Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#661 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2010 - 23:12

Jerrybike napsal/a:

1) Chtel bych se se zeptat, zda se Vam HG take cele ukonci, pokud pri prohlizeni informaci o kesi zmacknete omylem tlacitko ukonceni hovoru (cerveny telefonek) misto volby zpet? Me se to ted u poslednich testovacich verzi stava a musim HG pustit znovu.

Stava se to bezne. Z vlastni zkusenosti ze Symbianoveho mobilu - v jakekoliv Java aplikaci (nejen HG) cervene tlacitko aplikaci shodi. U HG to tak bylo vzdy. Ale mezi aplikacemi se prepinat lze bez zmacknuti cerveneho knofliku.
  • 0

#662 michal_smsmsm

michal_smsmsm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 13:26

Zničeho mic mi přestalo HG chodit :-( používal jsem starsi verzi 3.2.5. která vždycky fungovala a najednou přestala, pořád píše Přihlašování k serveru ale nikdy se nepřihláší, ikonka označující gprs připojení se rozsvítí jako ze to komunikujea nějaká data asi i přenáší, ale ani po dlouhé době se nepřipojí. Jinak mi internet v mobilu jede bez rpoblému, stejne chovani vykazuje i novejsi verze 3.5.2 kterou jsem stahnul novou, netusite nekdo kde by mohl byt zakopany pes, mobil je nokia 6500clasic... diky predem za cokoli
  • 0

#663 Jerrybike

Jerrybike

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 13:37

majkeld napsal/a:
Stava se to bezne. Z vlastni zkusenosti ze Symbianoveho mobilu - v jakekoliv Java aplikaci (nejen HG) cervene tlacitko aplikaci shodi. U HG to tak bylo vzdy. Ale mezi aplikacemi se prepinat lze bez zmacknuti cerveneho knofliku.

Tak to sem si asi drive nejak neuvedomoval nebo se mi to tak casto nestavalo, abych ukoncoval cervenym :-). A asi to bude obecna vlastnost java aplikaci pod symbianem, takze samotna aplikace to asi neosetri ?
Samozrejme vim, jak prepinat mezi aplikacemi, ale to bych si predtim HG nesmel omylem zavrit :-))

Diky za info, ze nejsem jediny, kteremu se to muze stat.
  • 0
Geopřístroj: Nokia E72, Garmin GPSmap 62s, GeoGet

#664 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2010 - 8:19

JAk pise michal_smsms nekde je zakopan pes - v pondeli s 3.5.2 nejakou tak tejden az 14 starou vse Ok, s 3.5 taky. Dneska rano zapnu, stahnu nejblizsi kese, stahnu info o kesi, naviguje se, ale jakmile chci dat stahnout Napovedu tak prej chyba spatne nastaveny GPRS, to samy u listingu a kdyz chci dat field notes tak to hodi chybu aplikace. Zkouseno u Prazskych kesi - Prvni nadrazi v praze, 4. pristav a Dvojcata. Soudruzi z USA zase asi preonacili server a aplikace si s tim nevi rady
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#665 nixtreme

nixtreme

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2010 - 8:23

potvrzuji to same - HG 3.5.2, gprs pripojeni, napoveda se nestahne
  • 0

#666 Chasseur23

Chasseur23

Chasseur.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2010 - 9:21

Dobesch napsal/a:
JAk pise michal_smsms nekde je zakopan pes - v pondeli s 3.5.2 nejakou tak tejden az 14 starou vse Ok, s 3.5 taky. Dneska rano zapnu, stahnu nejblizsi kese, stahnu info o kesi, naviguje se, ale jakmile chci dat stahnout Napovedu tak prej chyba spatne nastaveny GPRS, to samy u listingu a kdyz chci dat field notes tak to hodi chybu aplikace. Zkouseno u Prazskych kesi - Prvni nadrazi v praze, 4. pristav a Dvojcata.

Soudruzi z USA zase asi preonacili server a aplikace si s tim nevi rady

:( jo,jo mám stejný problém.
  • 0

#667 michal_smsmsm

michal_smsmsm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2010 - 9:28

ach, tak to jsem na jednu stranu rád, že to neni chyba u mě, nějaká hloupost přenastavená nebo tak, a budu tedy v napětí očekátat upravenou verzi, také jsem to přisliboval na vrub zase nějaké překopávce na gc.com oni si tam s tim dělají co chtějí a slušnýclověk pak ani krabičky s mobilem hledat nemůže ;)
  • 0

#668 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2010 - 9:57

Dokonce kdyz se stahnou informace ke kesi tak sem mel ve Waypointech nejaky hruznosti :-) Mozna bude stacit upravit aby Destil zase upravil ten svuj prenasec a HG bude v pohode - i kdyz čert vi.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#669 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2010 - 14:30

Dobesch napsal/a:
Dokonce kdyz se stahnou informace ke kesi tak sem mel ve Waypointech nejaky hruznosti :-)

Mozna bude stacit upravit aby Destil zase upravil ten svuj prenasec a HG bude v pohode - i kdyz čert vi.

Nezaspal jsi trochu dobu? Na HG uz nejaky ten patek odvadi poradny kus prace Arcao ;) Verim ze do par dni vyda nejakoku novou verzi nebo provede nejake upravy na serveru a my budeme moct kesovat dal :)
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#670 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2010 - 18:21

Werki napsal/a:

Dobesch napsal/a:
Dokonce kdyz se stahnou informace ke kesi tak sem mel ve Waypointech nejaky hruznosti :-)

Mozna bude stacit upravit aby Destil zase upravil ten svuj prenasec a HG bude v pohode - i kdyz čert vi.

Nezaspal jsi trochu dobu? Na HG uz nejaky ten patek odvadi poradny kus prace Arcao ;) Verim ze do par dni vyda nejakoku novou verzi nebo provede nejake upravy na serveru a my budeme moct kesovat dal :)

To ze na HG pracuje uz nejaky ten patek Arcao samozrejme vim. Ale nevim kde ted spravuje ten "odrazovej" server (nebo jak se to oficialne jmenuje - teda pokud to je stale tak, ze HG pristupuje k ofiko serveru pres nejaky externi rozhrani). Mam dojem ze jeste pri posledni uprave webu to byl Destil - pokud si to uz s Arcaem nejak dohodli jinak.
  • 0

#671 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2010 - 21:46

Dobesch napsal/a:
To ze na HG pracuje uz nejaky ten patek Arcao samozrejme vim. Ale nevim kde ted spravuje ten "odrazovej" server (nebo jak se to oficialne jmenuje - teda pokud to je stale tak, ze HG pristupuje k ofiko serveru pres nejaky externi rozhrani). Mam dojem ze jeste pri posledni uprave webu to byl Destil - pokud si to uz s Arcaem nejak dohodli jinak.

Tak je možné, že nějak stále spolupracují, ale mám pocit, že tu Arcao jednou psal něco jako "provedl jsem nějaké úpravy na serveru", tak jsem z toho usoudil, že na tom pracuje už jen on sám.
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM

#672 BakerFT

BakerFT

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 8:49

Zdravím. Nějaké nové zprávy ohledně problému "Chyba: Špatně nastavené nebo nedostupné GPRS spojení: err: java.lang.IllegalArgumentException"? Mám Handy na Nokia E72 + BT NOKIA GPS. Zajímavé je, že kolegovi, který má NOKIA 6300 + BT modul to chodí. Může být problém jen na Javě na Symbianu? Díky za nějaké info.
  • 0

#673 michal_smsmsm

michal_smsmsm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 8:56

problem na jave na symbianu to nebude, protože já mám mobil bez symbianu a tam to nejde, viz přesně ta tvoje chyba, a pak mam mobil se symbianem, kde to, světe div se funguje :-o resp teda zkoušel jsem akorád vyhledávání keší, navigaci ani field notes nikoli, nicméně vyhledávání a a tedy připojení k gc.com šlo, coz je presne opacna situace nez pises :-o
  • 0

#674 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 9:00

Zdravím do fóra.
Taky by mě vcelku zajímalo, jestli a kdy budou opraveny problémové věci po změnách na stránkách gc.com?
Prázdniny jsou tu, začínají dovolené a cestování je, jak jinak, u většiny (možná dokonce všech) zde, spojené s kešováním. A pokud nejlepší a také jediný pomocník neslouží jak má, tak vyhlídka klidného hledání je v nedoholednu...
Možná je Arcao na dovolené, možná taky na odstranění problémů pracuje...?
Díky za jakékoliv info o změnách k lepšímu.

Lovu zdar.
Honza

BakerFT napsal/a:
Zdravím. Nějaké nové zprávy ohledně problému......?

• 0

#675 michal_smsmsm

michal_smsmsm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 9:06

Možná by bylo lepší, psát na fórum přímo k HG než sem ;)
  • 0

#676 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 9:08

michal_smsmsm napsal/a:
problem na jave na symbianu to nebude, protože já mám mobil bez symbianu a tam to nejde, viz přesně ta tvoje chyba, a pak mam mobil se symbianem, kde to, světe div se funguje :-o resp teda zkoušel jsem akorád vyhledávání keší, navigaci ani field notes nikoli, nicméně vyhledávání a a tedy připojení k gc.com šlo, coz je presne opacna situace nez pises :-o

na symbianu funguje vyhledávaní a stažení informací o keši, tedy i navigace, ta chyba se objeví teprve při pokusu načíst listing, nápovědu nebo logy..
  • 0

#677 michal_smsmsm

michal_smsmsm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 9:18

miki6 napsal/a:
na symbianu funguje vyhledávaní a stažení informací o keši, tedy i navigace, ta chyba se objeví teprve při pokusu načíst listing, nápovědu nebo logy..

a jo, pravdu máš :-( takže taky nic moc
  • 0

#678 BakerFT

BakerFT

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 10:38

michal_smsmsm napsal/a:

Vyhledávání keší (divné je, že je to též tahání z gc.com), navigace, to chodí krásně, ale stahování logů, listingu a Field Notes házejí tuto chybu. Fungovat se s tím nouzově dá, ale jen čistě na bázi souřadnice, navigace. Nápověda, logy, listing ... zůstává zapovězeno :). Věřím v bzrkou funkčnost, tyto 4 dny přímo pro velký sběr lákají.
  • 0

#679 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 12:42

No me to takhle funguje na Nokia 6230i a ta Symbian 100% nema -- pouze javu. Takze problem Symbian/Java to neni. Proste kese najdu, stahnu, naviguju, ale kdyz chci napovedu, Logy, Listing tak GPRS chyba a kdyz chci fields notes (zapsat po nalezu jen do aplikace) tak Chyba aplikace. Rekl bych ze je to spis nejakou zmenou struktury databaze na GC. com --- to co je dle stare struktury (nebo pod puvodnim nazvem) je OK, a co bylo prejmenovano (prekopano, presunuto) tak proste zlobi. No a pac aplikace nema patricnou chybouvou hlasku zadanu, hodi to spatnou GPRS komunikaci
  • 0

#680 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 13:44

Tak snad opraveno, na stránkách GC.com, byly provedeny změny, takže to prostě nefungovalo. Teď by to již mělo být v pořádku. Aktualizovat HG v telefonu není potřeba.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama