Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#1481 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2012 - 13:03

lvod napsal/a:
nevite nekdo kam se do telefonu ukladaji naimportovana data (idealne kam to uklada Nokia E51?)

Cim myslis "ukladat naimportovana data" ? Nebo myslis, jak naimportovat do HC data ?
  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°

#1482 lvod

lvod

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2012 - 13:10

Tim jsem myslel to, ze pokud naimportuju data (stazenim z GC nebo importem GPX souboru) tak se nekde v mobilu ulozi. A me by zajimalo prave to misto ulozeni... :-) U symbianu by to teoreticky mohlo byt nekde v C:\PRIVATE...
  • 0

dříve: E51 + BT GPS Evolve GoTraxx + SmartGPX + HG Arcao edition + OpenWIG

pak: Xperia Z1 Compact + A:drake 4.22

nyní: Xperia XZ2 Compact + A:drake 6.06

#1483 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2012 - 13:52

Aha, tak to vi akorat Arcao. Napr. jsme vloni pred posledni verzi chteli vedet, kam se ukladaji FN, abychom si je mohli ulozit a uvchranit je pred nechtenym smazanim. V posledni verzi je tam uz FN export. Takze kratce: je to nekde vevnitr.
  • 0

#1484 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2012 - 15:12

to lvod: nevim, jestli je to uplne presne to, co myslis, ale v me C5 je to slozka Download. Zkus Menu - Aplikace- kancelar- spravce souboru- vyber misto ulozeni karta/tel. (karta) - DOWNLOAD a melo by to tam byt. Jen nevim, jak gpx pak vyuzijes, me to nikam dokopat nejde :(
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#1485 lvod

lvod

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2012 - 15:50

to bohuzel opravdu neni ono. Vim, ze javove aplikace si "nekam" ukladaji svoje data. (Chtel jsem to pouzit k tomu, ze svuj seznam bych mohl presunout ze sveho mobilu do mobilu jineho, napr. pri spolecnem odlovu apod.) Treba mi zde casem odpovi Arcao - schvalne ho kvuli tomu otravovat nebudu...
  • 0

dříve: E51 + BT GPS Evolve GoTraxx + SmartGPX + HG Arcao edition + OpenWIG

pak: Xperia Z1 Compact + A:drake 4.22

nyní: Xperia XZ2 Compact + A:drake 6.06

#1486 bihi75

bihi75

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2012 - 14:23

Vcera som chcel importovat GPX vyrobene z PQ do oblubenych a vyhadzuje chybu. Predtym nebol problem. Robi to niekomu tiez?
  • 0

#1487 znackarml

znackarml

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2012 - 14:27

Mám tentýž problém. Do zítra se to asi nevyřeší, tak už hledám alternativní řešení.
  • 0

#1488 kecup.00007

kecup.00007

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2012 - 11:10

Ahoj, jsem stastnym majitelem nekolika zarizeni s Windows Mobile 6.x a donedavna jsem pouzival aplikaci GCzII. Asi nema cenu rozepisovat co vse GCzII umi, jednalo se asi o nejsofistikovanejsi GC SW pro mobilni zarizeni. Celou dobu sve existence zapolil developer GCzII se zasadnim problemem - se zmenami na portalu GC.com ... a nakonec to zrejme vzdal :| Info o kesich se z GCzII dolovaly parsrovanim webu, temer kazda, byt minoritni zmena na webu GC.com znamenala nefunkcni dotahovani dat do aplikace. Jak ma toto poreseno HG? Kdysi jsem na XDA cetl, ze pouzivate nejakou webservisu, ta se ale stejne musi konfigurovat v zavislosti na zmenach GC.com, je to tak? Ptam se, neb se po nekolika letech zrejme vratim k HG (naposled jsem pouzival na N95). Respektive planuji kombinaci GCzII (predpripravene GPX PQs) a HG (online info o kesich v mem okoli). HG mi kupodivu uspesne jede na vsech mych WM zarizenich, stacilo si krapet pohrat s virtual machines. Mam 2 otazky: - zda u HG dochazi k vypadkum funkcnosti online pristupu pri zmenach na GC.com - je mozne nejak promitnout sadu kesi stazenou pres HG do Google maps? V jakem formatu jsou ulozeny tyto sady, je to GPX? Diky
  • 0

#1489 Zero91-40064

Zero91-40064

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2012 - 21:54

Ahojte potřeboval bych radu. Mám Nokiu 5230 a do nedávna jsem používal Smart GPX. Fungovalo to docela dobře, bohužel jsem měl problm s internetem tak jsem ho musel zrušit a od té doby mi program nefunguje. Chci se zeptat jestli to v Handy Geocaching nejde nějak udělat bez připojení na internet popřípadě jak to udělat nebo nějakou podobnou aplikaci která nevyžaduje připojení k internetu, do ketré bych si stáhl určité kešky a už jen šel podle GPS. Předem díky za odpověď
  • 0

#1490 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2012 - 22:53

V HG si vybrane body (kese) i s listingem naimportujes do oblibenych a pak uz jen chodis za sipkou.
  • 0

#1491 Zero91-40064

Zero91-40064

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 5:14

ubuster napsal/a:
V HG si vybrane body (kese) i s listingem naimportujes do oblibenych a pak uz jen chodis za sipkou.

Dělá se to ručně pomalu po jedné nebo se to dá nějak postahovat ty kešky a hodit všechny naráz?

Já když jsem tam zkusil dat jednu kešku tak sem ji tam dal ale když sem se ji pokusil najít psalo mi to že je gps bez signálu.
  • 0

#1492 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 11:13

ze sve haldy neodlovenych kesi si vyrobis PQ nebo neco podobneho a naimportujes to
  • 0

#1493 bihi75

bihi75

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 12:21

Haloo,tak naozaj sme so znackarml jediny, ktorym nejde import GPX suboru vyrobeneho z PQ?
  • 0

#1494 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 16:13

Ahojkáč všichni,
hlavně zdravím "sůseda" znackaraml ;)
Zítra se chystám do Rakůs a tak i nějaká ta kešule na dálnici do Grazu snad padne...

Při ukládání gpx souborů vygenerovaných na stránkách gc.com mi však symbian telefon Nokia E52 odmítala uložit gpx-ko do oblíbených a tvářila se, že jí "předkládám" poznámku, jakoby to ani nebyl GPX soubor, ale jednoduchý textový fajl... :(
Při bližším ohledání to vypadá, že GroundSpeak do exportovaného souboru vkládá nepovolené znaky na začátek souboru. Správně má GPXko začínat znaky:
<?xml version="1.0" ...atd atd.

Já tam však vidím:
ďťż<?xml version="1.0"...
Kdyby došlo ke špatné interpretaci, tak tam je: d s čárkou, t s čárkou a z s tečkou.

Zbytek souboru je OK. Takže to bude asi ten zakopaný hot dog :o
Myslím, že nikdo jiný než GS to napravit nemůže, takže nezbývá než čekat a do té doby ručně upravovat GPX a PQ soubor, kterých myslím, že se stejný problém týká taky, chjo...

Lovu zdar
Honza

bihi75 napsal/a:
Haloo,tak naozaj sme so znackarml jediny, ktorym nejde import GPX suboru vyrobeneho z PQ?

• 0

#1495 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 17:11

honzat-cz napsal/a:
...
Já tam však vidím:
ďťż<?xml version="1.0"...
Kdyby došlo ke špatné interpretaci, tak tam je: d s čárkou, t s čárkou a ...

http://en.wikipedia....Byte_order_mark
  • 0

#1496 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 17:22

Osobne sem do HGC nikdy GPX netahal, ale reseni muze byt treba nasledujici. Natahat kese do Geogetu (GJ, PQ) a nasledne si vyrobit GPX PRIMO pro HGC --je na domovskych strankach HGC primo od Arcaa. Pak by nemel byt problem.

Pro ty co nechteji slozite hledat JE TO TADY
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#1497 bihi75

bihi75

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 20:25

pre honzat-cz: ja mam ten subor v pohode, zacina to <?xml version="1.0" ...atd atd. a ajtak nefunguje.
  • 0

#1498 bihi75

bihi75

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 20:31

[quote]Dobesch napsal/a:
Osobne sem do HGC nikdy GPX netahal, ale reseni muze byt treba nasledujici. Natahat kese do Geogetu (GJ, PQ) a nasledne si vyrobit GPX PRIMO pro HGC --je na domovskych strankach HGC primo od Arcaa. Pak by nemel byt problem.

Tuto variantu som tiez pouzival,ale import priamo z PQ sa mi zdal pohodlnejsi a vzdy mi fungoval.
  • 0

#1499 Zero91-40064

Zero91-40064

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 20:55

Tak už jsem importoval různé kešky ale vždy když dám navigovat tak mi to stejne napíše že GPS není signál. Nevím proč ale nejede mi v mém mobilu Nokii 5230 GPS v offline modu. Nevíte někdo jak na to prosím?
  • 0

#1500 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 22:50

Zero91 napsal/a:
Tak už jsem importoval různé kešky ale vždy když dám navigovat tak mi to stejne napíše že GPS není signál.
Nevím proč ale nejede mi v mém mobilu Nokii 5230 GPS v offline modu.
Nevíte někdo jak na to prosím?

Jít s ní někam, kde ten signál je?
Jestli to zkoušíš uvnitř domu, tak se nediv, že nechytí signál. První použití taky bude trvat delší dobu, stahuje se almanach z družic.
  • 0

16 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama