Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching = java aplikace určená pro geocaching

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1646 odpovědí na toto téma

#701 Minas

Minas

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2010 - 13:36

Špatně jsem napsal mobil, jedná se o 3110c a píše mi to pouze: "Špatně nastavené nebo nedostupné GPRS spojení" V přehledu cache mi to u waypointu píše toto: <a href="#" class="CacheCodeLink"> <span id="ctl00_uxWaypointName" class="GCCode">GC262W9</span> <span class="arrow">▼</span> </a>
  • 0

#702 sabreman73

sabreman73

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2010 - 13:46

Čau, dělalo mi to taky asi před dvěma dny, pak to samo zmizelo. Mám Sony Ericsson Elm.
  • 0

#703 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2010 - 17:13

Minas: co máš za verzi? Je potřeba minimálně verze 3.5.2.
  • 0

#704 Minas

Minas

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2010 - 19:02

No používám ještě stále verzi 3.2.5 ale do minulého týdne nebyl problém. No pokud to bude nezbytné, tak si aktualizuji na 3.5.2, jen se bojím jestli s tím nebudu mít tytéž problémy.
  • 0

#705 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2010 - 11:15

Ve verzi 3.5.2 se změnila adresa na serverové API, co předpřipravuje data.
  • 0

#706 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2010 - 21:21

Dobesch napsal/a:
Tak nakonec sem zkusebne (kdyby to neslo dal bych tu spesl verzi) nainstaloval posledni nepodepsanou 3.5.3 r81 a v ni vsechno slape jak ma. DIKY

Tak sem to zakrikl - vse co sem testoval fungobvalo jak melo -- bohuzel sem testoval jen stahovani ze serveru --zbytek sem si rikal ze bude ok, Takze krasne to stahuje seznam kesi, kese, listingy, napovedu, logy, waypointy --- jen kdyz se chci na cokoliv navigovat tak sipka jen proskoci a pak to hodi chybovou hlasku :( (muze to bejt primo z kese nebo z oblibenych a tam jak kese tak waypointy). Zejtra nasimuluju situlaci a napisu presne jaka je to hlaska
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#707 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2010 - 6:34

Takze konkretne: naskoci stranka s textem Popis Chyby: Sekce: navigation paint Druh: java.lang.NullPointerException Data: " To vse pri pokusu o jakoukoli navigaci na Noki 6230i verze 3.5.3 r81
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#708 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2010 - 7:54

TAk pokusne sem zkusil dat i tu spesl verzi i verzi r80 a nakonec i 3.5.2 - podepsanou --- vysledek je takovej ze 3.5.2 mi nestahuje listing a ma posahany waypointy (a tudiz je ani korektne nestahne) zato bez problemu naviguje. Cokoli jene 3.5.3 mi korektne stahuje a zobrazuje, ale pri zapnuti navigace (jako ze po odklepnuti naviguj) to hodi vyse uvedou chybu a tim to hasne
  • 0

#709 LaLu Team

LaLu Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 364 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2010 - 9:38

Potvrzuji chybu při stažení listingu u verze 3.5.2. chyba: gui.Gui No such Field Error: java/lang/NoSuchFieldError: No such field e.[I. Zkoušeno na N6300
  • 0

#710 bellows

bellows

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2010 - 19:07

Tak jsem zruba po roce vyzkousel novou verzi podepsanou i vyvojovou a porad mi nefunguje import kesi. Viz muj DRIVEJSI prispevek:

bellows napsal/a:
05.08.2009 12:24
Nefunguje mi import GPX. Kdyz ho vyberu z oblibenych, nic se nestane. Stejne jako to pred casem delalo u polozky field notes (uz je opraveno)
telefon Qtek s WM5.
Delam nekde chybu? Soubor z makra GG pro HG na karte telefonu, naintalovana posledni verze HGAcrao..

Arcao napsal/a:
Mrknu na to, každopádně u mě to běhá v pohodě. Ale asi tuším, kde je chyba.

Ate ted mam vetsi uspech, kdyz dam import, aspon mi to napise:
TELEFON NEUMOZNUJE NACITAT SOUBORY :(. A tom to cele skonci...
  • 0

#711 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2010 - 7:33

bellows: Jaky JVM mas nainstalovany na WM?
LaLu team: A tohle funguje?: http://files.arcao.c...ing/s40error/1/
  • 0

#712 LaLu Team

LaLu Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 364 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2010 - 8:22

Arcao napsal/a:
LaLu team: A tohle funguje?: http://files.arcao.c...ing/s40error/1/

JJ, tahle verze stahuje listingy bez problémů.
  • 0

#713 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2010 - 8:28

A co 6230i problem??? hejbe se to nejak ???? PROSIIIMMM
  • 0

#714 bellows

bellows

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2010 - 10:43

Arcao napsal/a:
bellows: Jaky JVM mas nainstalovany na WM?

Ze by stara Java MIDlet Manager??
Nam MIDP 2.0: v10.1.7.548
  • 0

#715 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2010 - 12:04

Dobesh: a fungovala ti aspon drive nejaka jina verze? Jde mi o to , jestli ta chyba se tam zavlekla nejakou upravou. LaLu team: Diky.
  • 0

#716 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2010 - 12:11

Jak pisu vyse - do poslednich zmen na GC. com fungovalo vsechno OK - od posledni zmeny na GC. com mi verze 3.5.2 nestahuje listing a mozna i nekorektne waypointy. Verze 3.5.3 stahuje listing i wayipointy v pohode, ale pri jakem koli pokusu o navigovani (pri z kese, z Oblibenych i rucne) jen na chvilku problikne "obrazek kruhu k sipce" a vyhodi to hlasku: Popis Chyby: Sekce: navigation paint Druh: java.lang.NullPointerException Data: " Dela to 3.5.3 r80, r81 i ta tvoje pokusna. pokud tam znovu dam 3.5.2 tak naviguju v pohode (ale zase sem bez listingu (napoveda a logy jsou 100% Ok, Waypointama si nejsem jistej)
  • 0

#717 michal_smsmsm

michal_smsmsm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2010 - 9:05

Tak já včera v terenu zjistil, ze ackoli mi to na symbianu fungovalo, po tvych prvnich upravach tak ted uz to zase nefunguje :-( Ono to totiz funguje v pohode pokud jsem pripojeny pres wifi (kde jsem to testoval v knaclu), ale jakmile jsem pres GPRS respektive egde nebo pres co, tak mi to pri vyhledavani pise chybu: spatne nastavene nebo nedostupne GPRS spojeni: err:java.io.IOexception: -1 :-( tznm porad to same :-( momentalne pouzivam nejnovejsi nepodepsanou verzi :-(
  • 0

#718 EvelinaO

EvelinaO

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2010 - 22:44

Tak bohužel hlásím zcela stejnou chybu jako Dobesch :( Verze 3.5.2 na Nokii 6700 funguje nactení zákl. info o keši, zobrazi se napoveda (i když v dost divném formátu), field note zřejmě taky funguje, ale u listingu to háže chybovou hlášku - chyba aplikace, po kliknutí na detaily java/lang/NoSuchFieldError....... přesně jak popsal Dobesch. Do změny GC com fungovalo vše OK i když jsem měla starší verzi, dnes jsem zkusila přehrát na 3.5.2., na té mi na rozdíl od předchozí sice funguje field notes a hint, ale listing bohužel ne. Fungování navigace ověřím až zítra v terénu (snad).
  • 0

#719 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2010 - 11:56

Zdá se, že poslední vývojová verze na N5800XM má vše v pořádku, listing načte dobře, nápovědu taky a naviguje, jak má.
  • 0
Tuž tak:

#720 jurdy

jurdy

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2010 - 21:24

jak píše EvelinaO hint mi funguje(bílý displej a v rožku malým písmem napsán onen hint) listing ne(viz chybové hlášení)..doufám, že problém bude brzo vyřešen, protože je to jediný způsob kešovaní pro mě! :-(
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama