Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#681 knoflikari

knoflikari

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 13:56

pred dlouhym vikendem a svatky dobra prace, a dekujeme
  • 0

#682 Chasseur23

Chasseur23

Chasseur.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 13:59

Teď vyzkoušeno na E52 a funguje. :D :D Dík Arcao
  • 0

#683 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 14:14

Ještě připojuji informaci, že za souřadnicemi následuje text "& n b s p;". Přidávám mezery, tag nebyl zobrazen, ale zpracován...
Honza

Ahojkáč,
potvrzuji funkčnost na Nokii E52. Listing a nápověda již stahovat jde
Pouze asi zůstanou někde nějaké drobnosti. Např. u keše GC24PG6 "Babi lom" jsem stáhl waypoint. Je zobrazen jako:

<span id="awpt_AB">
AB</span>-Stage 1
N 49° 00.699 E 017° 03.558

Problém s navigování asi nebude, ale já jen, aby se o tom vědělo...

Díky za opravy.
Honza

Arcao napsal/a:
Tak snad opraveno, na stránkách GC.com, byly provedeny změny, takže to prostě nefungovalo. Teď by to již mělo být v pořádku. Aktualizovat HG v telefonu není potřeba.

• 0

#684 Pajast

Pajast

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 15:01

Na Nokii N73 mi to dneska taky funguje i bez aktualizace. :) Zato včera jsem byl bez nápovědy, bez listingů, field notes atd., jelikož jsem šel lovit bez domácí přípravy a spoléhal plně na to, že to mám v mobilu. :D
  • 0

#685 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 15:07

honzat-cz: mrknu na to... Edit: snad ok
  • 0

#686 michal_smsmsm

michal_smsmsm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 15:54

Na symbianu mi funguje zada se vse, navigace, logy, hinty (super) ale na bez symbianove nokii stale problem s grps pripojenim :-( můžete mi pls napsat nekdo dko mate bezsymbianovou nokii ( 6300, 6230 6500 a posobne) jak mate antaveny pristup k webu? nastaveni/ konfig. prenosu/standartni nastaveni pripadne osobni nastaveni konfigurace? jestli preci jen nemam neco nastaveno jinak nez by melo byt? diky
  • 0

#687 Mafi5bj

Mafi5bj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 17:08

Arcao napsal/a:
Mafi5bj: Zkus v nastavení - gps vybrat jako typ GPS s jednosekundovou aktualizací. Případně zkus nějakou z těhle voleb:
* Obecné
* Obecné s 1s aktualizací (napevno nastaví aktualizaci na 1s)
* Samsung SGH-i5×0 (nežádá o podporu nadmořské výšky a kompasu – GPS to neumí)
* BlackBerry (kód dle doporučeného kódu přímo pro BBY)

Tak jsem vyzkoušel všechny čtyři volby, nainstaloval i 3.5.3-r81. Stále ani ťuk. :-( (Nokia E52 - interní GPS)
  • 0

#688 mytb

mytb

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 17:28

Nokia E66 (tedy se Symbianem): měl jsem nainstalovanou starší verzi HG 3.5, nějak nebyl čas nainstalovat novější 3.5.2. Samozřejmě 3.5 přestala taky fungovat a nejede ani po dnešním zásahu Arcaa. Takže jsem ji musel smazat a nainstalovat verzi 3.5.2. Vše teď jede jak má, kešky se stahují, listing se listuje, logy se logují a hinty se hintují. Takže Arcao díky, jseš frajer B)
  • 0
Nokia E66 + Handy Geocaching 3.5.2 & Sygic mobile 7.0 & Nokia OVI maps

#689 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 17:30

mytb: Verze 3.5 není již podporována.
  • 0

#690 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 18:07

Dobra Prace - na Javove Nokii 6230i uz funguje skoro vse - Logy, Napoveda i Fields Notes Jediny co nefunguje je listing -- dam stahnout listing a hodi to chybu aplikace (testovano na kesich Botanicka zahrada Malesice a ty CAm kesi ve zverimexu co je nedaloko :-))
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#691 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 18:27

Dobesch: Obě keše (GC1J2WV a GN44W) jsem zkoušel a u obou funguje stažení listingu. Je možný že máš v offline cache uložený starý listing. Offline cache smažeš buď tak, že smažeš všechny keše z oblíbených (volba Smazat vše) nebo musíš smazat příslušnou keš z oblíbených (pokud tam není, tak najít, přidat do oblíbených a pak smazat keš). Mafi5bj: A to ti vyhodí chybu, nebo se ti to nechce fixnout?
  • 0

#692 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 18:46

Tak vse smazano a nevim -- kdyz dam stahnout listing kese - i nejaky co sem nikdy nestahoval tak to hodi Chyba aplikace a v detailech je java/lang/NoSuchFieldError: No such field e.[I. Mozna se stalo neco ...nebo se trosku zmenil format uvnitr tak, ze to muj starik neustoji
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#693 Mafi5bj

Mafi5bj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 18:54

Arcao napsal/a:
Mafi5bj: A to ti vyhodí chybu, nebo se ti to nechce fixnout?

Chyba žádná, jen to stále hlásí:
Lat:<není signál>
Lon:<není signál>
  • 0

#694 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 19:10

Dobesch: http://code.google.c...es/detail?id=19 Zkus tu poslední verzi, co tam je.

Mafi5bj: http://discussions.e...ssue/m-p/510103 Buď zapnout podporu pro A-GPS, nebo aktualizovat firmware v telefonu. To je asi tak vše, co jsem k tomu našel.
  • 0

#695 BakerFT

BakerFT

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 21:01

Děkuji moc za zprovoznění HG, jsi mág :).
  • 0

#696 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 21:19

Verzi urcite zkusim, ale az zitra ..tady se mi nechce pocitac zadelavat hruzou Nokia PC suite. Stahovani listingu driv fungovalo v pohode ...je pravda ze ted tak mozna mesic sem listingy stahovat nezkousel. Napadlo me zda to neni nasledek Jazykovych voleb na GC.com (podpora cestiny a tak)
  • 0

#697 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2010 - 7:05

Tak nakonec sem zkusebne (kdyby to neslo dal bych tu spesl verzi) nainstaloval posledni nepodepsanou 3.5.3 r81 a v ni vsechno slape jak ma. DIKY
  • 0

#698 michal_smsmsm

michal_smsmsm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2010 - 8:29

tak koukam ze jsem asi posledni komu to jeste nebezi :-( zkusil jsem vsechny tri verze, 3.5.2 obě i 3.5.3 a vsechny skonci na pripojovani v gc.com :-( to je fakt zvlastni :-( neda se zapnout nejake logovani aplikace?
  • 0

#699 Minas

Minas

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2010 - 5:51

Tak mě stále ani po opravě Arcaem nejde najet na logy, hint, vždy to ztroskotá na nápise, že je něco s gprs.. jedná se o Nokii 9110c EDIT: uklikl jsem se, má být Nokia 3110c
  • 0

#700 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2010 - 12:57

Nejedná se spíše o nokii 9210c? A ještě, nemohl bys napsat, co to přesně vypisuje? Pravděpodobně něco jako: "Špatně nastavené nebo nedostupné GPRS spojení: err:něco". Zajímá mě to "něco".
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama