Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching
Publikováno 27 leden 2010 - 22:25
Publikováno 28 leden 2010 - 10:54
dardalion napsal/a:
kapsa napsal/a:
Ja si dovolim taky dotaz - jak vlastne funguje ten multisolver? Napriklad u kesky GCV5F9 jsem se docetl, ze listing podporuje stahovani vzorcu do HG ale nejak jsem vubec nepochopil jak na to ....
V detailu cache v HGAE das volbu Vzorecky kterou se ti stahnou vzorce do MultiSolveru. Potom se prepnes do MultiSolveru, kde uz mas pripravene stazene vzorecky. Nasledne uz staci vybrat prislusny vzorec a zadavat do nej jednotliva cisla tak, jak je nalezas. Nakonec vypoctes souradnice dalsi stage nebo finalky, ty ulozis do oblibenych a jdes dal.
Alternativne muzes vzorecky zadat rucne.
Diky, uz jsem to pochopil i ja a slape to ....
Publikováno 28 leden 2010 - 12:59
no u nekterejch telefonu to na karte obcas dela problemy s pouzivanim gpsky, ale kdyz se to da do telefonu, tak je to ok, precijenom radsi zaberu v mobilu par kilo nez bych se pak nervovala proc to nejde;)Ostravacek napsal/a:
Ano, Nokia se ptá, zda nainstalovat do paměti telefonu nebo na kartu.
Doporučuji na kartu, není v tom rozdíl z hlediska funkčnosti a nezabírá zbytečně místo v telefonu.
Jinak tento postup je dobře. ;-)
Publikováno 28 leden 2010 - 14:37
Publikováno 28 leden 2010 - 15:14
mozna to bude tim symbianem, precijenom UIQ je o necem jinym nez ten, co ma v nokii tvoje pritelkyne;)v se w995(vim, ze nema OS) mi to listing zobrazi krasne celej, a to je dlouhej jak tejden pred opozdenou vyplatou;)ale je taky mozny, ze se proste jenom nepohod telefon s HG nebo to nejak divne importuje...v dnesnim svete bych se nedivila asi nicemu:|Zilin napsal/a:
Taky si dovolím pár postřehů k HG
1) Psal jsem to už kdysi k destilovi do diskuze, ale ani v nové verzi HGAE 3.5 se mi nezobrazují plné texty listingů a logů, vždy nějakých 15-20 řádků a pak ----KONEC----
Mám SonyEricsson G700 (Symbian UIQ), u přítelkyně na Nokii 6210 Navigator (Symbian OS v9.3 S60 3rd) to fičí v pohodě. Jinde jsem to nezkoušel, tak nevím, jestli je to chyba HGAE, mého telefonu nebo SE obecně :|
Publikováno 30 leden 2010 - 9:22
Publikováno 30 leden 2010 - 9:52
Publikováno 30 leden 2010 - 15:28
drekman napsal/a:
Ahoj. Když jsem uvažoval o aplikaci pro GC do mobilu (E52 Nokie) nevybral jsem HG, protože se psalo, že ukončili vývoj. To teď asi už neplatí a tak do nainstalování potřebuji zodpovědět jedinou otázku, Je možnost nahrávání kešek i s listingem, waypointy atd. offline? Myslím tím tedy z počítače doma a pak vyrazit. Nemám datový tarif a stahovat si kešky v terénu mě moc neláká. Děkuji za odpověď a ikdyž aplikaci nepoužívám, děkuji jejím vývojářům. Zaslouží si pouze obdiv i přesto, že občas něco nefunguje jak jsem se dočetl. Važme si toho.
http://lab.arcao.com...andygeocaching/ tady na té stránce je pár informací k těm importů GPX do HG
LG G6 + c:geo + OSM
Publikováno 31 leden 2010 - 22:12
Publikováno 31 leden 2010 - 22:29
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 01 únor 2010 - 8:08
vitablondak napsal/a:
Ahoj, díky všem co mi poradili jak HGC dostat do mobilu. Funguje mi:-) Ale ještě se zeptám: Když si dám kešku zobrazit na mapě, tak se zobrazí na bílém podkladu. Nejde to zobrazit na mapě?? Vždyť mapa je i v mobilu. Mám tel nokia N86.
Mam stejnej problem, v mobilu mam nejnovejsi verzi map od Nokie ale pri zvoleni mapy v HG se mi zobrazi jen bily podklad ....
Publikováno 01 únor 2010 - 8:53
Publikováno 01 únor 2010 - 9:16
SGS7 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...
Publikováno 01 únor 2010 - 9:21
vitablondak napsal/a:
Ahoj, díky všem co mi poradili jak HGC dostat do mobilu. Funguje mi:-) Ale ještě se zeptám: Když si dám kešku zobrazit na mapě, tak se zobrazí na bílém podkladu. Nejde to zobrazit na mapě?? Vždyť mapa je i v mobilu. Mám tel nokia N86.
Pokud myslis volbu Mapa nad volbou Mapy.cz, tak si podle mne nikdy na jiny nez bily podklad nehrala. Podle mych zkusenosti ti pouze ukaze obrazovku obsahujici cache, ktere mas v oblibenych, tvou aktualni pozici a tvoji cestu. Obcas to pouzivam pro vyber nejblizsi cache nebo kdyz mi sipka hodne lita. Na zobrazeni pozice cache v podkladove mape mas volbu mapy.cz.
Publikováno 01 únor 2010 - 9:47
Publikováno 01 únor 2010 - 9:58
dardalion napsal/a:
Pokud myslis volbu Mapa nad volbou Mapy.cz, tak si podle mne nikdy na jiny nez bily podklad nehrala.
Ano je to tak.
SGS7 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...
Publikováno 01 únor 2010 - 13:09
A neslo by pouzit stavajici mapu, co uz je v telefonu? Kdyz uz jsou ty mapy dneska zdarma ....kapsa, vitablondak: Pouze "slepá" mapa. V plánu je udělat pořádnou mapu.
Publikováno 01 únor 2010 - 14:48
Arcao napsal/a:
Zilin:
1) asi chyba/vlastnost telefonu. Plánu je to trochu předělat.
2) v novém HG se toto nezměnilo (aspoň jsem na to nešahal). Spíše to vypadá, že serverové api nevrací žádné informace.
3) vím, že wherigo hlásí jako tradiční, ale mrknu na to. Kdybys přihodil nějaké příklady, líp se to bude testovat.
Ad 1) Taky myslím, že je to telefonem, teď, co se mi začíná rozpadat (to už je ale HW problém ) uvažuju o přechodu ke konkurenci, ovšem výýýhledově (až nebudu vědět, co s prachama )
Ad 2) Tady nemůžu potvrdit jestli je to taky telefonem, nemám u sebe jiný než ten svůj...
Ad 3) Těch příkladů je spousta, např. všechny mnou založené, tj.
GC1ZKCP, GC1X04F, GC21PJH
Něco z Olomouce - GC1HT8M, GC1FHW5, GC190K0
Brna - GC181RA, GCTH1Z, GC1ABC5
Prahy - GCM1ED
Lovím nejradši mysterky, takže proto tyhle příklady (jsou tam i multiny) Všechny výše uvedené se mi zobrazují v HG jako tradicionálky Data založení keší jsou různá, takže se nedá říct, že by se takto zobrazovaly kešule založené třeba půl roku zpátky...
Publikováno 01 únor 2010 - 17:09
Publikováno 01 únor 2010 - 19:13
14 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů