Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching
Publikováno 23 říjen 2012 - 16:40
Publikováno 23 říjen 2012 - 16:58
Tomsely napsal/a:
Můžu poprosit o radu?
Poprvé zkouším tuto aplikaci, instalace i připojení v pořádku. Najde mi to i nejbližší keše, ale když chci navigovat, tak mi kompas a šipka lítá pořád dokola.
Nevíte co s tím?
S šipkou jsem nikdy nepracoval, doteď jsem používal Ovi mapy.
HG neumí pracovat s kompasem, pokud ho tvůj telefon vůbec má. Tím pádem nemá GPS jak určit tvojí orientaci, proto se prostě chvíli rozejdi nějakým směrem a ona se ustálí a z orientuje vůči tvojí trase a ukáže i směr a vzdálenost k zadaným souřadnicím.
LG G6 + c:geo + OSM
Publikováno 23 říjen 2012 - 17:05
Werki napsal/a:
Tomsely napsal/a:
Můžu poprosit o radu?
Poprvé zkouším tuto aplikaci, instalace i připojení v pořádku. Najde mi to i nejbližší keše, ale když chci navigovat, tak mi kompas a šipka lítá pořád dokola.
Nevíte co s tím?
HG neumí pracovat s kompasem, pokud ho tvůj telefon vůbec má. Tím pádem nemá GPS jak určit tvojí orientaci, proto se prostě chvíli rozejdi nějakým směrem a ona se ustálí a z orientuje vůči tvojí trase a ukáže i směr a vzdálenost k zadaným souřadnicím.
Aha, no telefon kompas má, ale stejně tu nejde použít.
Zatím jsem to zkoušel jen na balkóně, takže se s tím tedy zkusím rozejít venku a uvidím jestli se to ustálí.
Každopádně moc díky za radu!
Publikováno 24 říjen 2012 - 9:26
Tomsely napsal/a:
Werki napsal/a:
Tomsely napsal/a:
Můžu poprosit o radu?
Nevíte co s tím?
Aha, no telefon kompas má, ale stejně tu nejde použít.
Zatím jsem to zkoušel jen na balkóně, takže se s tím tedy zkusím rozejít venku a uvidím jestli se to ustálí.
Každopádně moc díky za radu!
Tak když s tím jdu, tak se to opravdu celkem ustálí a naviguje to víceméně dobře, ale když se zastavím opět to lítá, to je normální?
Publikováno 24 říjen 2012 - 9:32
Publikováno 24 říjen 2012 - 10:07
Sedmitecka napsal/a:
Tomsely - jsme na tom stejně, ale toto není HG, ale telefonem. Zkrátka když nemáme magnetický kompas jako je v gps, tak to není nic moc, ale hledat se s tím dá
Horší to je třeba i wiga, kde to je celkem o nervy, občas:D:D:D Ale co nadělám, když nemám gps, kde by wigo šlo, že?
Aha :/, no tak asi zůstanu u Ovi maps nebo ještě přemýšlím o Cache Me...
Publikováno 24 říjen 2012 - 15:04
Geokalendář 2024 - v prodeji ve vašem oblíbeném geoshopu. www.facebook.com/geokalendar
Publikováno 25 říjen 2012 - 10:14
Publikováno 20 listopad 2012 - 12:51
Publikováno 08 prosinec 2012 - 23:12
Publikováno 08 leden 2013 - 22:15
Tomus napsal/a:
Posledni dobou pozoruju ze v Handy Gecoaching je nejaky problem se zobrazovanim listingu,
ten se sice zobrazi ale na jeho konci je nejaky balast, ktery by tam urcite nemel byt.
Takze prosim autory teto aplikace aby na to zkusili mrknout.
Diky.
PS: a zkuste uvazovat nad tim exportem kesi do GPX, co chvile me tahle funkce chybi.
Od meho podmetu ubehlo jiz 5 mesicu, ale stale se nic nezmenilo, koukam ze autori HG to s dalsim vyvojem aplikace jiz zrejme defintivne zabalili, skoda
Publikováno 15 leden 2013 - 23:03
Publikováno 11 duben 2013 - 18:06
SGS7 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...
Publikováno 17 duben 2013 - 8:41
Publikováno 17 duben 2013 - 8:56
Ahoj, v HG mapa opravdu není. Jen bílo a bod:-) Takže ti to funguje správně:-)) X-krát se to tuřešilo.Stavnatka napsal/a:
Ahoj. Poradí mi někdo, jak se tato aplikace používá? Stáhla jsem ji do Nkokia 5230 a vypadá to, že asi funguje, ale nezobrazue se mapa. Najde mi nejbližší keše, naviguje mě na ně, ale když kliknu na mapu, tak je tam bílo....
A ta aplikace Cacha me asi do téhle Nokie nejde, že? Jsem PM.
Publikováno 17 duben 2013 - 8:57
Stavnatka napsal/a:
Ahoj. Poradí mi někdo, jak se tato aplikace používá? Stáhla jsem ji do Nkokia 5230 a vypadá to, že asi funguje, ale nezobrazue se mapa. Najde mi nejbližší keše, naviguje mě na ně, ale když kliknu na mapu, tak je tam bílo....
A ta aplikace Cacha me asi do téhle Nokie nejde, že? Jsem PM.
Tenhle program mapu nema -- to co je popsdano jako mapa ti pak jen zobrazuje kudy si sla,ale mapu jako obrazek terenu to nema.
Publikováno 28 duben 2013 - 16:09
Publikováno 28 duben 2013 - 17:43
Spagetka napsal/a:
Od té doby co hledám kešky používám jen tuto aplikaci a jsem s ní velice spokojený. Ale dnes mi aplikace ukazuje tuto chybu: Server geocaching.com pravděpodobně změnil HTML kód, kontaktujte prosím autora.
Nemůžu zobrazit listing, logy ani navigovat Stalo se někomu něco podobného?
Teď jsme zkoušeli a bohužel potvrzujeme Přitom naposledy jsme s aplikací bez problémů lovili ve čtvrtek.
Publikováno 28 duben 2013 - 17:55
sargantana-team napsal/a:
Spagetka napsal/a:
Od té doby co hledám kešky používám jen tuto aplikaci a jsem s ní velice spokojený. Ale dnes mi aplikace ukazuje tuto chybu: Server geocaching.com pravděpodobně změnil HTML kód, kontaktujte prosím autora.
Nemůžu zobrazit listing, logy ani navigovat Stalo se někomu něco podobného?
Teď jsme zkoušeli a bohužel potvrzujeme Přitom naposledy jsme s aplikací bez problémů lovili ve čtvrtek.
Na tuto aplikaci nedám dopustit, tak snad se to brzy napraví :|
Publikováno 28 duben 2013 - 19:54
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů