlapina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 14 October 2011 - 20:20

V nastavení to opravdu není, nejsem tupý - zkoušel jsem všechno. Každopádně disabled keše to nejsou, jsou to normální kešky.
  • 0

#1432 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 14 October 2011 - 20:21

Tak to je divný.. Když vyhledáváš na GC.com, tak ti je to najde?
  • 0

#1433 Chlapina

Chlapina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 14 October 2011 - 20:33

Samozřejmě, na GC.com mi je to ukáže. Zvláštní ale je že mně a kolegovi co má účet stejně dlouho to neukazuje přesně ty samé keše.
  • 0

#1434 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 14 October 2011 - 20:39

Chlapina napsal/a:

A poslední rozdíl je, že když je nějaká premium cache, kolegovi se starším účtem Handy GC napíše že to je keš pouze pro premium - mně napíše že je chybný HTML kód, či tak něco.

Prosím pomozte už někdo.

Osobne bych neresil "starsi ucet na HGC ale piste konkretni verzi HGC --- ono to muze byt tim, ze pro novejsi verze delal Arcaoo nejaky upravy "cteni" html listingu a diky tomu to neumi poradne vyhodnotit Premium .....ale ve starsi verzi, ktera ma jeste starsi rozpoznavai je Premium OK

Kazdopadne bych psal konkretni verze HGC kde to funguje a kde ne ----- vim ze ty chyb HTML kodu u Premium mi taky nejaka verze delala a Arcaoo to pak opravoval--zmena na GC.com kterou tehdy zapomnel resit.

Tim, kdy se zakladal ucet na GC.com to 100% nebude. Pokud Arcao nepredelal HGC na GC. API --a to nepredelal, to byste ty PMO kese ani nevideli, tak HGC vubec na GC,com neleze.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1435 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 14 October 2011 - 20:39

o které kešky jde (co mají společného?)? Hoď sem aspoň nějaký kód prosím..
  • 0

#1436 Chlapina

Chlapina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 14 October 2011 - 20:56

Z hlavy si nevzpomenu které, zkusím to zjistit co nejdříve, ale vím že tahle se mi nezobrazuje od začátku - http://www.geocachin...aspx?wp=GC28R1F Jinak mi přijde že ty co se nezobrazují nemají společné nic. Ale nevím jestli problém hledat v HGC nebo na GC.com Každopádně k těm verzím HGC - zkoušel jsem všechny možné, jak tu nejnovější betaverzi, tak tu nejnovější stabilní verzi a všechny dělaly to samé.
  • 0

#1437 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 14 October 2011 - 20:58

tak to je divný, zkus vyčkat na reakci Aracaa, vývojáře tohoto mocného prográmku :D
  • 0

#1438 Destr

Destr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 14 October 2011 - 21:34

Chlapina napsal/a:
V nastavení to opravdu není, nejsem tupý - zkoušel jsem všechno. Každopádně disabled keše to nejsou, jsou to normální kešky.

A jeste jinak. Nemas je treba ty uz odlovene a kamarad jeste ne?
  • 0

10 SIN

20 GOTO HELL

#1439 Chlapina

Chlapina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 14 October 2011 - 21:51

Destr napsal/a:

Chlapina napsal/a:

Bože to si myslíte že jsem idiot? Kdybych je měl odlovené tak se nedivím, že se mi nezobrazí pokud bych to neměl povolené.
  • 0

#1440 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 15 October 2011 - 10:04

Ahojkáč.
A zkoušel jsi takovou jednoduchou věc, jako zadat do svého telefonu kolegův účet? Tím se eliminuje vliv typu telefonu vs. verze HandyGC vs. typ GC účtu. No a pak samozřejmě to samé udělat u kolegova telefonu, tzn. zadat tvůj účet.
Pak bude zcela jasné co nebo kdo za to může...

Honza

Chlapina napsal/a:

Destr napsal/a:

Chlapina napsal/a:

Bože to si myslíte že jsem idiot? Kdybych je měl odlovené tak se nedivím, že se mi nezobrazí pokud bych to neměl povolené.

• 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama